דיון התשקורת 08/09

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rudess, ‏6/7/08.

1. George Best Member

סרגיי,
    אני הייתי הראשון שיצא כנגד "הגנבים מצ'רלטון",
    כי כפי שכתבתי יש תמורה נהדרת תמורת הכסף שאתה משלם להם,
    אבל צריך להבין שמה שמעצבן בהם זו החובבניות, והידיעה שבדיוק תמורת אותם 50 שקל ההנאה שלך מהם הייתה יכולה להיות מכופלת,
    הם מביאים שדרים ופרשנים ליצנים, מדברים בסובייקטיביות בקשר לישראלים וכמובן בחירות השידורים שלהם מזעזעת ומרגיזה(לא אשכח שהבטיחו לשדר דרבי - יונייטד ובסוף שידרו צ'לסי - סנדרלנד,
    טסתי למאש עם האוטו ועוד פספסתי 10 דקות, זונות),
    והעובדה שה50 שקל לצ'רלטון נותנים לך רק ליגה אנגלית ועוד כמה דברים ושיש עוד את כל הערוצים של ספורט 5, אתה חש כאילו מזיינים אותך בתחת.
    אבל שוב - אני לא חושב שהם גנבים, רק ליצנים.

2. SeRgInHo Member

עם זה שהם חובבניים אין שום ויכוח, אבל כל אלה שבאים עם ה "צ'רלטון הגנבים" מתכוונים לזה שפעם הליגה האנגלית וליגת העל היו בחינם, ועכשיו פתאום מעיזים לקחת על זה כסף... מי ישמע, צ'רלטון הגנבים, מישהו מכריח אותם לקנות את הערוצים?
    אולי שיבואו גם בתלונות על זה שדורשים כסף עבור חלב, לחם, דלק וכד'? כ"כ קשה להבין שזכויות השידור (בעיקר של הפרמיירליג) הוא מוצר שעולה הון?
    צ'רלטון אמנם חובבבניים, אבל מספקים את הסחורה בכל הקשו לשידורים. הלוואי שהם ייקנו גם את הזכויות של ספרד, ליגת האלופות וא בי איי. אולי נסבול מחובבנות (אני כבר מתאר לעצמי איך שכנר לא קם לשדר משחק אן בי איי) אבל לפחות נקבל תמורה הולמת.

וסתם שאלה לכל אלה שאומרים שצ'רלטון גנבים:
    האם רכשתם בזמנו זאת ספורט 5+ כשהוא יצא לראשונה ושידר את המונדיאל?

נערך לאחרונה ב: ‏24/7/08
  3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

סרגיי אם הם יקנו את כל החבילות או את כל הליגות.. אין בעיה מתנתקים בערוץ הספורט באופן סופי, ומתחברים רק לצ'רלטון, יצא יותר זול. הבעיה היא שכל גוף בארץ רוכש חבילות, פותח ערוצים בתשלום, ואתה בתור אזרח אמור לשלם 100 שקל בחודש לפחות (בנוסף ל-300 בערך הקבועים) רק בגלל שאתה חובב ספורט....

ואין מה להשוות את העלייה של ספורט 5+ לבין התקופה הנוכחית, אז זה היה מונופול, שידורי האינטרנט לא היו נפוצים ומוכרים כמו היום, זה היה ערוץ יחיד, זה לא היווה כל כך בעיה כמו היום שיש לך 4 ערוצי פרימיום במדינה הקטנה הזאת.

וחוצמזה, כמו שאריאל ציין, הם חובבנים, אם קיים אינטרנט איכותי, באמת שזאת לא אופציה כזאת לא נוחה לראות באינטרנט, שדר אנגלי, איכות טובה, וללא תקיעות, בעידן של היום אפשר לראות כל משחק ביבשת. מגדילים מסך, שוכבים במיטה ואין בעיה עם זה.

וכמובן שלווין זאת אופרה אחרת וליגה בפני עצמה...

