בשביל להחזיר את הדיון למטרתו(כניסות עסיסיות בשדרי כדורגל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx ): אני עכשיו צופה בריאל מדריד נגד אספניול(אחלה משחק אגב, 2-2 במחצית), ובמחצית מראים כל מיני תקצירים מהליגה הספרדית. כשמגיעים ל6-1 של ברצלונה אתמול, נדב יעקובי לא מתבייש ומחליט נחרצות שהמשחק הזה היה אולי המשחק הגדול ביותר בשנים האחרונות בכדורגל האירופי. באמת שאין מילים.
לא חשבתי שזה מפריע מכיוון שאני על רזולוציה 1280X1024. כנראה שאתה על 800X600 אם זה מפריע לך... אקטין אותה.
בועזיניו, נראה שאנשים מתחילים לסבול מהדיון שפיתחנו פה אז אני רק אסכם בכך שאומר שאני לא יודע למה יש טון מתנשא בדברים שלך. אני לא מבין למה אתה חושב שבגלל שאני אוהד קבוצה מהליגה הספרדית ואתה קבוצה אנגלית אז אתה יודע מה אני מחפש בליגה האנגלית ומה לא. ומה אני יודע על הליגה הזאת ומה לא. את התאוריות המונפצות שלך והמלל הפלצני שלך תשמור לעצמך בבקשה.
בועזיניו, איפה בדיוק ראית אותי כותב "כדורגל אנגלי"? לגבי הצלילות, זה היה בתגובה לריקלמה שהביא צלילה של קין ושל ג'רארד. אתה אמרת שאתה לא זוכר שחקן אנגלי שהוא צוללן ואני מסכים עם זה. אני רק אומר שאנגלים צוללים לעיתים רחוקות, אבל זה ממש לא אומר שהם צוללנים.
SkiMan "בועזיניו, נראה שאנשים מתחילים לסבול מהדיון שפיתחנו פה אז אני רק אסכם בכך שאומר שאני לא יודע למה יש טון מתנשא בדברים שלך. אני לא מבין למה אתה חושב שבגלל שאני אוהד קבוצה מהליגה הספרדית ואתה קבוצה אנגלית אז אתה יודע מה אני מחפש בליגה האנגלית ומה לא. ומה אני יודע על הליגה הזאת ומה לא. את התאוריות המונפצות שלך והמלל הפלצני שלך תשמור לעצמך בבקשה." אני חושב שזו אשמתי,בועזיניו כנראה קרא יותר מדי הודעות שלי ונדבק בהתנשאות, אז אני מבקש,בועזיניו תפסיק ותשאיר לי את התפקיד הזה, תודה. לגבי נדב יעקבי, אני לא מתכוון ללכת לבית הכנסת ביום כיפור אבל בקשה קטנה למי שכן מתכוון ללכת, בבקשה תתפלו למענו,שיחלים מהמחלה הזו שלא עוזבת אותו כבר כמה שנים טובות, תודה.
מספיק עם השטויות... גם כדורגלנים אנגלים צוללים. זה הכל שאלה של תוצאה ונסיבות. רק בעמוד הקודם JR-Riquelme הביא לינק לצלילה המפורסמת של רוי קין ומיטב הצלילות של סטיבן ג'רארד. אני מסכים שיש פחות צוללנים בכדורגל האנגלי, בכלל, ואנגלים, בפרט. זה נובע, בין היתר, מהמסורת של הכדורגל האנגלי על כל המשתמע מכך, מכך שהשופטים ממעטים לשרוק. גם שחקנים לטינים ואפריקאים מסתגלים לכדורגל האנגלי, וכפועל יוצא מכך - עם הזמן הם צוללים פחות. רונאלדו, למשל, צולל כיום פחות מאשר בשנותיו הראשונות ביונייטד. ולמרות הכל, בנקודת זמן מסוימת, בנסיבות מסוימות ובלהט הרגע כל שחקן עשוי לצלול. בואו לא ניתמם.
תקשיב טוב. שאנחנו ראינו כדורגל אנגלי בשנות השבעים-שמונים זה לא היה קיים בכלל.לא ידענו מה זה עד שלפעמים היינו רואים כדורגל ספרדי-איטלקי-ארגנטינאי. שהגיעו הזרים ידענו שחוץ מכדורגלנים נהדרים שישפרו את הטכניקה גם לשחקנים האנגלים הם גם ישפיעו בקטע של ההצגות ואין מה לעשות לעיתים רחוקות גם לאנגלים זה קורה. אבל המחלה דוגרת חזק מאוד בצד הלטיני. אתה יודע כמה ארגנטינאים יש בכפר סבא ? מאז שהם הגיעו הם שורצים בביטוח הלאומי בטענה שנפלו. "בוא אני אכיר לך בן אדם ישר טהור"...
