דיון התשקורת 08/09

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rudess, ‏6/7/08.

1. THE STRETFORD END Member

2. פרנקו בארזי Member

אמנם לא ביקורת ישירה, ואני מאמין לאבי שאומר שהוא לא התכוון לבקר אותו, אבל למרות שהביקורת על פניו נראית כלפי מנהלי הערוץ יש בהם גם ניחוח של ביקורת כלפי זוהר, כי הוא בעצם, פחות או יותר, מבקר את ראשי הערוץ על זה שהם מתכחשים להיותו פרשן גרוע.
    אבל שוב, מאמין למלר שהוא לא התכוון למתוח על זוהר ביקורת, הוא בסה"כ ענה פה על התהיות שעולות פה כמעט מדי יום בקשר לזוהר, ואין בזה שום דבר פסול.

אה, ודבר נוסף, אני מקווה שתמשיך להתבטא בסגנון שבו אתה מתבטא (השפה הציורית, הבדיחות הקטנות שאתה מכניס לכל משפט כמעט) כי זה מה שמייחד אותך מפלוצים כמו שגיא כהן.

ואני מניח שיהיו פה כאלה שיתהו מה קרה ששיניתי את הדעה שלי על שגיא כהן שקודם הגנתי עליו כאן -
    כשהגנתי עליו עוד לא היה לי כבלים, יענו הרבה ערוצים, ולכן הייתי רואה אותו רק לעיתים יחסית רחוקות, וגם אז לא הייתי ממש מקשיב כי הייתי רואה שידורים שלו (בד"כ ליגת האלופות) עם חברים.
    כבר יש לי כמה חודשים כבלים והרבה שידורים שלו הספקתי לשמוע -
    וכל ביקורת, אפילו הכי קטנונית שהיתה לכם עליו - מוצדקת!

אם לחזור רגע להודעה המקורית עליה אני מגיב - איסטלנד, אני אמרתי כבר פעם שתפקיד הפרשן של המשחק המרכזי יושב על זוהר טוב, כי הוא היה שחקן גדול כאן בעבר, והניסיון הזה מאוד משפיע (אם כי אייל ברקוביץ' עדיף עליו בהרבה)
    אבל הניסיון הזה שלו מהמגרש אמנם משנה אבל באופן הרבה פחות ניכר כמשדובר בשידורים של ליגת האלופות.
    הרי זה לא שהוא שיחק מול 60 אלף צופים, או שהוא אי פעם שיחק במעמד כזה או ברמה כזאת.

בואנה מאז שהפורום חזר יש לי נטייה לחפור, אני כבר לא פוחד לכתוב 5 דקות הודעה ואז שהכל ימחק סתם... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

3. Gnus Avenue Member

ראיתם שאין בכול הרשימה אפילו שוער אחד? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

4. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה אמנם לא כדורגל אנגלי, וגרוע מכך - קישור לאתר המגעיל בתבל - אבל זה בלתי נמנע. אופירע באחד על אחד מרגש עם מאיר פניג'ל, בקינה משותפת על כך שאוהדי בית"ר הנבלות לא החזירו לגיידמק על העובדה שקנה להם כמה שחקנים (זה לא בתחילת השידור, תקפיצו קדימה בערך לאזור השעה).

http://www.one.co.il/MSites/99/first.aspx?id=534

5. AW forever Member

יופי אמיר, אני מקווה שאתה מרוצה, בגללך ישבת והאזנתי לזבל הטהור הזה עד הסוף.

דבר אחד הבנתי- אם הם שואלים את עצמם איך גאידמק נכשל ככה בבחירות, אולי אחת מהסיבות היא שהוא הקיף את עצמו באנשים עילגים, שקופים במניעים שלהם, רודפי כסף וטיפשים.

6. sagiv Member

ואיך קוראים לאחד מהאנשים האנשים האלה? אופירה אסייג

נערך לאחרונה ב: ‏14/11/08
  7. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אבי מלר-ראיתי עכשיו את השידור החוזר של טוטנהאם-ליברפול (אין לי חמש לייב, כך שבשידור החי לא שמעתי את השידור שלך) וטעית לגבי פרייזר קמפבל. אחרי אחד הגולים שלו אמרת שהוא הגיע לטוטנהאם מהאל-כשלמעשה הוא שייך ליונייטד, שבעונה שעברה השאילה אותו להאל, העונה לטוטנהאם ובקיץ הוא עוד הספיק לשחק עם יונייטד כמה משחקים. כך שלהגיד שהוא עבר מהאל לטוטנהאם זה לא מדויק.