נערך לאחרונה ב: ‏24/7/08
  4. SeRgInHo Member

לירן,
    אז אם כבר אז ספורט 5 גנבים, כי תמורת אותו סכום היא נותנת לנו פי חמישה פחות מצ'רלטון. חוץ מהצ'מפיונס ליג, שני שידורים מספרד ועוד אחד מגרמניה, אין שם שום דבר שיכול לעניין אוהד כדורגל ממוצע. לדעתי הם יכולים לדחוס את כל זה בערוץ אחד ולא בשלושה כמו שהם עושים עכשיו (לא נחשיב את גולד). הרי גם ככה פרט לסופי שבוע וימי ליגת האלופות כל מה שמשודר שם זה שידורים חוזרים בפעם המאה מספרד ומגרמניה.

אני לא יודע איך אתה והאחרים, אני פשוט לא מסוגל לראת שידור של סופקאסט או של כל התוכנות האחרות על מסך של 19/21 אינץ'. לא, זה לא נתקע לי, אבל האיכות תמונה פשוט לא אותה איכות, לא שמנה כמה מהיר האינטרנט.

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

סבבה, מובן, לא שופט אף אחד, אמרתי כבר שכל אחד יעשה מה שנוח לו ואני כן יכול להבין (לגמרי) את אלה שמזמינים.

6. uri מנהלים

ומה שווה האדם אשר נותן לאחרים לקבוע לו מה יהיו עקרונותיו שלו...

7. בועז Member

מה פשר המשפט המתחכם? מי מכתיב לו מה יהיו עקרונותיו? זה עדיף מאלה שהולכים עם הזרם ונותנים למונופול לעלות לשמיים.

8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ומי קובע לי מה יהיו עקרונותיי?

9. eastlands Member

תוכנית הספורט של גלי צהל התחילה ורסקין החוקר מייד מראיין את כל משפחת רבאח ,הייתם צריכים לשמוע כיצד תוכנית "הספורט " הזאת התחילה ,ישראלי אפילו ניתח את המצב והסביר למאזינים המפגרים (מודה הייתי בנסיעה וגם אני אהבל ) כיצד הוא נוהג בדיוטי פרי ,וכיצד הוא משלם על בשמים ,אפילו אם הם לא שלו והוא קנה אותם במתנה למישהו , כל הכבוד ! תוכנית לאהבלים ,לפתע קו הטלפון עם אחד מהנוסעים בסכנין נקטע ,ראסקה -צלילים ומייד חוזרים לפרשה - ב י ז י ו ן !

10. k_700 Member

חחחח גם אני שומע את זה.
    הריאיון עם בניון היה נחמד, גם הוא אומר שליברפול רוצה את בארי.

11. SkiMan Member

מישהו קרא את הראיון עם שחר כדורי במעריב היום?

באמת שזה פשוט מביך. למי שלא מאורה בסיפור לפני 5 שנים נאבד הגיע בו זכתה הפועל ר"ג, כדורי טען בזמנו שהגביע נהרס לו בתאונת דרכים, כיום מתגלה שהגביע אצלו בבית ושהוא מימן להתאחדות את הגביע החדש שנה אחר כך. בראיון כדורי כל הזמן מתחמק מהשאלות אבל בעצם אומר שהגביע כן אצלו. איזה שכונה, שחקן גונב את הגביע לביתו ואחרי זה טוען שהוא נהרס בתאונה, ויי זמיר, תוסיפו לזה את פרשת הבשמים המביכה של סכנין, איזו ליגה, שערוריה, עצוב, מביך.

