דיון התשקורת 08/09

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rudess, ‏6/7/08.

1. פרנקו בארזי Member

אני לא חושב שזה ראוי לקבוע שהקדנציה הנוכחית והבוס שלה הם כישלון, כשבסה"כ אנגליה שיחקה משחק רשמי אחד בקמפיין הנוכחי (מה גם שאנגליה ניצחה גם אם לא שיחקה מבריק)
    אתה גם קובע, אם הבנתי נכון את מה שאתה כותב, שהכשלון-העתיד-לבוא ינבע בעיקר מסגל השחקנים שלא עבר ממש שינוי מאז הקדנציה של מקלארן, אז זה סבבה שיש לך מחלוקת עם קאפלו בנוגע לסגל אבל לקבוע בנחרצות שהקמפיין של אנגליה יהיה כישלון (אי העפלה לחצי גמר המונדיאל אם הבנתי נכון?) זאת נבואה מיותרת. מילא היית מחכה עוד כמה משחקים רשמיים של הנבחרת האנגלית, אבל אחרי משחק רשמי אחד? ומה אם אנגליה תנצח בקרואטיה הערב (מה שהימרתי עליו בווינר אגב, בניגוד לכל אינסטינקט ואינטואיציה בסיסיים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx)?

נערך לאחרונה ב: ‏10/9/08
  2. TheLane Member

אתה משווה את בולארד למק'קאן? ברצינות?

3. קינג לדלי Member

שחקנים כמו למפארד וג'רארד שלא מביאים את היכולת מהקבוצות לנבחרת תמיד היו ובכל נבחרת בעולם.
    זה קרה גם עם בארנס,בירדסלי,הודל (התעללות של רובסון),ועוד.
    שאתה משחק בקבוצה אתה גם מתאמן איתה כל השבוע וכל העונה ויש הבנה בין שחקנים כתוצאה מאמונים רבים.
    בנבחרת נפגשים אחת ל...וצריך לפעמים לאלתר וככה זה נראה.

שנים על גבי שנים היו לנו מאמנים אנגלים מה שאומר מאמן גרועים.
    לשחק בטורניר כמו גביע עולם או אליפות אירופה או מוקדמות שהם טורנירים קצרים של 5 משחקים בממוצע,אומר שהטקטיקה והמנטליות יותר חשובה מהיכולות של השחקנים ברוב הזמן.
    לאיטלקים יש יכולת מנטלית חזקה ולמרות שהם אף פעם לא הציגו כדורגל של נבחרת הולנד הם הגיעו הרבה יותר רחוק מאיתנו.
    הגרמנים לא פיספסו שום פנדל בדרך ולא ספגו שום אדום מטופש ללא כדור.
    אלה הם דברים חשובים כאשר מדובר בטורניר קצר.

לא סתם מאמנים זרים השתלטו על הליגה.ההנהלות הבינו ששם עובדים נכון ועכשיו גם לנבחרת יש אחד כזה.
    קאפלו עובד שונה לגמרי והשחקנים כבר דיברו על מקצוענות שהם לא הכירו.
    התקווה הגדולה שלי מקאפלו זה שינוי במנטליות.לא עוד אדומים מטומטמים ובעיטות וולה בכד החלב.

גם נבחרות שזכו בתארים עברו בדרך פנדלים ומזל רב.
    אנגליה היא הנבחרת הכי חסרת מזל שיש.להפסיד כל כך הרבה פעמים בפנדלים זה כבר נראה לא טבעי...
    מספיק פעם אחת שהיינו מנצחים פנדלים והביקורת על דור חלש לא הייתה קיימת.
    שחקנים כמו ג'רארד,למפארד,ריו,טרי,קול,רוני,הארגריבס,הם שלד מספיק כדי להיות נבחרת מעולה.
    לא ראיתי נבחרת עם 11 כוכבים וגם גידו בוכוולד וחוסה לואיס בראון לקחו גביע עולם.

עכשיו אין יותר תירוצים וקאפלו צריך להתחיל להשריש משהו שונה שכל כך יחלתי לו.

