דיון התשקורת 08/09

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rudess, ‏6/7/08.

1. k_700 Member

דווקא רון קופמן הוא אחד מהאנשים היותר רציניים בתקשורת הספורט.
    אחד שמדבר הרבה אבל יודע לבקר בצורה רצינית את מה שמתחולל בספורט ובתקשורת בפרט.
    שימו לב שהוא גם נמנע מלהביא ידיעות צהובות ובאמת אין לו מושג בכדורגל אירופאי.
    ביציע יותר דוחפים לו את הנושאים האלה(נגיד תודה לאלברט ולליצן רסקין).
    זה בערך כמו בגירסה האמריקאית שגם שם הם מדברים על הכל בספורט האמריקאי גם אם אין להם מושג, זה הפורמט.

2. Jack Wilshere Member

THE STRETFORD END,

אני לא מסכים איתך באשר לקופמן. אני חסיד שלו. תעשה הבחנה בין המהות לסגנון. הסגנון של קופמן בוטה, מתלהם, ישראלי וכל מה שתרצה. מבחינה מהותית, קופמן הוא עיתונאי מבריק, שהעלה את המודעות הציבורית לעסקנות, לשחיתות וכולי. אם הביקורת שלך היא על כך שקופמן חווה דעה על תחומי ספורט שאין לו מושג בהם לכאורה, אז אתה קרוב לודאי מתכוון ל'יציע העיתונות', ואתה צריך להבין שהתוכנית היא יותר Show מאשר דיון ענייני על ספורט.

קוטל החרקים,

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/8/08
  3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

זהו, שדיברו (בעניין הפורום) על המקרה שאירע השנה, עם שיקלגרובר. בשנה שעברה אירע מקרה דומה.

4. SkiMan Member

אני רק אוסיף שלפני סיום מהדורת החדשות של ערוץ 10 הם הראו את הראיון עם גרנט בנוגע לתקופתו בצ'לסי.
    אין חדש תחת השמש, המנטרות הקבועות, השקרים הרגילים, גניבת הדעת לה התרגלנו במשך שנה.
    "קיבלתי את הקבוצה במצב גרוע... קיבלתי הצעות רבות אבל אני מחכה להצעה מעניינת באמת... אני מאמין שאני אשאר ואאמן באנגליה". גם המטומטמת צופית נשארה בשלה עם שלל האשמות כלפי התקשורת, היא טוענת שהם "ניצחו את התקשורת".
    עוד הוסיף השקרן לומר שהוא התרגל כבר לארסיות שלה תקשורת ושהוא מתעלם ממנה, אלא מה, הוא כנראה שכח כמה הוא היה משתמש בה בתקופתו כמאמן בארץ, כמה הוא השתמש בעיתונאי החצר שלו, שקרן מניפולטור וגונב דעת.
    ערימה של חרא ושקרים, בקיצור.

אגב, בנוגע לכתבה על כתבי הספורט כיום,
    אני רק אציין את תגובתו של אבי בר מנכ"ל ספורט 5 בנושא. הוא אמר שאין רווחים אמיתיים בסצינת האיטנטרנט, אם ככה למה האתר של הערוץ שלך מתקדם בצעדי ענק לעבר וואן מר בר? שקרן.

נערך לאחרונה ב: ‏2/8/08
  5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אהבתי את זה כשהוא נשאל לגבי כך שהוא בעצם מחכה עכשיו שמאמן כלשהו לא יצליח כדי לקבל עבודה, והוא ענה שזה לא נעים והכל... ממש לא היה נעים לו לרשת אף אחד. קשטן, מוריניו..

6. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אמיר, זה באמת לא נעים לו לחכות לכישלון של מאמנים ולהחליף אותם. לכן הוא גורם לבעלי קבוצות לפטר מאמנים מצליחים.

7. King Kenny Member

קודם כל תיקול קל, זה לא היה פורום זה היה האתר של האולטראס.
    דבר שני, בעונה שעברה אכן אירע מקרה דומה שהאתר של האולטראס דיווח (כמובן שזה לא היה נכון הדיווח ונועד בשביל לראות מי גונב מהם את מה שכתוב) ששני שחקנים רבו ו-NRG קפצו על המציאה ופרסמו את זה באתר שלהם.

לגבי קופמן, אני אישית שונא אותו ואת יציע העיתונות, דרכו היחידה להעבר דברים היא לצעוק מה שמחפה על התוכן הזהה בכל הצעקות שלו ("מושחתים" "קולקצייה של אפסים" וכו'). יש פתגם שאומר: אם תצעק ישמעו אותך, אם תדבר יקשיבו לך. הפתגם יושב בול על קופמן. היה את הקטע בכתבה בערוץ 10 שהוא אמר "אם אתה יודע לכתוב את השם שלך בלי שגיאות, אתה עיתונאי", אפשר להגיד עליו שאם אתה צועק על כל דבר שזז בספורט הישראלי מושחתים ואפסים מבלי להתייחס באמת לתוכן של הידיעה, אתה עיתונאי.

8. KirkH Member

זה לא בערך, זה בדיוק ההפך מהגירסה האמריקאית ומה שאמרת מצוץ מהאצבע.

גם למייקל ווילבון ובטח שלקורנהייזר אין בעייה לפתוח טופיק עם הצהרה שהם לא מבינים שום דבר בנושא הזה (מירוצי סוסים נניח) ולכן הם מתייחסים רק לדברים של מישהו מהמשתתפים או להתעסקות של יתר התקשורת בנושא.

