דיון התשקורת 08/09

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rudess, ‏6/7/08.

1. ענבל רואד Member

ג'ורג'י

הפעם טעות בידך. אמרתי שהוא כבש בגביע, ושיונייטד הודחה בגביע על ידי פומפי. לא חיברתי ביניהם. תקשיב בשידור החוזר....

2. אבו Member

אבי, גביע הליגה גם השנה ישודר בערוצי הספורט שלכם?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏3/8/08
  3. פרנקו בארזי Member

ד"א, אם כבר עיתונאי הספורט החדשים, מה קרה שפתאום שלח ודרוקר נותנים במה לכתבה שתוקפת ויורדת חזק על האתר וואן? רק לפני שלושה חודשים בערך הם שלחו איזה ליצן שילקק לה באותו ערוץ ובאותה תוכנית.
    מה נשתנה הלילה הזה?

4. ענבל רואד Member

כן

5. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

לפחות זה.
    פעם רציתי שערוץ הספורט יקנו את הליגה האנגלית בחזרה כדי שהשוד יפסק, אבל אם כך יקרה, אז זה יעבור ל 5+ לייב + או לערוץ חדש שהם יפתחו 5+ * - = +$ כבר איבדתי אותם מרוב ערוצים והם איבדו את עצמם מרוב הצימאון לכסף

נערך לאחרונה ב: ‏3/8/08
  6. k_700 Member

אבי אני לא מבין למה בערוץ הספורט לא נלחמים פעם אחת על החזרת הליגה הטובה בעולם.
    המדינה נואשת כבר, תעשו משהו בבקשה!

7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הייתי מגזים לגבי לקקנות. הכתבה ההיא לא היתה נשכנית כפי שהיתה יכולה וצריכה להיות, אבל היא גם לא היתה לקקנית.

8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מתיימר לדעת מה קורה בחדרי חדרים, אבל בין סכומי הכסף הגבוהים מאוד שצ'רלטון משלמים ואולי גם כמה קשרים של פיני זהבי, זה כנראה קשה עד בלתי אפשרי.

9. Dimitar Berbatov Member

אני דווקא לא כזה נואש. פעם מאוד רציתי שערוץ הספורט יחזיר את שידורי הליגה חזרה אליהם. לשמוע שוב פעם את מלר משדר ליגה אנגלית ולא משחקי אימון או משחקי גביע הליגה יהיה תענוג. אבל אני, שכבר נכנע לצ'רלטון ורכש את הערוצים (יש גבול עד כמה אפשר לראות משחקים בסופקאסט), מעדיף שכל המשחקים יתרכזו בשני הערוצים האלו ולא לקנות את כל ה-88 ערוצי ספורט. והאמת שחוץ מהליגה הספרדית וליגת האלופות (שגם הם לפחות לא בלייב) הכל בצ'רלטון.

10. elidr1 Member

ולמה אתה חושב שערוץ הספורט יישדר את המשחקים בספורט 5 ולא בשאר המשפחה שלו? מה גם שאני די בטוח שהם ייתנו פחות שידורים מאשר צ'לרטון.

11. TheLane Member

אם הליגה האנגלית תחזור אי פעם לערוץ הספורט אנחנו נחזור לראות 2 משחקים במחזור. אתם רוצים את זה? אני לא. אני מעדיף לשלם ולספוג את חוסר המקצוענות של צ'רלטון בשביל האפשרות לראות משחק של טוטנהאם כמעט כל שבוע, או לפחות בתדירות הרבה יותר גבוהה.

מה גם כמובן שהם לא יכולים לקנות את החבילה בכלל, הערוצים החדשים שלהם מלאים כל כך בתכנים שבלתי אפשרי יהיה לשדר הכל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏3/8/08
  12. King Kenny Member

הוא ישר צועק מבלי לשים לב לתוכן הכתבה, העיקר לצעוק "קולקצייה של כלום" "אפסים" "מושחתים" כי זה נשמע טוב ומושך קהל. יציע העיתונות, תת רמה.

13. Engonga Member

תגידו, לחמן מפרשן באופן קבוע בספורט 2?! אין לי את הערוץ הזה והלכתי לחבר לראות את המשחק של מיורקה מול ניוקאסל ובחיים שלי לא סבלתי ככה בשידור, לא זוכר פרשן גרוע כל כך.

14. Jack Wilshere Member

15. SkiMan Member

איזה שידור עלוב של וייץ את שרף במשחק של בית"ר. וייץ ממשיך במגמת הדעיכה המתמדת שלו, הבחור כבר מזמן לא מתעניין בכדורגל. לחישות, לחישות, לחישות, שום עניין במשחק, רק הבלים ויציאות לא מצחיקות ולא קשורות. שום חשק, שום רצון, שום התעניינות מועטה במשחק או בכדורגל בכלל.. בא לעשות את הצ'ק השמן שלו ללכת. עוד שדר דועך שמקבל במה כאילו זה אותו שדר מלפני 10 שנים. מ"שלושת הטנורים" נשאר רק אחד שזה עוד נסבל לשמוע אותו ושעוד נשאר בו עניין לצפות בכדורגל וזה מאיר איינשטיין.

שלמה שרף - ככל שעובר הזמן נראה שהבנאדם נהיה רק יותר בהמה. הוא לא מצליח להתנסח כמו שצריך, הוא לא מצליח לסיים משפט. הכל התלהמויות בלתי מובנות, צעקות, רצף מילים לא ברור, היחנקות כל כמה מילים מרוב שהוא מתלהם וצועק רצף מהיר של מילים. שום תובנות נורמליות, לא תורם במאומה לשידור. מזעזע.