http://sports.walla.co.il/?w=/160/1404915&tb=/i/15275152 כתבה של שגיב על הסיטי. שימו לב לתגובה הכי ישראלית שיש מאחד הטוקבקים... שימו לב לסוגריים בסוף http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx הסיטי יכולים להגיע לליגת האלופות עוד העונה פער של שלוש עשרה נקודות בלבד מארסנל, אותה היא כבר הביסה 3:0. ההתקפה השניה בטיבה בליגה, ונתנה שלישיות ללא מענה גם לווסטהאם, סנדרלנד וסטוק סיטי. הם רק צריכים לנצח את משחקי החוץ שנותרו להם מול צ'לסי, ארסנל, ליברפול והיונייטד, והמקום בליגת האלופות בהישג יד. (אלא אם כן הם ימכרו את בן חיים, ואז הם ירדו ליגה בוודאות)
"הם רק צריכים לנצח את משחקי החוץ שנותרו להם מול צ'לסי, ארסנל, ליברפול והיונייטד" איזה ליצן.. :aaarofl:
ראיתי עכשיו את הלוח השידורים לשבוע הקרוב- סה"כ בסדר גמור, שני שידורים במקביל בשעה המוקדמת מחר, או ביום ראשון ב-16:00, ושידורים של המשחק בשני והמשחק בשלישי. ראיתי עכשיו את סיכום המחזור, ולקראת ארסנל-ליברפול, שכנר:" 7 שנים ליברפול לא מנצחת בחוץ את יריבתה המושבעת מצפון לונדון" אמנם פרט קטן, אבל יריבה מושבעת. בורות שגורמת לאנשים באמת להאמין במה שהוא אומר.
הייתי לוקח בעירבון מוגבל את הפרסום הזה. כלכליסט מבית ידיעות אחרונות, וואן מבית ידיעות אחרונות, יש ביניהם עכשיו שיתוף פעולה רשמי וידוע, ומי אם לא אסייג תדע איך לנצל את התקשורת כדי להמציא שקר קטן ולהשאיר את שמה בכותרות אחרי שהיא נשארה בלי המלך האחד והיחיד שלה לבית גיידמק, ומילשטיין ההורס. הרי היא עושה את זה לשחקנים, לסוכנים, מאמנים וכו' כל הזמן. ערוץ 10 קיבל כמה החלטות מטומטמות בימיו, אבל הרעיון להשתמש באסייג ובברקוביץ' לא רק כדי לשחזר את התוכנית המפגרת שלהם מהרדיו בטלוויזיה, אלא לדבר על דברים מעבר לספורט, נשמע לי מטומטם במיוחד. מסוג הדברים שלא משבצים גם ב-2:00 בלילה.
זה באמת עצוב ובעיקר כי ערוץ 10 עשה בהתחלה רושם של פנייה לנישה יותר איכותית מערוץ 2, חבל שהקהל פה רדוד ורוצה בדיוק את מה שנותנים בערוץ 2 בשינוי אדרת קל מאוד וזו התוצאה. חוץ מהסופראנוס וקצת שאריות בביפ וVOD באמת שאין סיבה היום לפתוח את הטלוויזיה.
הוטספר לא צריך להיסחף. טוב זה בהנחה שיש לך הוט. ביס לדעתי המבחר יותר גדול משמעותית, עם ערוצי הסדרות החדשים.
חשבתם שערוץ הספורט עושה פרופגנדה זולה רק בחיות המחמד של יעקובי? טעיתם. היום בחדשות הספורט, מהדורה כמעט שלמה מוקדשת ל... משחק NBA שישודר בערוץ אחרי שהם קנו את הזכויות לשידור. אמנם זה משחק גדול, אבל כל מי שמכיר כדורסל יודע שהעונה הסדירה חשובה שם כקליפת השום. פתטי.
איזה כתבה עלובה של שגיב, לא פלא שרוב התגובות נמוכות ביותר . הוא מצטט שם אוהד של החלאות וטופס טרמפ על אבו דאבי , קצת מזכיר לי את יציע העתונות ,שלמה שרף דיבר שם השבוע על סיטי וציין כמה כסף כבר שפכו שם .
הוא לא יוצא בהצהרות בומבסטיות וספקולטיביות, לא מעוות עובדות והשורה התחתונה שלו לא מופרכת לחלוטין - ההון החדש של הקבוצה ישמש אותה לקניית שחקנים בעשרות מיליונים, בדיוק כמו שיונייטד (ושאר האימפריות הגדולות בעולם לצורך העניין) עושות מדי שנה, דבר שבהחלט נוגד את הזהות של הקבוצה ב30 השנה האחרונות. אנא הסבר מה רע בכתבה הזו איסטלנדס.
