אני לא אתפלא אם גרנט הכתיב לה חצי מזה. הרי הוא דאג לפמפם כל הזמן שכשהוא הגיע לצ'לסי היא הייתה במשבר עמוק. על הגולשים של וואן זה עובד
מה שעצוב זה שהיא אפילו לא מצליחה להסביר מדוע אברם צריך להיות בפומפי. הנימוקים היחידים שהבנתי הם ש"הוא יודע הכי טוב להחזיק את הקבוצה העשירה בממלכה" וכי אברמוביץ' מינה אותו להיות מנג'ר צ'לסי, כשהם היו "במשבר" (הגדול בתולדות המועדון, אם תשאלו את גרנט). בקיצור ככה זה כשלוקחים אנשים מפיצוציות לכתוב באתר כדורגל.
מישהו קרא על אייל ברקוביץ' והכלב שלו ? אם לא אז הנה הלינק. התפוצצתי מצחוק... http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/802/447.html הקטע עם האוזן של הכלב גדול... לא רוצה להבגר הטמבל הזה.
שרונן קצב או פיני זהבי יעשו לי טובה אישית וימצאו איזה קבוצה באפריקה ללחמן, שני משחקים שהוא פרשן היום וכבר כואב לי הראש מכל השטויות שהוא קשקש. שתיים שצרובות לי בתודעה: - הסבר מלומד על זה שאדבאיור לא פגע בתחילת דרכו בארסנל כי יש לו את המנטליות הידועה של שחקנים אפריקאיים של עצלנות ואגואיסטיות. שמישהו יסביר ל"מומחה מס' 1 בעולם לכדורגל אפריקאי" שהשחקנים ממצוא אפרקאי שמגיעים לאנגליה זה לא אותם השחקנים שהוא אוסף מהתחנה המרכזית בת"א תמורת 2000 יורו, שיש משמעות למעבר ולהסתגלות לקבוצה חדשה, מדינה חדשה וישמור את ההערות הגזעניות שלו למכבי הרצליה או איפה שזה לא יהיה שפיטרו אותו. - וונגר מוציא את וולקוט ונאסרי ומכניס את אדה ודיאבי ולחמן מסביר לנו שארסנל עברה ל4-2-4, ושדיאבי הוא בעצם חלוץ. כל מילה מיותרת.
לכל מי שהגיב פה על השידור של ברקוביץ'-במעלה הפורום יש דיון נעוץ שנקרא "הערה חשובה". שימו לב אליו ותפנימו בבקשה.
איזה עלובים חדשות הספורט. כותרת ראשית: אברהם גרנט לא ייאמן בפומפי. כותרת משנה: טוני אדאמס מונה לתפקיד. זה מה שנקרא סדר עדיפויות מטומטם.
זה לא כזה משנה אם זה טוני אדאמס שייאמן את פומפי, או איזה מאמן מלוקסמבורג ייאמן אותה, הרי מה יותר חשוב - מי מונה למאמן או אם גרנט לא ייאמן בפומפי?
זה ברור, מעבר לצ'לסי מנצ'סטר ליברפול וארסנל, הליגה האנגלית לא מעניינת את ONE. הם לא ישימו כתבה על המינויים של הארי, אבל הם כן ישימו כתבה על זה שווין רוני רוצה לגור יום אחד בישראל. נראה לך שהם ישימו כתבה עם פתאום דפו ירצה לגור בארץ? זה לא יעניין את ONE.
יש טלפון דרכו אפשר לברר איזה משחק ישודר ביום בצ'רלטון במקביל לדרבי(אני יודע שיש "שידור משולב" ,אבל איזה משחק ישודר בתאכלס אי אפשר לדעת)? רבע שעה אני מנסה לברר את זה דרך השירות לקוחות של הוט ומסתבר שגם הם לא יודעים.
כשכתבתי "במקביל"התכוונתי לערוץ המקביל, אני יודע שהדרבי לא משודר בשידור משולב. אצל צ'רלטון אין באמת שידור משולב אלא שידור של משחק אחד בלבד עם פריצות למשחק השני כשיש בו גולים. דרך אגב, פיני לא עונה לי ואני לא נוההג להשאיר הודעות במשיבון אז אולי בכל זאת יש דרך לברר?