בניגוד לדביקות הצהובה שנודפת מהחיקוי העלוב של ערוץ הספורט, בגרסה האמריקאית משתתפים שני עיתונאים זוכי פירסי עיתונות וחסרי אינטרסים כאלה ואחרים שלא מפחדים על הג'וב שלהם ומתנגחים חופשי בכל מה שבא להם. אין להם בעייה להגיד על נושא או שחקן מסויים שהוא יצא להם מכל החורים ולעבור הלאה.

הגירסה האמריקאית בעייתית קצת כי לכסות נושאים שמתגלגלים במשך חמישה ימים בשבוע זה פשוט קשה כי הנושאים עצמם אומנם נשארים בכותרות אבל לא ממש משתנים ומתפתחים - ועדיין, למי שיש לו שמץ של עניין בספורט אמריקאי PTI היא תוכנית דגל ומופת.

רק לשמוע את רסקין משווה את הבושה הישראלית לגאונות הזו עושה לי בחילה.

9. uri מנהלים

הו! הנה משהו ששנינו מסכימים לגביו, אבל עדיין בחציו.

למה במחציו? כי אתה עדיין תמשיך לראות את 'יציע העיתונות' ואז לכתוב ביקורת עליה (ובצדק) בעוד שאני פשוט (אחרי 2-3 תוכניות שראיתי) בכלל לא אראה.

10. King Kenny Member

בתחילת דרכה של יציע העיתונות אהבתי את התוכנית ונהניתי ממנה וכמעט שלא הפסדתי תוכניות אבל היא התדרדרה עד לרמה שכבר כמעט שנתיים אני לא רואה את התוכנית.

11. SkiMan Member

אני בדיוק כמו קינג קני, בהתחלה התוכנית היתה הרבה יותר עניינית וטובה כשהצעקות של קופמן הגיעו בזמן ובטעם,
    עם הזמן הפורמט תפס והם הבינו שמה שמוכר לישראלי הממוצע זה הצרחות של קופמן אז מה שהם עשו הם פשוט הקצינו את זה וחשבו שזה יהיה יותר טוב. קופמן פשוט צורח על כל דבר בלי שיהיה לו מושג קלוש בו,
    כשגם שלמה שרף שלא מצליח לבטא את עצמו מצטרף לחגיגה זה בכלל נהיה בלתי נסבל,
    אני הפסקתי לצפות בתוכנית הזאת לפני כשנה בערך.

12. ארצ'י באנקר Member

הלואי ויפרשן בצ'רלטון
    בהיעדר זלצר לפחות הצופים יקבלו זווית ראיה עניינית ולא מתלהמת.
    אתה יודע מה זה עוד שנת קשטן ושאר ירקות?

13. Pipe Member

לא שאכפת לי, כי את החודשיים הראשונים של הפרמיירליג אני כנראה אראה בארה"ב עם פוקס ספורטס, אבל אין לי בעיה לראות את גראנט בצ'רלטון. בפעמים שהוא פרשן הוא מיעט לדבר ומיעט לצעוק והכאחד שאימן בליגה הזו הוא לבטח יוכל לתרום יותר לשידור מאשר כל אחד מהפרשנים האחרים שם.

אה, ורק כדי להמחיש: שרון ניסים במחצית טורניר הרכבות על המשחק של הצרפתים מול שטוטגארט - "קרלוסולה" (CARLOSOLA) מבקיע לארסנל.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/8/08
  14. KirkH Member

לשמחתי כמעט ולא.

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא יודע מה ראית, הבחור בקושי נוגע בכדור, גם שהוא נוגע זה לא משהו תכליתי שמשנה את המשחק או המהלך כמו ששחקן כמוהו אמור לתת, אבל אני בטח לא שופט אותו בגלל משחקי הכנה. אין מה לצפות ממנו מ-4 משחקי הכנה לא מעניינים נגד יריבות לא יריבות, חוץ מלוקומטיב שעוד דומה לקבוצת כדורגל. ההרגשה שלי שדקו ידע לתת את שלו, הוא שחקן אינטליגנטי מספיק, השאלה איך הוא יסתדר עם 2 שחקנים דומיננטים כמוהו ואף יותר.

אסיין כמעט בטוח יהיה קשר אחורי פרופר, אין בסגל הזה מישהו יותר טוב ממנו לתפקיד, בעצם אין בכל העולם.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx . אני באמת לא רואה מצב שסקולארי מבצע רוטציה בין דקו/למפארד/באלאק, שלושתם יהיו בהרכב ואני כל כך לא אוהב את זה... זאת שיטת משחק חולה, שיטת משחק שאני כבר מריח את התסכולים שהולכים להיות לי (אבל מצד שני... אחרי העונה שעברה אין לי בעיה להיות מתוסכל מסיבות שכאלה, הכל בפרופורציות), אולי עם הקילריות של דרוגבה והנוכחות של באלאק זה יראה טוב יותר, אבל יהיה משחק התקפה לא מאוזן, זה כל כך לא בריא שהכח של הקבוצה הוא משלושה שחקנים דומים, חוץ מהם אין לצ'לסי מה לתרום בקישור מבחינה טכנית וג'וי קול לא יעמוד במעמסה של להיות היצירתי היחיד, באלאק לא יכול לשחק באגף, גם לא למפארד ולא דקו, זה יוריד מהאפקטיביות שלהם פלאים.