:aaa12: אה ושכחתי....דרום אפריקה שלנו.
    בהליכה.

4. eastlands Member

תודה רובי !
    ואת זה אני הולך לומר היום במועדון ספורט.

מלר היקר ,אני מגיע בראש טוב לאולפן ,וכמו תמיד כאנגלי גאה ,הפחד מהמשחק הערב ,רק מעודד אותי ,הדרך לזכיה ב2010 צריכה להתחיל הערב.

5. קינג לדלי Member

אחותך רובי.

אני המלך !

6. George Best Member

האם המלך לדלי יגיע היום לתחנה של עופר בכדי לצפות במשחק?
    או שאתה לא כשיר עדיין להופיע עקב מחלה?
    כמה לא מפתיע שבנאדם משנה את הכינוי שלו ללדלי קינג וסובל מפציעה/מחלה.
    אני הייתי מציע לך לשנות כינוי.חבל על הבריאות!

the lane,
    אף אחד לא משווה בין גאווין מק'קאן לג'יימי בולארד.
    סה"כ בולארד הוא שחקן מפתח בפולהאם, וההיעדרות הארוכה שלו בחודשים הראשונים של העונה אשתקד פגעה קשות בקבוצה.
    שער הניצחון שלו מול אברטון(זה היה מולם?) בכדור החופשי ההוא בקרייבן קוטג' החזיר את הקבוצה לחיים,
    לו אני מאמן את פולהאם בולארד הוא באנקר בהרכב ואולי שחקן המפתח -
    אבל מה שטוב לפולהאם לא טוב לנבחרת.
    שחקן ליגה לגיטימי, אבל אתה היית מציב אותו בהרכב מול גטוסו, פירלו ואמברוסיני?

נערך לאחרונה ב: ‏10/9/08
  7. Red Left Winger Member

התכוונתי שכל קשר "טכני" צריך לידו קשר אחורי "גרזן".
    וג'ורג'י הסביר לך במילים פשוטות את מה שאני ניסיתי להעביר לך.

נערך לאחרונה ב: ‏11/9/08
  8. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אבי, כשאתה כותב "הוא הלך לאיבוד דרך מרפסת. איזה בזבוז, איזו החמצה" זה נראה כאילו אתה חושב שכבר לא יצא מרוני כלום. סליחה אם הבנתי לא נכון.

9. קינג לדלי Member

מגיע גם מגיע ! :aaa12:

10. SkiMan Member

אוי אלוהים... בולע המשפטים שלמה שרף נשמע כאילו חמש דקות לפני שהתחיל המשחק הודיעו לו שהוא מפרשן.
    כמה חוסר מקצועיות, כמה שומעים את חוסר ההכנה. בדבר הכי בסיסי, השם של היריבה שלנו מולדובה הוא טועה וקורא לה מולדביה.
    גם לוייץ לא חסר אין לו מושג מה השמות של שחקני היריבה. "איזו נגיחה של מספר 11 הזה"
    זה זלזול בנו הצופים וחוסר מקצועיות משווע או זלזול ביריבה?
    כנראה שניהם

11. Jack Wilshere Member

הטור של מלר, ובכלל זה חלק נכבד מן ההודעות שנכתבו בדיון במהלך היום נראים לפתע אבסורדיים לחלוטין, נוכח ההופעה של הנבחרת.

http://img.skysports.com/08/03/218x298/TheoWalcottEngland_740172.Xxx
    יחי המלך החדש

12. uri מנהלים

הטור של מלר היה חסר צדק והגיון גם אם אנגליה היתה מנוצחת היום. אחד הטורים היותר הזויים שיצא לי לקרוא, חבל שלא יצא לי להגיב לפני.

