דיון התשקורת 08/09

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rudess, ‏6/7/08.

1. Igi Member

אני דווקא חושב שאם לא מסתכלים על הכדורגל אלא יותר על השיקולים שלהם לגבי איזה משחק לשדר- זניט יותר אטרקטיבית מפורטו בגלל קהל אוהדים רוסי לא קטן וריאל הרבה יותר אטרקטיבית מארסנל לאורך השנים בשידורים שלהם.
    גם אם בפועל ארסנל מול פורטו יהיה משחק יותר מהנה לצפייה, מבחינתם לא מדובר פה על אטרקטיביות מבחינת כדורגל יותר מהיר ומלהיב, אטרקטיבי במושגים שלהם זה הקבוצות שגורמות ליותר אנשים בבית לצפות במשחקים שלהן- בהיבט הזה לדעתי ריאל ויונייטד תמיד יובילו בראש.

2. Jack Wilshere Member

ביום שבת הקרוב יש ב-19:00 הפועל קרית שמונה - בית"ר ירושלים. המשחק הזה ישודר בודאות.

ב-19:30 יש הפועל פתח-תקווה נגד בני יהודה. אם לא ישדרו יונייטד, ישדרו את המשחק הזה.

Igi,

אתה כנראה לא מבין עד כמה גדולה קהילת האוהדים של ארסנל בארץ.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/9/08
  3. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

העניין הוא בכלל אחר-המשחק של זניט-ריאל ייערך מוקדם יותר (כמו כל המשחקים ברוסיה). למה לא לשדר עוד משחק בערב?

4. פרנקו בארזי Member

מה זה התנהגות כזאת? מדובר במילים, עם כל הכבוד למה שמלמדים בגן שאלימות מילולית פוגעת יותר מפיזית ובלה בלה, אתה לא יכול להשוות בין ריסוקי ידיים ואגרופים לבין קצת קללות.
    זה נשמע לי כאילו אתה תומך בחוק וילן ("אסורל אפשר התנהגות כזאת במגרשים") מה שגורם לי לחשוד שלא היית בחיים שלך במשחק כדורגל בארץ
    קללות זה לגיטימי במגרש כדורגל, זאת התרבות. זה כולה קללות גאד דמט מגיל 10 בערך אני לא הולך מכות עם מישהו בגלל שהוא מקלל אותי.
    אמיר, זה ממש לא שימוש קל.
    אני הייתי באירועי טדי שהם העיפו גז לכל הכיוונים וחילקו מכות, וגם חטפתי מה שאני קורא לו ספק-סטירה-ספק-אגרוף מחזיר במדים כשהייתי בן 13, אני ראיתי חבר שניסה לעזור לי אחרי זה ושקיבל מכות רצח, ולכן אני יודע בלי שום ספק שהכינוי "חיילי SS" הולם אותם להפליא.
    מדובר בחבורה של ערסים על גבול העבריינים שהחיים שלהם יכלו להתפתח ל2 כיוונים - או להיות עבריינים או להיות שוטרים. הם מחלקים מכות לילדים (וגם שופכים לתינוקות בקבוקים...), לנשים, לכל מי שמעז להפריע להם לפרוק את התסכול מהחיים העלובים שלהם על אוהדי כדורגל שהם כידוע בעיניי הציבור המיץ של הזבל של החוליגנים במדינה ולכן זה בסדר
    אדם שהולך בטור ישר ומחלק מכות בלי הבחנה מזכיר לי אדם שהלך בטור ישר וחילק קליעים לראש בלי הבחנה לפני 60 שנה
    אוהדים שמעו אותם בחדר החקירות אומרים "חבל שאנחנו לא יכולים לדקור אתכם"
    הם נאצים

פראטור אני לא מבין מה הבעיה במשחקים שנבחרו על ידי ערוץ הספורט לשידור.

5. spurs229 Member

כנראה שהייתי ביותר משחקים בארץ ממך אז אל תקפוץ למסקנות חפוזות.
    וברור שאני תומך באבו וילן ובחוק שלו.

קללות זה לגיטימי, גם אני מקלל, אבל עד גבול מסויים. קללות שואה וקללות גזעניות הרבה מעבר לגבול הזה מבחינתי.

6. פרנקו בארזי Member

אל אלוהים, אוהד כדורגל שתומך בחוק וילן
    עם אוהדים כאלה כנראה שזה מגיע לנו...
    טוב אין לי מה להתווכח עם מישהו שתומך בהכאת אוהדים וחמור מכך - תומך בחוק וילן.

7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב, בסופו של דבר כן משדרים את באיירן נגד ליון, בספורט 5+, כך שביום שלישי בערב משודרים ארבעה משחקים. כך או כך, זניט נגד ריאל הוא משחק שחובה לשדר גם אם לא היה בשידור המוקדם, זה המשחק הכי מעניין של יום שלישי בערב. זה שמשדרים את יונייטד ובעיקר את באטה נגד יובה (על יונייטד עוד איכשהו אפשר לומר שזה משחק קצת יותר מעניין אחרי שעשינו רק תיקו במשחק הראשון) זו בושה.

