דיון התשקורת 08/09

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rudess, ‏6/7/08.

1. AW forever Member

העתק המכתב ששלחתי הרגע לצ'רלטון:

א.ג.נ,

שמי רפאל, ואני מנוי מזה שנתיים לערוצי שידורי הכדורגל שמסופקים ע"י חברתכם, בחבילת השידור המלאה, כלומר- לשני הערוצים.
    הסיבה שבגינה אני מנוי לשירות שלכם היא כיוון שאני חובב כדורגל אנגלי בכלל ואת ארסנל בפרט.
    לא אתייחס לאיכות השידור, הפרשנות וחומרי הרקע שמסופקים על ידכם. התייחסתי לכך במייל ששלחתי אליכם בעבר, לא טרחתם לענות עליו ולא חל כל שינוי לטובה בנוגע לזה.
    אני מעוניין להתייחס לבחירה שלכם לשדר שני משחקים מהליגה הישראלית במקביל בשבת האחרונה, במקום את המשחק של ארסנל מול בולטון.
    לא ברור לי עד עכשיו למה אני, שלא מעוניין בכלל בכדורגל הישראלי, צריך להתפשר ולראות משחקים מהליגה הישראלית בערוץ שהוא כביכול ערוץ הליגה האנגלית.
    לדעתי ערוץ הליגה האנגלית צריך לשדר כל משחק מהליגה האנגלית שאינו מתנגש עם משחק אחר מאותה הליגה.
    כאשר אני מקבל את המוצר הנחות והלא מעניין של הליגה הישראלית עבור הכסף ששילמתי כדי לצפות בליגה האנגלית אני מרגיש מרומה, מאוכזב, ונדרש לפתרונות אלטרנטיבים לצפייה בכדורגל שאותו אני אוהב. אני מקווה שהצעד הזה של לשדר משחקים מהליגה הישראלית על חשבון משחקים מהליגה האנגלית היה טעות חד פעמית, שכן אם הדבר יחזור על עצמו אני וכמה מחבריי נשקול בחיוב להתנתק מהשירות שלכם. בנוסף, אנחנו מקבלים יעוץ משפטי מעו"ד ע"מ לבדוק האם אין כאן משום הטעיה צרכנית ובמידה וכן נשקול גם תביעה כנגד חברתכם.
    מקווה שלא נגיע למצב הזה, ושנוכל להנות מהכדורגל שעבורו אנחנו משלמים דמי מנוי כ"כ נכבדים.

בתודה,
    ר

praetor, אה כן, כמובן, שיהיה באיזור המרכז או השפלה זה תנאי נוסף. לא שאכפת לי לנהוג, אבל לרדת מירושלים בקריזה של הפסד/באופוריה של ניצחון- לא כדאי.

2. Jack Wilshere Member

משום הטעיה צרכנית... אהבתי. מבחינתי עברת את מבחן לשכת עו"ד. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

בכל מקרה, בעייני, אין כאן הטעיה לפי חוק הגנת הצרכן, אלא אם כן הם הבטיחו לשדר את כל משחקי הליגה האנגלית, והם לא. אולי אתה יכול לטעון שהם לא נהגו בתום לב. שאני אסיים את ההתמחות, אני אתן לך חוות דעת. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏22/9/08
  3. Tony Adams Member

איפה בי-ם, יאיר?

4. Jack Wilshere Member

ברחוב הלני המלכה 7. הנה אתר הבית של הפאב.

5. AW forever Member

אח, אתם עורכי הדין, תהיו בריאים. אני בדיוק עומד לנפח את כיסיו של אחד על עבירות תנועה...
    בכל אופן, אני יודע שבארץ ביריונות, איומים, לחצים וכו' עושים לפעמים את העבודה. לא שאני חושב שהם יתרגשו מפישר כמוני, אבל לפחות הרגשתי שעשיתי משהו.

6. THE STRETFORD END Member

בגלל תקלה בלווין נאלצתי לראות את המשחק בצארלטון,
    אחרי המשחק לקחתי אופטלגין כי הראש שלי התפוצץ מהשכטנר הזה,איזה קשקשן אלוהים?
    כמה שטויות הוא מדבר,פשוט לא נתפס.
    זלצר,תפסתי את הראש כמה פעמים ולא הבנתי איך הוא רואה ששחקנים מוצבים אחרת לגמרי ממה שמתרחש על הדשא,בעצם אני מבין,אין אצלו חדש,הפרשנות שלו היא שטנץ קבוע,
    אותם קלישאות,אותם הצבות,אין שינוי תחת הזלצר.

