דיון התשקורת 09/10

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏21/6/09.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה די מצחיק, כי כשנדאל הפך למנצח סדרתי ופדרר גמגם, היית רואה הרבה יותר אנשים שמדברים וכותבים בגעגוע לימים שפדרר היה בשיאו. טוב, תמיד שונאים את המנצח, זה ידוע.

אישית, אותי כקורא יותר "העליבה" הטענה ש"אנחנו" צריכים להיות בגלל רודיק בגלל הסיפור של דובאי. נו, באמת, מה זה רלוונטי? מילא אם הוא היה מסכם את הסיפור הזה בשורה, כאיזה קוריוז חביב, אין בעיה ,אבל בין הפסקאות בהתחלה לפסקת הסיום, זה חצי טור/כתבה.

2. George Best Member

מעליב זו הייתה המילה הראשונה שעלתה לי לראש ברגע שסיימתי לקרוא את הכתבה (טוב, כבר באמצע שלה, כי היה ברור לאן זה הולך).
    לבסס את האהדה שלי לשחקן מסוים בגלל שהוא מחה על איסור השתתפותה של שחר פאר בטורניר דובאי?
    עוד מעט יכתבו לנו טורים על כמה נפלא וכדאי לנו להיות אוהדי מנצ'סטר יונייטד, רק כי ריו פרדיננד מגיע לכאן בכל קיץ.

הקטע הוא שרודיק היה מסרב להגיע לאותו סדר גודל של טורניר, רק הפוך -
    הטורניר היה טורניר ת"א (סתם המצאה חסרת חשיבות, לא הפואנטה), וישראל הייתה מסרבת להכניס למדינה ספורטאי ערבי.
    אני יותר מבטוח שרודיק היה מוחה ומסרב להופיע מאותן הסיבות.

האם אז היינו רואים טורים שמשבחים את הסולידריות והאכפתיות של רודיק?
    להיפך, אני משוכנע שהיינו קוראים טורים בגנאי רודיק ובעד השחקן היריב שלו.

נמאס כבר, כמה אפשר לזלזל באינטלגנציה של הקוראים?

נערך לאחרונה ב: ‏5/7/09
  3. THE STRETFORD END Member

לגבי הכתבה של מלר,

מייקל אואן קושר אלינו כולל בתקשורת בקיץ שעבר ועוד לפני הקיץ שעבר(לפני שטבז הגיע)
    לגבי מייקל אואן ויונייטד נפתחו דיונים בכמה פורומים למינהם של אוהדי הקבוצה באותה התקופה גם כן,
    את אואן פרגוסון ניסה להביא כילד ואם אני זוכר נכון כתב על כך בספר שלו
    ככה שהוא כבר קושר ליונייטד בדרך זו או אחרת ולכן זו לא הפתעה גמורה,
    כן,התזמון ועצם העובדה שזה התרחש במציאות מפתיעים בסופו של דבר בגלל שהשם שלו לא עלה לאחרונה יחד עם שאר החלוצים שקושרו אלינו עד כה הקיץ ובראשם בנזמה,
    ובעיקר בגלל שזה מייקל אואן אקס ליברפול ואת מספר השחקנים שעברו בין הקבוצות וגם אם זו לא העברה ישירה אפשר לספור על כף יד אחת כבר שנים על גבי שנים.

4. THE STRETFORD END Member

כבר דיסקסנו על זה בעבר אבל זה אקטואלי גם להיום,
    לשמוע את אייל קיציס משדר טניס פשוט הורס את החוויה ממשחק הגמר.

5. AronB Member

בהחלט.

6. קינג לדלי Member

קיציס משעמם ומרדים.
    איפה שלמה צורף שהופך את השידור לחוויה ?

גם בטניס הערוץ הזה מדרדר לסלבריטאות.
    לפחות לא הביאו את איציק זוהר וטוב שלא הביאו את יורם שימרון שהוא מומחה חימר ידוע...

7. פול סקולס Member

אני דווקא לא מסכים.
    שנה שעברה קיציס היה סיוט,
    השנה, ממה ששמעתי ממנו, הוא היה בסדר גמור.
    מי שפרשן לידו היום הוא הפרשן האהוב עליי, רק שאני לא יודע איך קוראים לו. אולי זה עודד יעקוב? יש להם יותר מידי אנשי טניס בערוץ הספורט, שיעשו איזה ניקוי אורוות.

מה שכן, אייל קיציס חוטא (כמו רוב הצוות בערוץ) בכך שב 90 אחוז מהפרשנויות שלו הוא מתייחס אך ורק לפדרר.

