דיון התשקורת 08/09

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rudess, ‏6/7/08.

1. eastlands Member

נדב יעקבי- המשחק של בארצלונה היה מהגדולים שנראו ,ואאו -בולשיט !
    המשחק נגמר בדקה ההשביעית ,עם 2 גולים מעוררי מחלוקת , אתלטיקו נראתה כמו הפועל צפת ,הקבוצה הזאת היא באנקר שלי בווינר ,משהו בסגנון איטלקי,שמים זיין על הליגה וחושבים רק על התהילה בליגת האלופות ,שבוע לפני ו3 ימים אחרי משחק בליגת אלופות הם לא באים למשחקים בכלל (מפסידים בבית לואודוליד וסביליה ,ואתמול כמובן)

במוצש ב12 בלילה כשמסי עשה סלאלום אדיר מהחצי והחמיץ ,מר יעקבי איבד את השפיות -"תראו את הקהל של בארסה ,תראו את הקהל של בארסה ,וזה עוד אחרי החמצה ,תתארו לכם מה יקרה כשהוא יכבוש"
    ברקע רואים קהל שבע ,שואאלה קם מרגליו ,ולא הוציא ממחטה - "איזה אוירה מדהימה" ממשיך נדב -בולישיט! הקהל בהארטיפול אחרי הרחקה לאאוט מעודד יותר , סליחה ,סליחה זה בעצם נדב יעקבי המפגר שחושב שהצרחות שלו יעירו את הצופים הרדומים בנואו קאמפ ,איזה דביל ממש מזכיר לי את הבחור הדפוק מהרצליה שמסתובב עם נמר על הראש ומעודד כל קבוצה שנותנת לו כרטיס בחינם , למזלנו באותו לילה החזירו את השעון אחורה וקיבלנו את שעת השינה שלנו בחזרה ,מהמרפסת בביתי אני רואה גברים שמסתובבים עם השלט של הטלויזיה גם בדרכם למטבח ולשירותים ,מחשש שבדיוק באותו הרגע מסי יקבל כדור , לאותם חברה זה השלט הרזרבי אחרי שהאישה החרימה להם את הראשון , הרבה זוגות מגיעים לרבנות בגלל השידור של יעקבי בדוק! (וגם בגלל הפעמון המפחיד של יציע העיתונות )
    חברים ראו הוזהרתם -לוויאן ומהר!

2. George Best Member

צ'רלטון שוברים שיאים -
    בסוף הפרומו שלהם למשחק בין אנגליה לקזאחסטן הם כתבו
    אנגליה - קזאחסטן, את השעה, וכמובן ששמו דגלים של המדינות.
    זה היה דגל אנגליה:
    http://dbwf.net/images/FreeBritain_LOGO.Xxx

3. spurs229 Member

המקצוענות של ידיעות ומעריב שוברת שיאים.
    אתמול בידיעות אליענה שפר קראה למאמן ניוקאסל ארבע פעמים רינאר במקום קיניר.
    היום במעריב יעקב זיו החליט שמאמן ספרס הוא סרחיו ראמוס.

יישר כח!

4. King Kenny Member

לגבי סרחיו ראמוס במקום חואנדה, זה מאוד מאוד קטנוני, אז הוא התבלבל פעם אחת, אני בטוח שהוא יודע שחואנדה ראמוס הוא המנג'ר של הספרס ולא סרחיו ראמוס.

נ.ב-לגבי הקהל של בארסה, אפשר להגיד הרבה דברים רעים על הנאמנות שלהם ועל העידוד שלהם (ובצדק!) אבל חייבים לשבח אותם על התפאורות המדהימות שהם מרימים למשחקים.

נערך לאחרונה ב: ‏6/10/08
  5. אבו Member

"אז הוא התבלבל פעם אחת"

:aaarofl:

6. King Kenny Member

התכוונתי פעם אחת בקטע של חואנדה במקום סרחיו, לא בכללי.

נערך לאחרונה ב: ‏6/10/08
  7. SZC Member

יעקב זיו גם טען שמאמן אסטון וילה הוא סטיליאן פטרוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

8. George Best Member

אתה רציני?
    אוי וייזמיר.

9. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה יודע, יש עורכים, ויש אנשים מעליו שבודקים את הכתבה שלו לפני שהיא יוצאת על הנייר. זה בושה שדבר כזה קורה בעיקר אם זה נכתב יותר מפעם אחת.

10. Cup of Tea Liverpool, UK

http://www.asoccer.co.il/fmisrael/html/emoticons/5eek.Xxx

טוב נו, אבל זה צ'רלטון לא?

