אתר ערוץ הספורט מפרסם בתמונות את חגיגת עליית אנגליה הצעירה ליורו , רק שמראים את ווילס חוגגים עלייה ליתרון. http://img521.imageshack.us/img521/3129/35064589an6.Xxx
היום מתקיים שלב שמינית גמר מרתק בטורניר המאסטרס במדריד כשכל התותחים הכבדים משחקים, אלא מה, בערוצי הספורט של ספורט 5 החליטו שעדיף לשדר רק שידורים חוזרים, זה בטח הרבה יותר מעניין. כמובן שבפרסומות לערוץ שלהם הם מפרסמים שיש טניס בערוצים שלהם. חוץ מיומיים של דיוויס וטורניר ווימבלדון שגם ככה משודר ברמה גבוהה יותר בערוצי ספורט זרים אין שום טניס בערוצים האלו. שקרנים ונוכלים, אני מקווה שהערוץ הזה יפשוט כבר רגל ויתפרק.
אני מעדיף שכל התוכן שנשאר לערוץ הספורט (ספרדית,אלופות) יעבור לצ'רלטון ונסגור עניין. שהכל יהיה תחת חברה אחת שתעשה את העבודה וזהו. במקום זה אנחנו מקבלים 20 ערוצי ספורט כשלא משודר בהם כלום. צ'רלטון שידרו את המשחקים של דודי סלע בבייג'ינג, הם ישדרו את המאסטרס משנחאי בסוף השנה, כל זה מבלי שיתחייבו בכלל לשום דבר מעבר לליגה ישראלית ואנגלית. בספורט 5 דממה ושיממון למרות שבפרומו שלהם הם מדגישים בבירור שישודר אצלם טניס , נוכלים ושקרנים. דיי כבר.
אני פשוט לא מאמין, מחזור נוסף של שידורים בליגה האנגלית בלי שידור של ארסנל! משחק אטרקטיבי מול אברטון לא משודר, זה פשוט לא יאומן. נכון שמשדרים את המשחק שלנו מול פנרבחצ'ה בליגת האלופות, אבל אם יתחילו עם החשבונאות הלא קשורה הזו אז שידחפו את השידורים של ליגת האלופות. אין לי דרך בכלל להסביר כמה שאני מעוצבן מזה.
הדבר המצחיק (והעצוב?) הוא שככל שעובר הזמן, ההבדלים בין צ'רלטון לערוץ הספורט מיטשטשים. אלה משדרים ליגת האלופות ואלה פתאום מתחילים לשדר ליגת האלופות. אלה משדרים ליגה איטלקית ואלה משדרים ליגה איטלקית. אלה משדרים ליגה אנגלית וגם אלה יתחילו עכשיו לשדר קצת ליגה אנגלית. מצד אחד, מדובר לכאורה בתוספת של שידורים, שזה לרווחתנו. מצד שני, זה מצמצם מאוד את אפשרויות הבחירה. אם פעם מי שהדבר הכי חשוב לו היה ליגה אנגלית היה עושה צ'רלטון, עכשיו אם הוא ירצה לקבל את הכל הוא גם בטח יצטרך לשלם לערוץ הספורט (איכשהו אני בספק אם השידורים יהיו בספורט 5). כל הליגה האיטלקית? שלם לשתי החברות. משחקי ליגת האלופות המעניינים ביותר? שלם לשתי החברות.
SkiMan, בנוגע לתגובה שלך על שידור מאסטרס מדריד: הזכויות של כל המאסטרסים בארץ שייכים ל-ESPN International, אז אין שום סיבה שהם ימכרו את הזכויות לערוץ הספורט. פה צריך להאשים את ESPN ישראל שלא משדר למרות שיכול.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3609586,00.html מתוך כתבה של 'מעריב' מחר: "בראיון נרחב ל"7 ימים" מספר הטניסאי דודי סלע (25) על רכבת ההרים של חייו. כיצד גדל כילד פלא בקריית שמונה, הפך כנער לאחד הטנסיאים הטובים בעולם, ואז נכנע לשנים ארוכות של דיכאון, תסכול מאובדן הילדות, והתחמקות משירות בצה"ל." התקשורת הישראלית שוב מוכיחה את טיפושתה.
מישהו יודע איך/איפה ניתן לבדוק את לוח השידורים של צ'רלטון? המשחק של ליברפול נגד אתלטיקו לא משודר בערוצי ספורט 5 ואני רוצה לבדוק אם צ'רלטון כבר השבוע תתחיל עם שידורי לג"א. תודה מראש.
הוא לא סיים מקום שלישי באליפות העולם לנוער כי אין אליפות כזאת בטניס. הוא דורג בשיאו במקום השלישי לנוער ,אבל הניסוח מטעה. סלע לא הפך כנער לאחד הטניסאים הטובים בעולם אלא דורג כאחד הטובים מבין הנערים.
לא יאמן איך חברה כמו צ'רלטון לא פותחת אפילו בלוג. כל ההפקה שלהם נראית כמו הפרצוף של שכטר או שכנר או השד יודע איך קוראים לו...
איזו בדיחה... פשוט גדול! שימו לב לשידורים של הצ'מפיונס השבוע: ספורט 5 - מנצ'סטר-סלטיק ספורט 5+ - יובנטוס-ריאל ספורט 5+ גולד - סטיאווה-ליון ספורט 1 - פנר-ארסנל ספורט 2 - באיירן-פיורנטינה יום רביעי: ספורט 5 - באזל-ברצלונה ספורט 5+ - צ'לסי-רומא ספורט 5+ גולד - פנאתינייקוס-ברמן ספורט 1 - אתלטיקו-ליברפול ספורט 2 - אינטר-אנורתוזיס ספורט5 עשו את העסקה הכי גרועה שראיתי מזה הרבה זמן. סטיאוואה-ליון על חשבון באיירן-פיורנטינה, באזל-ברצלונה על חשבון אתלטיקו-ליברפול... באמת שאין לי יותר מילים.
העובדה של-ESPN הבינלאומי יש זכויות שידור של המאסטרס לא אומר שמותר להם לשדר אותו ב-ESPN הישראלי מכיוון שצ'רלטון רכשו את זכויות השידור בארץ. ל-ESPN הבינלאומי יש גם זכויות שידור של ליגת האלופות אבל בארץ הם לא משודרים כי הזכויות שייכות לערוץ הספורט. במקרה כזה מבצעים החשכת מסך או משדרים משהו חלופי. בסוף קורה מצב שאתה משלם על ערוץ מסויים אבל אסור לו לשדר כי הזכויות בארץ שייכות למישהו אחר. אבסורד.