זאת אומרת, גם כשרודיק הביא איזה ווינר לצורך העניין, עבודת הרגליים של פדרר לא הייתה מספיק טובה בנקודה הזאת ולכן הוא הפסיד אותה. בטח...

8. אבו Member

:aaarofl: אתה צוחק עליי? מבחינתי הוא בקטגוריית החייזרים בצוותא עם שגיא כהן וכל שאר החבר'ה. האיש לא קשור לשום סוג של פרשנות כלשהיא.

עודד יעקב הוא בסדר גמור, יש לו פשוט ידע אדיר בטניס וזה מוסיף לפרשנות שלו המון. קיציס ההפך הגמור, רק בגלל שקוראים לו קיציס הביאו אותו...'סלב'.

9. Ryan Giggs11 Member

אני אישית מעדיף את איציק זוהר על פני שלמה צורף.
    כמה פעמים בשידור אפשר לשמוע אותו רוטן "למה אתה לא נותן לו כרוס?למה אתה לא מביא לו לבקהנד?"וכו' וכו'.
    הפרשן היום היה מצויין.

10. SkiMan Member

שלמה צורף בדיחה. חתיכת ברברי מטומטם. כששמעתי את תחילת השידור והבנתי שצורף לא משדר הבאתי "יש!" כאילו הבאתי עכשיו נקודת אליפות בווימבלדון.

בכל מקרה הם הגזימו לגמרי עם שירת ההלל לפדרר בערוץ הזה. נכון שהוא גאון, שהוא מדהים, שהוא הטניסאי הטוב בהיסטוריה ושאר סופרלטיבים אבל לא הגיוני שכל מהלך וכל נקודה במשחק יתחילו להמציא עבורו מזמורים ולהרעיף סופרלטיבים במהלכים הכי סטנדרטיים. למשל, כשפדרר מקבל מרודיק כדור על יד הרשת וכל המגרש פתוח. פדרר נותן את אחת המכות הכי אלמנטריות בטניס וקיציס את יעקב מתחילים להלל אותו כאילו הוא הביא עכשיו פורהנד בננה על רגל אחת.

11. פול סקולס Member

this.

לי פשוט כבר נמאס לכתוב את ההודעות האלה, מהבחינה הזאת מזל שנגמר הטורניר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

12. אבו Member

ב-METV היה פרשון ושדרנות מצויינת, מיותר לציין. הבעיה שהאיכות שם לעומת ערוץ הספורט ירודה למדי, חבל מאוד.

13. George Best Member

מתוך 100 הודעות שלך לגבי דעות על פרשנים ושדרים אני מסכים עם 98 או 99.
    הפעם אני לא מסכים איתך, ובגדול, וממש לא מתאים לך להגיד כאלה דברים.
    חווית שידור?שלמה צורף זה על אותו המשקל (+ -) של רון קופמן, רק אפילו יותר גרוע.
    למי אכפת מחווית שידור?
    לשמוע הערות כמו "יאללה, תן לו סלייס", "מה אתה עושה" "יא רבאק תשבור כבר"?
    איך אתה בתור אחד שכ"כ אוהב שידורים מהפרמיירליג ששם מדברים לעניין ולא דואגים להביא אנשים שרק יעשו רעש וצלצולים כמו שלמה צורף יכול להגיד דבר כזה?
    עודד יעקב (הפרשן היום) היה נפלא - לא זוכר מתי בפעם האחרונה הסכמתי עם כ"כ הרבה דברים של הפרשן, סטייל מוטי איווניר.

לגבי קיציס אני מסכים, אבל אתה כ"כ רחוק בקטע של צורף.
    הוא פשוט בהמה שמתלהמת, ולשמוע אותו זה סיוט אחד מתמשך.
    מי כמוך שכל הזמן מתכביין על הקרציות מערוץ הספורט אמור להבין זאת, ובקלות יתרה.

14. KirkH Member

צורף איש מקצוע נטו. אין לו שום יכולת לסנן או לברור מילים הוא משדר כאילו הוא מאמן איזה ילדה בת 12..

אני דווקא הרבה יותר אוהב את השידורים שלו מההערות הלאקוניות של השדרים בעלי הפאסון. על כל שתי בדיחות קרש ושלוש הערות דביליות לשחקנים ונשותיהם צורף מביא יציאה מקצועית שאנשים שלא מביאים את המגרש למיקרופון כמוהו לא ייתנו בשלושה משחקים.

15. The_Arsenal Member

השידור שהכי נהניתי ממנו במהלך הטורניר הוא של הצוות רוני בראון וליאור מור במשחק של מארי-ואורינקה. השדר והפרשן הכי טובים שהיו בווימבלדון הנוכחי אצל ערוץ הספורט.