דיון התשקורת 08/09

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rudess, ‏6/7/08.

1. בועז Member

ואני עדיין מעדיף לשמוע את ברקוביץ החוצפן הישראלי, ולא את שגיא כהן מדושן העונג.

יש המון סוגי פרשנים, אבל בסופו של דבר הם מתחלקים ל2: כאלה שאפשר וכאלה שאי אפשר לסבול.

אני רחוק מלהכניס את אייל לרשימת של אלה שאי אפשר לסבול, כי כשהוא מדבר על נבחרת חלשה, למרות שזה שחצני, היא באמת חלשה, וכן שוויץ מאוד חלשה אתמול וישראל,כן ישראל! אם הייתה עולה מלכתחילה עם הרכב קצת יותר התקפי, הייתה יכולה לנצח. 2 שערים ממצבים נייחים, תסלח לי אבל חוץ מזה שויץ לא היו על הדשא. כשהמאמן שלהם מגיע לפני משחק ומספר שכהן הוא פליימקר אדיר, אז אתה יודע שהיריב ישן ואתה צריך לנצל את זה ככה שהוא יתעורר הוא יהיה כבר עם המכנסיים למטה.

ברקוביץ' אולי ייצג את החוצפה הישראלית, אבל אם קשטן היה גם מנסה קצת את החוצפה הישראלית אתמול, היינו רואים נבחרת שונה, ואולי אפילו תוצאה טובה יותר. ולשמוע את אייל מזכיר לי כמה חסר שחקן כמוהו, כי הלוואי שאתמול היה מישהו אחד על הדשא עם החוצפה שלו..

2. spurs229 Member

לא ראיתי את השידור אתמול (הייתי במשחק) אבל אם הבנתי נכון את מה שברקו אמר, אז הוא צודק לגמרי...

שוויץ נבחרת חלשה מאוד, אפילו חלשה יותר מישראל. כמעט בכל העמדות משחקים שחקנים מקבוצות בכירות באירופה אבל אף אחד מהם לא באמת שחקן מוביל בקבוצה שלו והשילוב שלהם ביחד נראה אומלל.

רק כדי לסבר את האוזן עד כמה הם גרועים, אפילו בבעיטות מקצה הרחבה בחימום רק שחקן או שניים הצליחו להבקיע.

נבחרת שוויץ כן נופלת מנבחרת ישראל, שהייתה חייבת לנצח אתמול, אבל בגלל מערך ושחקנים לא הכי מתאימים פספסה את זה.

3. THE STRETFORD END Member

אני לא מדבר על את מי עדיף או לא עדיף לשמוע,שגיא כהן...אני מעדיף לשמוע את אום כול טום על פניו,אז מה?

ואין לי בעיה עם ברקוביץ בגדול,להיפך,כשהוא מדבר על כדורגל על המגרש הוא יודע על מה הוא מדבר
    אבל ההגזמות שלו,האובר פטריוטיות שלו (שאסור שיהיה לפרשן או שדר אם אתה רוצה להעביר שידור טוב יותר)הרסו את הזיהוי מהלכים שצריכים או היו צריכים להעשות שהוא ראה לנכון.

לגבי היטצפלד,מה הוא ידע או לא ידע באמת לגבי כהן אני לא יודע,היטצפלד אחד המנג'רים הטובים שיש,
    ככה שאני קטן מדי בכדי לזלזל בו.

4. בועז Member

אובר פטריוטיות זה מכוער כשאתה מקלל כבניון מוחלף במשחק של ליברפול, אבל במשחק של הנבחרת אני לא חושב שיש דבר כזה אובר פטריוטיטות,ודווקא שם כן יש מקום להיות "אוהד".

אגב, ברקוביץ' לא עיוור כמו שאתה מציג אותו, פטריוט ענק אתמול הוא לא היה למרות שראו שהוא "אוהד" את הנבחרת, הוא ציין את החסרונות שלה לא מעט ואפילו ירד על קשטן ועל השחקנים כשהגיע להם.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/9/08
  5. THE STRETFORD END Member

לא הצגתי את ברקוביץ כעיוור,אתה מוזמן לקרוא שוב את מה שכתבתי לגביו לגבי זה.

אובר פטריוטיות הופכת את השידור לזול יותר ופחות מקצועי.

6. בועז Member

איפה הייתה אובר פטריוטיות אתמול?

7. THE STRETFORD END Member

בזלזול בשוויץ,בזה שישראל רק צריכה להעביר הילוך בכדי לנצח אותם בקלות,
    בכמה השחקנים שלהם הם כלום ושל ישראל מי יודע מה,
    הישראליות הרעה עלתה לו לראש,קצת ענווה גם בשידור כדורגל לא מזיקה.