12. uri מנהלים

אני לא טוען שאני יודע בוודאות את מה שאיני יודע בוודאות, אבל אני כן מרשה לעצמי לשער שאלה אינם עקרונותיך גם אם נדמה לך שאלו שייכים לך. אני סבור שעקרונות לפיהם זה בסדר ואף מובן לשלם על צרכים הכרחיים לחיינו כמו בריאות וחינוך, אולם על פנאי ובידור שהנו בגדר רשות, פריוולגיה ואף בונוס כמו משחקי הכדורגל, אתה אמור לקבל חינם, אלו לא העקורנות שלך, אלא העקרונות שמנחיל הממסד והחברה אשר חיה תחת חסותו.ועקורנות אלו חילחלו לתוכך, מבלי שתהיה מודע לכך, מרגע שעשית את צעדיך הראשונים בעולם. דרך החינוך, תהליך החיברות, הסביבה שעוטה אותך והתקשורת. עקרונות אלו חשובים לממסד על מנת להשכיח ממך את יתר מצוקותיך, צרותיך וחובתיך. אם היו עקרונות אלה שלך היה זה נצחון מוחץ של האי-רציונליות, כיוון שכל אדם בעל הגיון, וככה אני רואה אותך, לא יכול להביט על העולם ולומר שעקרונות כמו "זה בסדר לשלם מאות שקלים כל חודש על בריאות, זה בסדר לשלם כל חודש אלפים על חינוך, אבל מדובר בבזיון כאשר אני נאלץ לשלם על משחקי הכדורגל", אלו עקורנות שלו ורק שלו.
    אני סבור שבעולם הקאפיטליסטי הכה רדיקלי בו אנו חיים, עקרונות, יהיו אשר יהיו, נרמסו וטושטשו זה מכבר ולכן אלה כבר אינם ברי קיימא ואת מקומם תפסו סדרי העדיפויות של כל אחד מאיתנו.
    ולכן עכשיו תגיד לי אתה, האם כאשר אני בוחר לוותר פעמיים בחודש להצטרף לחברי וחברותי לצהריים בברסרי על מנת שאוכל לשלם על הכדורגל שאני כה אוהב, האם אני בן אדם חסר עקורנות או רק אחד שמסתגל למציאות ורוקח לעצמי את סדרי העדיפויות משלי...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/7/08
  13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

תקרא שוב מה רשמתי, אני לא שפטתי ולא אשפוט אף אחד שכן מזמין את המשחקים, כל אחד ועקרונותיו שלו, אלו הם עקרונותיי שלי וכך אני מאמין ובוחר להתנהג.

מי שלא מתנהג כמוני לא חסר עקרונות, מעולם לא טענתי כך ואני לא חושב כך.

ובלה בלה בלה... בשורה התחתונה מלכתחילה החלטתי, אני, שאני לא מתכוון להיכנס לכל העסק של הערוצים בתשלום, וזה בהחלט עיקרון נטו, אז כך אני נוהג. אף אחד לא מכתיב לי איך להתנהג ואני לא מכתיב לאף אחד איך להתנהג.

14. George Best Member

אבי,
    2 נקודות לגבי השידור של יונייטד - קייזר צ'יפס:

1.כשדיברת על ווין רוני, ציינת שבעוד כמה חודשים הוא יחגוג 25.
    רוני יחגוג באוקטובר הקרוב 23 בסך הכל...

2.הזכרת את הנושא של מאמן שוערים שפרגי אמר שיחתים,
    דיברת על כך שנותרנו ללא מאמן שוערים לאחר העזיבה של טוני קוטון עקב פציעה,
    אך למעשה קוטון עזב במהלך העונה החולפת, ואותו החליף ריצ'ארד הארטיס(על תקן מאמן שוערים זמני).

חוץ מזה היה נחמד מאוד כרגיל, הרבה צבע ודיבורים מקצועיים,
    רק אם תוכל למסור לאיווניר שיעשה טובה לכולנו ויעבור ענף(פרשנות), זה יהיה נחמד...

15. k_700 Member

לא מדויק.
    ריצ'ארד הארטיס היה מאמן שוערים בצוותא עם קוטון. וקוטון עזב בסוף העונה בגלל סיבוכים ברגל שמונעים ממנו להמשיך לתפקד כמאמן שוערים.
    את ההודעה על כך שהוא מתכוון לפרוש שמענו במהלך העונה אך הפרישה התרחשה בקיץ.