"את הבעיות של מנצ'סטר סיטי לא צריך לחפש על הדשא, אלא ביציע. שם תמצאו אוהדים שלא מזהים את הקבוצה שלהם, זו שבזה למסחור של יונייטד וראתה את עצמה כקבוצה האמיתית של מנצ'סטר" ככה מתחילה הכתבה ,שמופיעה מתחת לכותרת עלובה לא פחות "הרבה כסף מעט זהות" אוהדים לא מזהים את הקבוצה ? מסתכלים לכר הדשא ורואים את איירלנד,מיכה,הארט,דאן,סטארידג' ,מסתכלים לכר הדשא ורואים את הקבוצה עם הכי הרבה שחקנים מהאקדמיה -בדוק! איבדנו זהות ? למה כשהתאילנדי נתן לסוון כסף ופטרוב,צורלוקה,אלנו,בנג'אני,גארידון,גלסון ,קאסיאדו,קאסטיג'ו וכל מי ששכחתי היגעו איבדנו זהות? עוד ממשיך שגיב ,שמאז הרכישה המועדון הפך למבולבל לחלוטין והתוצאה נחיתה לתחתית ,שגיא כהן באויר? אז אחרי ה6-0 הרוח היתה ברורה ועכשיו איבדנו זהות ? לא . איבדנו את הכדורגל ,ןעל זה אני כותב כבר מספיק והתעייפתי , יוז משחק בעט ורץ , יוז ממקם את וואסל קיצוני ימני וחוסם את שוני , יוז מנהל מלחמה עם כוכב הקבוצה מהעונה שעברה -אלנו, יוז מקרקע את ג'ונסון ואונוהה , והכי קל זה לטפוס טרמפ על הכסף שעדיין לא בוזבז. "סיטי חייבת להחליט מי היא " כך הוא מסיים את הכתבה סיטי לא צריכה להחליט מחר בבוקר כלום , היא תנסה להשתפר , ולשחק טוב יותר, היא תנסה להתחזק (הלואי הלואי בעמדת המאמן קודם) ,היא תנסה למשוך שמות גדולים ככל שיהיו אם יסכימו ,והכי חשוב היא תמשיך לפתח את האקדמיה המצויינת שלה ותמשיך להשקיע בקשר ההדוק עם הקהילה (הדבר הראשון שהוסבר לאבו דאבים בבואם למנצ'סטר הוא החשיבות להשקיע עוד באקדמיה ) עוד הוא כותב על אוהדים שמתקשים להפוך מאנדרדוג לפייבוריט . מי הפך לפייבוריט ,הריי הפסדנו רק השבוע לקבוצה שגם בימיי סטיוארט פירס לא הפסדנו . הבדיחות שלנו ייעלמו , הריי הבדיחה על כך שאנחנו שרים ליו....טד "נקנה את המועדון שלכם ,נוציא אותו מחובות ואז נשרוף אותו "זה אותו הומור וציניות שתמיד לוותה אותנו . בקיצור כתבה מאוד ירודה לדעתי.
אני מסכים איתך שהקבוצה לא איבדה את הזהות המקומית שלה, אך אסור לשכוח שאותה זהות מקומית לא עמדה עדין במבחן הדולרים. שחקנים כמו איירלנד, ריצ'ארדס וSWP לא יורדים ואף עולים על הזרים שהגיעו על עמדותיהם, ואותם זרים לא עלו הון תועפות, לא מקבלים משכורת אסטרונומית והאגו שלהם יחסית לא גדול. האם ההגמוניה המקומית תשרור כשיגיעו שמות קצת יותר גדולים ושחקנים טובים יותר מאילו שהגיעו בעידן סינאטרה? ההיגיון אומר שאם האקדמיה של סיטי יכלה לייצר רוביניו וטורסים הם כבר היו משחקים. לכן אותם רובינוים וטורסים יגיעו על חשבון הצעירים. אבל את זה רק הזמן יגיד. ואגב, בעיני הנקודה המרכזית של הכתבה הייתה ההשוואה למסחריות ולהון של יונייטד, ובענין הזה הכיוון של השייחים הוא ללא ספק זהה לחלוטין. (לא שזה דבר רע, אך אתה חייב להודות שאחרי כל השנים הללו של בוז לקאפיטליזם ולאחות הגדולה והעשירה, הפרוספקט של להדמות לה נראה הזוי ודי אירוני)
"ההיגיון אומר שאם האקדמיה של סיטי יכלה לייצר רוביניו וטורסים הם כבר היו משחקים. לכן אותם רובינוים וטורסים יגיעו על חשבון הצעירים. אבל את זה רק הזמן יגיד. " הרוביניו והטורסים לא צריכים להגיע על חשבון איירלנד ושוני אלה לייד בדיוק כמו גיגס וסקולס ,וכמו קאראגר וג'רארד . "ואגב, בעיני הנקודה המרכזית של הכתבה הייתה ההשוואה למסחריות ולהון של יונייטד, ובענין הזה הכיוון של השייחים הוא ללא ספק זהה לחלוטין. (לא שזה דבר רע, אך אתה חייב להודות שאחרי כל השנים הללו של בוז לקאפיטליזם ולאחות הגדולה והעשירה, הפרוספקט של להדמות לה נראה הזוי ודי אירוני) " למה הזוי , זה שם המשחק החדש ,הימים של פעם לא יחזרו ,הם לפחות לא באופק, ואם סיטי רוצה להיכנס למועדון התארים ולמועדון הכסף של אירופה , היא חייבת להדמות לגדולות , אבל שום דבר לא יגיע בבום אחד מהיר של איבוד זהות והחלטות מחר בבוקר , ו,,כן תתפלא גם אוהדי הסיטי הסבלנים רוצים לזכות בתארים ,אף אחד לא מתבלבל מזה .
איסטלנדס התחלתי לכתוב תגובה ארוכה כי ברור לי שלא הבנת למה התכוונתי. אבל התגובה שלי נמחקה ואז ראיתי את הפוסט של wazza, שמסכם את הכוונה מצוין. חשוב לציין - את הכותרת לא אני נתתי. עוד משהו - תן לי את הקרדיט לכך שקראתי לא מעט דעות של לא מעט אוהדי סיטי לפני שישבתי לכתוב את הכתבה הזו. לך יש דעה, למישהו אחר יש דעה. להרבה אנשים יש דעות שונות וגם חששות שונים.