לגבי שבת, אולי אם יוחתם בבלקבורן ישראלי בימים הקרובים ישדרו את המשחק שלהם נגדנו. אחרת, וולקאם טו דה אורווה, סיט דאון אנד אנג'וי.

8. spurs229 Member

ומה עם ערוץ הקיבוץ?

9. אבו Member

כן, זאת הסיבה שלדעתי הם משדרים את פנר-קייב, כדי למשוך כמה שיותר משחקים מעניינים לערוץ הקיבוץ ולהפקיר את גולד עם איזה משחק שאף אחד לא מעניין אותו, ובנוסף שאת מי שזה כן מעניין אותו, יודע שהוא יכול לראות את זה בערוץ התורכי. בקיצור, מגוחך.
    אמיר, תאמין או לא, אבל הם כן משדרים את בלקבורן-מנצ'סטר יונייטד בשבת. הם אפילו משדרים אותנו, לא ייאמן. :aaarofl:
    אולי ההפצצת מיילים של כל התותחנים עזרה במשהו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/9/08
  10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ישודר כרגיל. המשחק שישודר בערוץ הזה (זניט - ריאל) הוא המוקדם, כך שזה לא מתנגש.

לגבי זה שמשדרים את בלקבורן נגד יונייטד, אני אאמין כשאני אראה את הקבוצות עולות למגרש. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

11. THE STRETFORD END Member

נשאלת השאלה,מה לעזעזל עושים ימסניקים בתוך יציע של אוהדי כדורגל?

12. sagiv Member

בדיוק.
    בין כל הוויכוחים וההצדקות של הצדקנים, לא נתקלתי בבנאדם אחד שענה על השאלה הזו

נערך לאחרונה ב: ‏29/9/08
  13. ארצ'י באנקר Member

גם בעונות הבאות יאלצו ילדי ישראל שצופים ביונייטד במשחקי ליגת האלופות
    לשמוע שיונייטד משחקת משחק ציני עם הרכב שחצני (השף שגיא מבקר השניצלים) ושו'ין רוני
    כבר לא פוגע (נדב האובייקטיבי)
    ערוץ הספורט רכש לשלוש העונות הבאות עד 2012 את זכויות השידור לאלופות כאשר אופ"א מתכוונת
    למרוח את שמינית הגמר על פני ארבעה שבועות צעד שעשוי להקשות על הליגות שהלו"ז בהן
    עמוס לעייפה ממילא.
    http://www.globes.co.il/news/article.aspx?...385954&fid=2605

יתרונות: אבי מלר,מודי בראון ונדב יעקובי בעל הידע הנרחב כשאינו מריר כנגד אנגלים כפי שסטרטפורד כתב כאן.
    עוד יתרון הוא שהאלטרנטיבה היא צ'רלטון.
    חסרונות: כדורגל ציני, מנצ'סטר,עוד שטיפת מוח לנוער ברצלונה\ריאל וכל מני פרשנים שלא מבחינים
    בין פורטו לבין בורדו.

איזה מין אזעקה יש?
    שום אזעקה.
    מה זתומרת שום אזעקה..
    מה אתה משוגע תגיד, זה משטרה את מי יזעיקו?
    אני אוהב אותך רחמים.

14. SkiMan Member

45 דקות אני רואה ערוץ הקיבוץ ונקרע מצחוק, מתגלגל על הריצפה.
    פשוט קרקס מה שהולך באולפן הזה. מודי קם באמצע להכין קפה ועוגה,
    מגיש לילדים הזויים שיושבים שם פרוסות עוגה,
    איציק זוהר מפציץ שטויות על אוטומט כשמלר לא עומד בקצב שלו. מלר קוטל אותו מידי פעם אבל עדיין יש לו תקצירים לשדר בין לבין,
    מתישהו באמצע הוא קורא לאיציק זוהר אפס למרות שלא התכוון לזה אבל זה יצא לו מצחיק.
    דקל קינן מדבר 5 דקות על הפרות בקיבוץ שלו, מה הקשר לכדורגל אלוהים יודע.
    מלר עדיין מנסה לשמור על סוג של שפיות עם בדיחות שנונות אבל איציק זוהר מחזיר אותנו מהר לקרקע עם עוד שטות גמורה שיוצאת לו מהפה.
    45 דקות של צחוק צחוק צחוק

15. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

בהשוואה לזה, הצפייה במשחק של יונייטד בדנמרק נשמע כמו חוויה נעימה חרף העובדה שאוחנה ירה כהרגלו שטויות, ואפילו רמי וייץ הצטרף אליו בטעויות בכמה עובדות. מה לא עושים כדי לפאר את הכדורגל הישראלי, הה? שיא המשחקים של יונייטד באלופות ללא הפסד הוא 16, ו"מכבי חיפה היתה זו שקטעה אותו". נו, נגיד.