אני אובייקטיבי לחלוטין בעניין הזה וגם לדעתי ליברפול-וויגאן מעניין יותר מארסנל-אברטון. בחירה הגיונית. אדם איכותי מאוד עזב את וואלה ספורט ונכנס לתפקיד חדש (סגן עורך) במדור הספורט של פורטל נענע, מה שמבטיח שיהיה מדובר במדור איכותי. אמנם רוב החומרים מראש הם לא מקוריים - רובם לקוחים מערוץ הספורט, אבל גם ככה כל אתרי הספורט מעתיקים אחד מהשני, נענע לפחות משלמים על ההעתקה... שווה הצצה. (ואין פה גילוי נאות. אני לא מכיר את האיש אישית ולמעשה אין לי שום אינטרס, לטוב ולרע)
רק לי מפריעה העובדה שצ'רלטון לא משדרים כבר משחקים בשידור דחוי? נכון, השידור שם היה זוועתי, אבל זאת היתה יוזמה מבורכת שנתנה לך הזדמנות לראות עוד משחק בפריימרליג.
עם כל הכבוד לסופקאסט (ויש הרבה כבוד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx ), באינטרנט לא תוכל (לרב) למצוא שידור חוזר. ואם הקבוצה שלך שנתנה משחק גדול/היה משחק גדול מסוים שצ'רלטון לא שידרו, אז יש לך הזדמנות לראות את זה עוד פעם, ובאיכות "קצת" יותר טובה.
התכוונתי שהשידור הדחוי טוב רק לשומרי השבת (וזה בסדר גמור, גם לכם מגיע...) וכל השאר יכולים לראות בסופקאסט בזמן אמיתי במקום לחכות לערב.
משעשע איך המאמן שאוהדי מכבי הרצליה(!) באשכול הליגה הלאומית, מעבירים עליו ביקורות וקוראים לו להתפטר ושהוא מחרב להם את המועדון, מפרשן את הליגה הטובה בעולם ומעביר ביקורות על פיל בראון וג'ינפרנקו זולה. משעשע, זה הכל. אגב, אני מתכוון לאייל לחמן, למי שלא יודע.
פרס האנדרסטייטמנט של השנה הולך ל.................... ג'ונתן וודגייט! http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/t...pur/7679992.stm עריכה: אני רואה שמלר פה, מה קורה עם שידורי הליגה האנגלית אצלכם?
ימי צ'רלטון העליזים. תמיד הפריע לי שסססלצר(ואני יודע שקוראים לו זלצר!) מזכיר כל שחקן והגיל שלו, ויש לו גם נטייה להוסיף "הזה" אחרי המילה הצעיר... כדי שכולנו נדע שהוא מדבר על הצעיר הזה ולא על הצעיר האחר. איזה כיף בלווין...
זלצר רמה אחד מעל כולם בצ'רלטון (לא קשה במיוחד) לפחות הוא איש כדורגל אמיתי. אגב, שתגיעו לגיל שלו אז גם לכם כולם יהיו צעירים!
כן זלצר רמה אחת מעל השאר כי הוא איש כדורגל, אבל לגבי זה שכולם נראים לו צעירים, בסדר, הוא צריך לזכור שהוא משדר את המשחק הוא לא משדר רק לעצמו אלא יש קהל בבית והוא לא רוצה לשמוע אחרי כל פעולה של שחקן צעיר שהשחקן הזה צעיר. בטח לא מיליון פעם באותה המחצית.
צחוקים עם בוני אתמול במשחק של הספרס: "עוזר המאמן של טוטנהאם, הלא הוא פויול" (מעניין מי תיקן אותו דקה אחרי זה) "טום סוארז" (הפך את הקיצוני של סטוק ללטיני אסלי) עד מתי?