ככה עובר זמן השידור כשרואים ליגה אנגלית: (לאלה שלא טורחים לשים על מיוט http://www.asoccer.co.il/fmisrael/html/emoticons/wink.Xxx )

בהתחלה שומעים את שכנר אומר את שם האיצטדיון במבטא עברי. אח"כ הוא נותן כמה סטטיסטיקות
    לגבי המשחק, ותמיד מזכיר מה יונייטד עשתה מול הקבוצות האלה http://www.asoccer.co.il/fmisrael/html/emoticons/gives.Xxx .
    המשחק מתחיל. בשלב מסוים, שכנר מתחיל ללכלך על אחת היריבות של יונייטד, ואתה כולך :aaaprot: .
    אחרי זה, הוא מתאר מהלך אחד כמו שצריך http://www.asoccer.co.il/fmisrael/html/emoticons/eusa_clap.Xxx , ושוב חוזר לדבר שטויות ולהזכיר כמובן איך יונייטד דרסה את אותה קבוצה, שליברפול או ארסנל "עדיין" ב0-0 איתה אחרי 30 דקות. http://www.asoccer.co.il/fmisrael/html/emoticons/dry.Xxx
    עד סוף המשחק, הוא ממשיך לבדר את עצמו ואני לא שורד ושם על מיוט.

11. eastlands Member

והם עוד חושבים ששכנר עשה פריצה ענקית ,והפך לשדר מוביל ,הם ממש מנותקים מהיקום.
    קולין בל האגדי שלנו ,מקבל קלוזאפ אתמול כשהוא יושב ביציע על שמו ,עם הכיתוב-קולין בל סטאנד ,ושכנר מתאר- הם בלי הגאלביות הבעלים של סיטי .

12. SkiMan Member

הוא אמר שזה אחד המשחקים הגדולים באירופה בשנים האחרונות ואני מתקשה להבין מה הבעיה בטענה הזאת. אם הוא היה מכריז שמדובר במשחק הגדול ביותר שנראה בשנים האחרונות הייתי מבין את הטענות שלכם, אבל, מדובר במשחק בו אחרי חצי שעה התוצאה היתה 5-1 מול יריבה חזקה וראויה, כשהכדורגל ששוחק היה שוטף, התקפי ומרהיב כשגם לאחר מכן היו מהלכי כדורגל עוצרי נשימה. האנטי שלכם כאן לנדב יעקבי לפעמים ממש מוגזם. ובאמת שאני מזדהה רוב הזמן עם הדברים שלכם.

13. Rudess Member

היכולת ההגנתית של אויפלושי במשחק הזכירה את משחק השרוכים הידוע משנת 98.

14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

יכול להיות שזכרוני מטעה אותי אבל אני חושב שהוא אמר במילים האלה: "אולי המשחק הכי גדול בכדורגל האירופי בשנים האחרונות". וגם אם הוא אמר בין הטובים, זה פשוט עיוורון. אני יכול למצוא לך עכשיו 10 משחקים יותר טובים. התוצאה אמנם הייתה מאוד מאוד גבוהה, אבל מתח שזה לדעתי אחד הדברים החשובים כשמגדירים משחקים גדולים לא היה אפילו קצת.
    וזה שהיה 5-1 אחרי חצי שעה, וואלה באמת מדהים, אז החצי שעה הזאת הייתה אולי החצי שעה הכי גדולה בכדורגל האירופי בשנים האחרונות. המשחק כ90 דקות לא היה כזה גדול, מצטער לבשר לך. גם מנצ'סטר סיטי ניצחו בכלל לא מזמן את פורסטמות' 6-0, והשערים ובעיקר המהלכים שהובילו אליהם היו הרבה יותר יפים לעין מהגולים של ברצלונה נגד אתלטיקו. זה אומר שזה היה בין המשחקים הכי גדולים באירופה בשנים האחרונות? HELL NO.

נערך לאחרונה ב: ‏7/10/08
  15. SkiMan Member

היה לי ברור שתביא את ה6-0 בין סיטי לפורטסמות' כדוגמא, ובכן זה לא אותו דבר כי ברצלונה התמודדה מול קבוצת ליגת אלופות לגיטימית וחזקה שסיימה מקום רביעי בליגה הספרדית בשנה שעברה. האם פורטסמות' ברמתה של אתלטיקו וסיימה בין הטופ4 באחת משלושת הליגות החזקות בעולם? HELL NO

מתח חשוב, זה נכון, אבל זה לא אומר שמשחק בסקור גבוה לא יכול להיחשב גדול. האם ה3-0 של ברצלונה על ריאל בברנבאו לפני כמה שנים לא היה גדול בגלל שברצלונה דרסה את ריאל ולא היה מתח בכלל? האם ה7-1 בין יונייטד לרומא לא היה אחד המשחקים המדהימים של השנים האחרונות?

ואי אפשר לצפות שכל המשחק יראה כמו המחצית הראשונה. בסופו של דבר ברצלונה נתנה קונצרט של כדורגל עם מהלכי כדורגל מרהיבים מול יריבה מאד חזקה. זה בהחלט עונה על הקריטריונים של משחק גדול בקנה מידה אירופי. וקצב ההתרחשויות המדהים והלא שיגרתי במשחק הזה בהחלט מחזק את הטענה הזאת.