דיון התשקורת 08/09

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rudess, ‏6/7/08.

1. THE STRETFORD END Member

אני לא מוריד מהערך של המשחק הזה,ממש לא
    אבל כל ליגה והמנטליות שלה כולל באיך מתייחסים שם למשחקים,כולל השחקנים ולאחר המשחק גם כן.

לפני שנתיים יונייטד ניצחה בדקה ה 90 באנפילד,משחק שדי קבע כי יונייטד חזק אבל חזק בדרך לזכות באליפות,השחקנים ידעו "לחלוב" את הרגעים לאחר המשחק על הדשא לא פחות ממה שראית היום משחקני ברצלונה.
    גם אוהדי יונייטד ידעו לחגוג ב אקסטרה טירוף,
    זה היה שילוב של המשחק הכי גדול באנגליה,2 היריבות הכי גדולות,משחק שקבע מאוד לגבי יונייטד,
    גול וחגיגות שנכנסו "לפנתאון"

אבל ההבדל הוא כמו שכתבתי במנטליות המקומית,בכל נגיעה,כמו זו של התקשורת,
    היום בסיום המשחק חלק נכבד מזמן האוויר בטלוויזיה היה של לאפורטה וקלדרון
    ושאר חברי ההנהלה ביציע המכובדים,
    באנגליה זה ממש לא קורה,
    לא יודע איך זה באיטליה,אני לא חושב שזה מתנהל בצורה כזו כמו בספרד,

אני לא חושב שזה מה שמעצים את המשחק ואת המסביב,
    להיפך,אני חושב שזה אפילו די עצוב שלא מעט פעמים "השחקנים המרכזיים" בכל הסיפור זה בעלי הקבוצות
    שם,
    אין משחק שאין קלואז אפים על הבעלים והתגובות שלהם בזמן המשחק לפחות כ 10 פעמים,
    זה עולם אחר לעומת אנגליה,
    אבל מה,התשוקה היא שונה?העוצמה היא שונה?ההתייחסות בעלת חשיבות משנית?
    לא חושב.

2. SkiMan Member

הלילה לילה לילה שמחה גדולה הלילה

אני כל כך בעננים שאין לי כוח להגיב פה פרטנית, אבל אני חיב לומר שאני קורא את הת'רד ונקרע מצחוק, יש פה כמה חברה שעד ליומיים האחרונים באמת הערכתי אבל אחרי היומיים האלה אני כבר ממש לא תופס מהם כי זה פשוט מגוחך מה שקורה כאן. השנאה העיוורת שלכם עברה כל גבול.

que se quema? madrid!
    que se quema? madrid!
    madrid se quema, se quema madrid!
    madrid se quema, se quema madrid!

http://www.youtube.com/watch?v=cS6kp1PR_s0

http://i452.photobucket.com/albums/qq249/BenBatia/samusamu1312_bb.Xxx

חלומות פז!

נערך לאחרונה ב: ‏14/12/08
  3. TheLane Member

למישהו אכפת?

משחק over hyped ברמות היסטריות שלא סיפק את הסחורה ובכלל... שמעתי את נדב יעקובי מפרשן עוד משחק כשלא הייתי חייב, אין לי מושג למה עשיתי את זה.

4. אבו Member

איזו שנאה עיוורת? זה שאנחנו לא מסכימים עם כל ההצהרות החד משמעיות, שמדובר ב"משחק הגדול בעולם"? נו, באמת.

ברכות על הניצחון של ברצלונה(מה עם הנרי, אגב? עדיין "כרגע שחקן כדורגל הוא בטוח לא), אבל זו לא סיבה להתחיל לתקוף פה אנשים שחושבים אחרת ממך.

5. SkiMan Member

אני מתכוון לתגובות כמו של "קינג לדלי" ששולח את יעקובי לבית משוגעים,
    אני מתכוון לתגובות העוינות פה אפילו כלפי אבי מלר וכל מי שמעז לדבר לשבח המשחק הזה כבר יומיים,
    אני מתכוון להתנפלות על הבחור החביב 'Nereo_Rocco' רק כי רשם כאן את דעתו,
    אני מתכוון להגזמות המטורפות כאן בשנאה לנדב יעקובי ולליגה ספרדית.
    פשוט עבר כל גבול מה שקורה כאן. אין לי כוח אפילו להתחיל לענות לכל אחד אבו, רק תחזור אחורה ותראה מה הלך כאן ב-48 השעות האחרונות. שינאה עיוורת נטו.
    אם צריך לשלוח מישהו לבית משוגעים זה רק כמה חבר'ה כאן שפשוט התחרפנו כי מפרסמים את הליגה הספרדית יותר מאת הליגה שלהם וכי נדב יעקובי אוהב כדורגל ספרדי ואת הליגה שהוא משדר, רחמנא ליצלן.
    אתם דואגים לשלוח את כולם לבית משוגעים אבל עבור מי שנכנס לת'רד הזה וקורא פה תאמינו לי שהוא חושב אותו דבר.

6. 亚历山大帕托 Member

מביקורת על ההתנהלות הפאתטית של ערוץ הספורט זה איכשהו התגלגל להמעטה בערך של הדרבי הגדול מכולם, ואפילו המנטליות הספרדית נפגעה על הדרך. תפסתם גל והגזמתם לגמרי.