13. Jack Wilshere Member

הנה טור שפורסם אתמול ב"הארץ" ומתברר כהברקה, נוכח התוצאה של הנבחרת האנגלית הערב.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/9/08
  14. uri מנהלים

למרות שזה לא הוגן מבחינתי להגיב בדיעבד, אני בכל זאת מרגיש את הצורך להסביר את עצמי, גם על מנת שפי ולבי יהיו שווים וגם בכדי לא להלבין את פניו של אבי מלר. ראשית כל לא הגבתי לפני המשחק עקב אילוצים (הגעתי הביתה ב 21:30 ולמרות שהספקתי לקרוא את המאמר לא הספקתי להגיב למרות שרציתי - אוי כמה רציתי - כיוון שהמשחק של איטליה מול גיאורגיה עמד להתחיל והייתי זקוק לזמן כדי למצוא את הלינק הטוב ביותר כדי לצפות באצורי. והאצורי חשובים לי הרבה יותר ממשאת נפשי לתת תגובה). המאמר של אבי, ולא אכנס כרגע לפרטיו, וזו חרף העובדה שגם עם הפרטים כבודדים לא מצאתי את עצמי בלב אחד. דבריו של אבי לדעתי היו מאוד יהירים, ונראה שכל התנופה אותה לכך לשם לכתוב מאמר זה, פרץ מהמשענת הכה מאוסה "מולדת הכדורגל" שמה. סלחו לי על הביטוי, אבל "מולדת הכדורגל בתחת שלי". אולי כתבתם את החוקה, אבל זה לא הופך אותכם לטובים או ראויים יותר מכל נבחרת אחרת. וכאחת שלא זכתה בדבר מזה 42 שנה, כאחת שכשלה באופן כה מביך לעלות לטורניר היורו האחרון, גם נבחרת אנגליה מתחילה את דרכה מלמטה. קאפלו לא הגיע לאי חסרי הכשלון שלכם כדי לקדם צעירים, קאפלו לא זוכה לשכר כה טיטני כדי שנבחרת אנגליה תספק כדורגל יפה לעין, קאפלו גם לא נח בימים אלה על חופי קורסיקה כדי לספק את צורכיו הרגשיים של אבי מלר, קאפלו מאמן נבחרת אנגליה רק למטרה אחת והיא לחזור או להתחיל - תבחרו אתם - לנצח משחקים חשובים. אבי מלר הכתיר את הקדנציה של קאפלו ככשלון רק אחרי משחק תחרותי אחד, ולא סתם משחק, אלא עוד אחד כזה שהמאמן האיטלקי ניצח. אולי אבי ראה כבסיס לדבריו את התוצאה, אך זאת עשה מחוסר מושג, כיוון שנצחון של 2:0 על אנדורה הוא לא עניין של יכולת, אלא אך ורק של גישה. קאפלו, על פי הפילוסופיה שלו או, אם תרצו, על פי המסורת האיטלקית, מגיע לכל משחק בצורה זהה, לא במחשבה איך לכבוש כמה שיותר שערים, אלא איך קודם כל לנצח אותו. את רוב הזמן הוא יקדיש ללימוד היריבה, לשינון העמידה, לחינוך לתוצאה. במחשבה איך לא לספוג, איך למנוע מהיריב להעניש אותך. נכון שמול אנדורה השקעה בפונקציות אלו נראת לא חשובה ומיותרת, אך רק ורק שינון ותירגול גישה ודרך זו מול קבוצות כמו אנדורה מאפשרות לנבחרת או לקבוצה לעשות זאת בצורה כה טובה ומושכלת גם מול נבחרת כמו קרואטיה. קאפלו הצליח בגישה זו, לזכות בתארים בכל מקום בו דרכו נעלי הפראדה שלו, זה לא אומר שהוא לא יכול להכשל ושחליפת הארמני שלא לא יכולה להתלכלך, אך בעיקר כאשר אתה עומד מול איש מקצוע כמו דון פאביו, את הסיכומים כדאי להשאיר לסוף.

בתווקה שאני טועה לחלוטין וקאפלו יחווה איתכם כשלון חרוץ. בכל זאת, לראות אתכם מפסידים זה אחד מהתענוגות האסורים (או היותר מותרים) שלנו, אוהדי האצורי.

:aaa8:
    :aaa15:

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/9/08
  15. raanana4ever Member

אני מציע לך לקחת חופשה...