רפאל, לא ראיתי יונייטד נגד בלקבורן. התחושה שלי היא שרונאלדו הפחית את כמות הצלילות שלו, אף על פי שהוא ממשיך לצלול. לדלי, אתה צודק שבעבר בכדורגל האנגלי היו פחות צלילות, אך מצד שני לא הייתה מודעות לתופעה, החשיפה התקשורתית הייתה פחותה, לא היו מצלמות על כל איבר של שחקן וכולי.
רונאלדו אתמול לא צלל ולא נעליים, למען השם,מדובר בכדורגל ויש מגע פיזי לפעמים חזק יותר ולפעמים חזק פחות, לפעמים שחקנים נופלים ממגע כזה או אחר וחושבים שנעשתה עליהם עבירה למרות שלא היתה,אז מה? אבל לא כל נפילה זו התחזות,לא כל נפילה זו צלילה, וואלה,אם שחקן כמו נלסון מבלקבורן נכנס בך,תרצה או לא אתה בדרך כלל נופל גם אם לפני הוא חילץ את הכדור וזו לא עבירה, וואלה,אם שחקן כמו סמבה שם את הגוף שלו לפני רונאלדו לאחר שזה התחיל בריצה קדימה,אז כן,גם היד המושטת של ענק כמו סמבה מספיקה בכדי לעצור בעבירה שחקן שבא במהירות(עבירה שלא נשרקה) כמו אתמול על רונאלדו, לא כל עבירה צריכה להיות בסכנת אישפוז בבית חולים וברוך השם ברונאלדו פוגעים הכי הרבה ברגליים מכל השחקנים בליגה, אתמול לקראת הסוף אחד משחקני בלקבורן נתן לו דחיפה לא של כדורגל,של האמא של הרוגבי ושל הפוטבול האמריקאי,דחיפה שהעיפה אותו לתוך שלולית הבוץ הסמוכה לקהל,רחוק מקווי המגרש, איפה כל החוכמולגים לצעוק על זה? אבל ככה זה שחיים לפי סטיגמות ולא מסוגלים או לא רוצים להסתכל למציאות בלבן של העיניים. רונאלדו לא חף מפשע,לפעמים הוא "עדין" יותר מדי וזה מעצבן גם אותי, אבל צלילות זה מה שעשה מסי אתמול בפנדל שקיבל, רונאלדו אתמול נגד בלקבורן לא עשה שום דבר שכזה,לא צלל ולא הצגות.
הלינק לא עובד לי, אבל אני מניח שאתה מדבר על הגול מאתמול ובדקתי לינק אחר וזה יצא משהו כמו עשר שניות (למרות שיכול להיות שזה היה ערוך). זה לא משנה. בשבילי להוציא מהר כדור חופשי זה מיד אחרי שהוא נשרק. לא חמש שניות ולא עשר שניות אחר כך. רוצה לחדש את המשחק מהר, תחדש. לא חידשת, תחכה לשריקה. ככה זה צריך להיות לדעתי.
סקימן , זה באמת לא עניין של התנשאות, אבל אני יכול להבטיח לך שאתה לא תופס אל כל העסק של "כדורגל אנגלי" כמו שהוא באמת. אם תלך באנגליה ותגיד שאתה אוהב את ארסנל אבל אוהב את ברצלונה ומסי יותר, זה מיד יבטל את החלק הראשון של המשפט שלך. אין שום פסול לאהוד את ברצלונה ולהנות מהליגה האנגלית, כי נכון שגם זה וגם זה מעניין, אבל הדרך משם ועד לאהבת הכדורגל האנגלי רחוקה מאוד. אני לא מתפלצ ולא מספר לך סיפורים, רק את האמת ואתה לא צריך להרגיש מתגונן כי אף אחד לא תוקף אותך. מסי,מראדונה, ובכלל כל שחקן גדול שלכלך את ידיו(במקרה של השניים הם באמת לכלכו קצת עם הידיים) בדרך להצלחה מגעילים אותי , אני לא מבין איך מישהו שאוהב כדורגל אנגלי יכול אי פעם להתחבר לדמות כזו.