8. k_700 Member

מאוד אהתי את הכתבה.
    אני חייב לציין שכאחד שחושב שהעולם שייך לצעירים הכרתי את רוב השמות ויצא לי לראות כמה וכמה משחקים של חלק מהם.

הינה קצת פרשנות שלי:
    ויקטור מוסס הוא חלוץ מצוין, חזק מאוד, אנרגטי, בעיטה טובה מאוד ובעיקר אפשר לבנות עליו על כדורים ארוכים. לפי דעתי הוא סוג של ה"אמיל הסקי" הבא. הוא מאוד מרשים בקריסטל פאלאס.

על וולשייר אין מה להוסיף כולם הבינו במי מדובר, כנ"ל על וולבק, הוייט הצעיר שגם הספקנו לראות קצת.

חלוץ נוסף שכדאי לשים לב אליו הוא כמובן נתהאן דלפונסו, האנגלי הצעיר שאם איני טועה יש לו קשר איטלקי(מסיציליה) הוא חלוץ גבוה, סקורר רציני- לפי דעתי בעתיד יהיה שם חם באירופה.

קצת הפריע לי למצוא ברשימה את דרינקווטר(שלפי דעתי עוד לא ממש הרשים באקדמיה וברסרבס ביונייטד ואפשר לקשר לזה את הפציעה הקשה שעבר) ואת ג'ונג'ו שלבי.
    יצא לי לראות כמה משחקים שלו והוא ממש לא מתאים לרשימה, שחקן בינוני +- שנכנס לרשימה אולי רק מהיותו קפטן נבחרת הנוער. שחקן מאוד בינוני, חסר ביטחון, טכניקה לקויה. גם באנגליה לא ממש לא ממש התלהבו ממנו במעט משחקים ששיחק.

קצת מדאיג שלאנגליה יש יותר מדי שחקני התקפה צעירים מוכשרים ומעט מאוד שחקני כנף מוכשרים וכמובן אף לא שוער אחד. כמו שניתן להבחין העתיד לא ממש מזהיר בממלכה.

9. ManUtd Fan Member

זה לא שכתבו אותם בכתבה הזאת לא אומרת שאין עוד מספיק שחקנים כישרוניים באנגליה.
    לגבי שוער, גם כאן, זה שלא רשום לא אומר שאין. בינתיים הארט ופוסטר נראים אחלה שוערים לעתיד בשביל אנגליה.

10. k_700 Member

מדובר פה על כישרונות צעירים בגילאי 18 ומטה לכן פוסטר והארט ממש לא קשורים.

11. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמו קרקלנד, וכמו רובינסון, וכמו קארסון לפניהם. האמת, אין לי אמונה רבה בפוסטר ובהארט, לא ברמות שאליהן מאמינים שהם יכולים להגיע.

12. ManUtd Fan Member

אוקיי, נגיד. זה עדיין לא משנה את העובדה שאתה כתבת שהעתיד לא נראה מזהיר בממלכה. ובתגובה הבאתי לך את פוסטר והארט כשוערים לעתיד מפני שהם צעירים מאוד, זה שהם לא פחות מ-18 בכלל לא קשור לעניין. לשאר העמדות כתבתי שיש עוד מספיק כישרונות באנגליה (וזה לא שאני מכיר אותם, אבל בטוח יש) בשביל עמדות כאלו ואחרות, גם כאלו שלא נכתבו בכתבה.
    לעתיד הקרוב ,חוץ מזה, יש את צמד הסילונים של וילה בשביל הצדדים...

13. The_Arsenal Member

בכנפיים אנגליה פחות או יותר מסודרים. צד שמאל אשלי יאנג, צד ימין ת'יאו וולקוט. לא צריך יותר מזה.

14. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש גם את שוני רייט ובעתיד הלא ממש רחוק ג'ק ווילשייר.

אגב ת'יאו, כפי שאמר ונגר בפעמים רבות, מתוכנן לשחק כחלוץ, והתפקיד שלו באגף הוא זמני.

15. ManUtd Fan Member

זה נראה לי המשחק הראשון ששכנר משדר לבד בלי כל זיוני השכל של חזן/קשטן ומי לא.
    אני מקווה שזה ימשיך כך, שומעים הרבה יותר את השדר האנגלי במצב הזה מן הסתם.