הלווין לאחר מכן חזר לחיים ותודה לג'מאל כי עוד משחק עם הצמד הזה ואני מאשפז את עצמי בשלוותא.

7. ManUtd Fan Member

רפאל, אבל יש לך טעות.
    הערוץ הוא כבר מזמן לא ערוץ הליגה האנגלית (בעבר היה, לכן בעבר היה מקום לתלונה שלך), והם בשום אופן לא אמרו שהם ישדרו בערוץ הזה אך ורק את הליגה האנגלית. הערוץ נקרא "ספורט 2" ויש להם את הזכות לשדר כל משחק שיחפצו בו. זה שהם כלבים ומשדרים משחק חסר עניין עבורינו זה נכון, אבל מה לעשות שמשחק שכזה מביא יותר רייטינג מאשר ארסנל בולטון, עם כל הצער שבדבר.

8. בועז Member

האמת היא שלי יש לווין בלי ראוטר בחדר, ואני גם די מבין בתקשורת ..ככה שאם אתה צריך עזרה, תרשום פרטית עם הבעיה ואני אשתדל לעזור..

9. THE STRETFORD END Member

spurs229
    "ערוץ הספורט שוב מאכזבים.
    למה הם קנו את הזכויות על גביע הליגה אם הם לא משדרים אותו ביום רביעי?"

היו לא מעט קרבות בימים האחרונים בערוץ הספורט לגבי מה לשדר כשהאופציות הן משחק מאיטליה או גביע הליגה מאנגליה,
    אתה יכול לשער לאן כיוון מלר אבל עניין של זכויות שידור בערוצים פתוחים גרם לכך שערוץ הספורט ישדר משחק מאיטליה ביום שלישי במקום את סוונסי נגד קארדיף(משחק סופר מעניין)
    וביום רביעי את משחקי הליגה הספרדית על פני ניוקאסל-נגד טוטנהאם,משחק לא פחות מעניין בגלל המצב של הקבוצות הללו.

10. spurs229 Member

באמת שאני מבין את זה שמשדרים ליגה איטלקית וספרדית, בסה"כ הליגה הספרדית די מחזיקה את הערוץ הזה, אבל בשביל מה יש להם 4 ערוצים?

בספורט 5 יש ליגה ספרדית, ב-5+ חדשות הספורט, אבל 5 לייב פנוי, ובדיוק לדברים האלה הוא נועד, לתכנים הנוספים האלה.
    כל כך מאכזב, לא בא לי לראות שוב על המחשב.

11. uri מנהלים

ערוץ הספורט לא ישדר ביום שלישי (היום) שום משחק מאיטליה זאת קודם כל כיוון ששום משחק מהליגה האיטלקית (הבכירה) לא משוחק ביום שלישי.

12. THE STRETFORD END Member

לא היום אז מחר,יובנטוס נגד קטניה אני חושב.

13. uri מנהלים

זה יהיה בספורט 1, ספורט 5+ ישדר את מילאן - רג'ינה, אבל זה לא הנושא. כתבת שערוץ הספורט בוחר לא לשדר את סוונסי נגד קארדיף - משחק שכן ישוחק היום - בגלל הליגה האיטלקית, אלא שבמציאות ערוץ הספורט לא ישדר היום אף משחק בכל ארבעת ערוציו, כולל זה של גביע הליגה האנגלית.

14. THE STRETFORD END Member

אני לא בקיא בדיוק בפרטים הקטנים ובכל אופן ממה שאני כן יודע,משחק של הליגה האיטלקית הועדף על פני משחק מגביע הליגה האנגלי ועל זה היו דיונים מרים בערוץ הספורט,
    מה שהכריע היה העובדה שערוץ הספורט עם הסכם כלשהו לגבי זכויות שידור של הליגה האיטלקית היה חייב לשדר זאת ולא בגלל שממש רצו זאת.

15. uri מנהלים

אז מה שאתה אומר הוא: ערוץ הספורט לא משדר את סוונסי נגד קארדיף (משחק סופר מעניין) ביום שלישי בגלל העובדה שערוץ הספורט עם הסכם לגבי זכויות שידור של הליגה האיטלקית היה חייב לשדר משחק כלשהו ביום רביעי ...
    ראעבק, תעשה טובה. ערוץ הספורט לא משדר את המשחק של סוונסי נגד קארדיף ביום שלישי כי הוא לא רואה בו שום עניין, ואין לכך שום קשר להתחייבות שלו, אם יש כזו בכלל, לשידורי הליגה האיטלקית ביום רביעי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/9/08