8. SkiMan Member

סטרטפורד מאד חורה לי שאתה מתעלם מהצדדים הטובים בשידור של ברקו אתמול,
    כמו למשל שהדברים שהוא אמר באמת הראו הבנה בכדורגל והוא לא שלף קלישאות בלי סוף לעומת הרבה פרשנים אחרים,
    כמו למשל שהוא הצליח להעביר את הנקודות שלו בצורה מהירה וטובה ולא באופן טרחני,
    כמו למשל שרוב הדברים שהוא אמר היו נכונים ומדויקים,

היו צדדים רעים לשידור, גם אני ציינתי לרעה את הזלזול הבוטה בשוויצרים, אבל עדיין אפשר לסכם את השידור שלו כמוצלח.

9. THE STRETFORD END Member

SkiMan

כתבתי מקודם:
    ואין לי בעיה עם ברקוביץ בגדול,להיפך,כשהוא מדבר על כדורגל על המגרש הוא יודע על מה הוא מדבר.

10. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא לשכוח ששוויץ חסרה אתמול שני שחקנים חשובים מאוד במערך שלה, בערך מקביל לישראל בלי בניון ובן חיים. אתמול הם לא הציגו נבחרת מזהירה, אבל בפרוספקט יש להם יותר ומה שיש להם גבוה בהרבה משלנו. בקמפיין הקודם הם עשו לנבחרת ישראל בית ספר, פעמיים.

נערך לאחרונה ב: ‏8/9/08
  11. spurs229 Member

ממש לא...
    הם חלשים מישראל (נבחרת חלשה מאוד בעצמה) על הנייר וגם על הדשא, אפילו אתמול.
    הנבחרת שלהם השתנתה מאוד בשנים האחרונות ולא לטובה.
    אני מאמין גם שאם ישראל תשחק ב 4-4-2 קלאסי (קו ישר בהגנה ובקישור, בלי יהלומים למיניהם או צורות גיאומטריות אחרות) עם סהר וברדה בחוד ובניון במרכז היא יכולה להרבה יותר, אפילו לעלות למונדיאל.

12. TheLane Member

כשחושבים על זה שמה שהיה לנו עד עכשיו זה פאקינג דני נוימן, השידור אתמול היה הטוב ביותר של הנבחרת מזה שנים. חוץ מהזילזול בשוויץ ובשחקניה, אחלה שידור של ברקוביץ' סה"כ. הוא מבין את המשחק לא פחות טוב משגיא כהן ודומיו ומזיין בשכל פחות. אם הוא ישפר טיפה את העברית שלו (לא שהיא ברמה שלמה-שרפית) הוא יכול להפוך לשדר טוב סה"כ. כבר עכשיו הוא עדיף לדעתי על זוהר, רביבו, חזן, גינצבורג ושאר הכדורגלנים לשעבר- וכמובן ה"מומחים" כהן ויעקובי, מה שמציב אותו די גבוה ברשימת הפרשנים הישראלים שהייתי מעדיף לראות איתם משחק.
    הוא לא מלר, אבל אם אנחנו לפחות מנסים להנות אנחנו צריכים להוריד טיפה את הסטנדרטים שלנו. אל תצפו מהפרשנים להעלות את שלהם.

נערך לאחרונה ב: ‏8/9/08
  13. בועז Member

הבעיה היא שבנוסף לזה שהוא פרשן, הוא גם זמר/ידוען/שמן/מציל בחוף הים/איש עסקים/מאמן ילדים. זה לא רציני. צריך איש מקצוע, אם הוא היה פעם שחקן כדורגל ,לפחות שידאגו שהוא יצא קצת מהביצה המקומית והסתובב בליגות אחרות, אם הוא לא מישהו ששיחק פעם, לפחות שלא יאנוס אותנו. כי כששדר כמו שגיא כהן אונס את המשחק, מספר לך מה קורה כאילו העיניים שלו עובדות יותר טוב, ויוצא מנקודת הנחה שהוא רואה את המשחק ומסביר אותו לנו, זה מתנשא, מגעיל ולא נעים.

14. TheLane Member

ד"א, מישהו שמע אתמול את וייץ אומר שערוץ 2 קנו את הזכויות לכל 10 המשחקים של נבחרת ישראל במוקדמות המונדיאל?

עכשיו יש לי רק דבר אחד להגיד, ואני יודע שזאת גם ככה התעלומה הכי גדולה בטלוויזיה, ולאף אחד אין תשובה לזה, אבל אני אזרוק את זה לאוויר בכל מקרה: למה לעזאזל ערוץ 1 קיים?!

היה להם מכבי בימי חמישי, ואמרו לנו שעל זה הם מבזבזים את כל התקציב. כבר אין להם. היה להם שידורי מונדיאלים ואליפויות אירופה. במונדיאל 2006 וביורו 2008 הם לא שידרו אפילו משחק אחד. היה להם את נבחרת ישראל בכדורגל, עכשיו גם את זה אין להם? הם לא הערוץ הממלכתי?
    למה לעזאזל אני משלם אגרה ואיך אני יורד מהארץ?

15. Cup of Tea Liverpool, UK

אני אומר את זה כבר שנים, שנים!!!!!
    מה הם עושים שם? משדרים תוכניות משנות השבעים, דיונים בין סבים וסבתות וחדשות?!