מידת תשומת הלב שהוענקה בשבועות האחרונים בערוץ הספורט למשחק הזה לגמרי שווה את זה, זה היה מפגש קלאסי והולם מאוד את אחת היריבויות העצומות בעולם הספורט. אני אומר שהיא היתה שווה את זה בתור אוהד כדורגל שאתמול נהנה מכל שנייה, אמנם כלי תקשורתי מקצועי לא אמור להתנהל בצורה כזאת, כאשר ברור לכל למה הוא מנסה להיאחז בהייפ סביב המוצר הזה. כל זה בשום פנים ואופן לא מוריד ממה שקרה בקאמפ נואו ומחוצה לו.

7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה קרה אתמול בקאמפ נואו? בסך הכל קבוצה טובה מאוד ניצחה קבוצה פחות טובה (ואולי בעיקר פצועה), וכנראה סגרה את סיפור האליפות. חגיגה לכדורגל הספרדי.

8. ארצ'י באנקר Member

סקימן
    לפני שאתה שולח כאן אנשים לבית משוגעים תהיה ענייני.
    את האנטגוניזם כלפיו הרויח נדב יעקובי אחרי "עבודה קשה" של שנים.
    אין ויכוח לגבי הידענות שלו, יש ויכוח ענק לגבי היושר המקצועי שלו במיוחד
    כשהוא עוסק בקבוצות אנגליות ושחקנים אנגלים.
    תוכל לדפדף בטופיק הזה אחורה ולהבין על מה אני מדבר.
    לטעמי האיש אינו מבין היטב את המשחק ומכיוון שכך סגנון השידור שלו
    חצי שדר חצי פרשן חושף את חולשתו. ממש אבל ממש אין לי בעיה עם הסגנון
    הצרחני שלו, הוא מגזים הוא מנפח אירועים במשחק ומחפש גם כשלא צריך דם רע.
    אבל כאמור אין לי בעיה עם זה וזה לגיטימי לשדר ומי שאוהב את זה שיהנה.

אנשים כאן כתבו כנגד הפולחן המאולץ סביב הכדורגל הספרדי ובמיוחד סביב שתי
    הגדולות בערוץ הספורט.
    אמת, לו היה מדובר בפולחן מדומה סביב השדים האדומים זה היה פחות מפריע לי ועדיין
    זה לא הופך את העניין למקצועי, צודק או נכון. כן כן לערוץ הספורט וליעקובי ולהקתו מותר לפרסם כאוות נפשם את שידוריהם אבל אתה באמת חושב שלא היה כאן משהו מלאכותי ומאוד לא סביר?

'Nereo_Rocco' כתב כאן על המשחק הכי גדול בעולם..
    זה עניין סובייקטיבי כמובן ,אני חושב אחרת ועוד עשרות מליונים אחרים בעולם.
    הוא גם דיבר על אווירה. ממה שראיתי ושמעתי בשידור האווירה היתה מינורית ביותר.
    פה ושם שריקות בוז, מעט מדי עדוד קולני וזה הולם את הקהל של ברצלונה.

9. אבו Member

סקי, הבעיה שלך זה שאתה חושב שכל העברת ביקורת ודברים מהסוג הזה, הם נובעים מ"שנאה", וזה שטויות.
    אני מסמפט מאוד את הליגה הספרדית, אני נהנה לראות את הליגה הזאת- ואין לי שום שנאה מיוחדת אלייה, וזה לא קשור להעברת ביקורות.

מה שאמרו פה זה מאוד פשוט- ההייפ סביב המשחק הזה, יצא מכל פרופורציה הגיונית. נראה לי שסביב משחקים גדולים של נבחרת ישראל היה פחות הייפ. למרות שגם ציינתי, שאני מבין את ערוץ הספורט, כי זה באמת מה שנשאר להם. תיהיה בטוח שאם הם היו במצב של לפני 5-6 שנים, זה לא היה מתקרב אפילו למה שהלך בשבועות האחרונים. ובכל זאת, זה עדיין לא עושה את זה לפחות פאתטי ממה שזה, לפי דעתי.
    מאחד שנמצא יותר מיומיים בפורום, הייתי מצפה ממך לדעת ולהכיר את ההומור של "קינג לדלי".
    יש פה מישהו שהכחיש שהמשחק הזה לא משחק גדול?
    תבין, ש"אהבה" של שדר כזה או אחר, כמות הווליום שלו בשידור לא מעידה על כך. השידור של יעקבי לא נעים לשמיעה, כי הבחור מחריש אוזניים מכל פאול במרכז השדה. העניין שלא מדובר פה רק על צעקות במצבים או בגולים, זה עוד מילא. הבחור צועק כמו מטורף מכל איזה תאקל מסכן. וזה כמובן לא רק אתמול.

10. קינג לדלי Member

נדב יעקבי מרשה לעצמו לקחת החלטות תוך כדי משחק רק שהחללית יושבת לצידו.
    תשימו לב שאם איווניר מפרשן לצידו אז הוא פוחד פחד מוות לצרוח "פנדלללללללללללל ברורררררררררררר"...
    איווניר מתקן אותו כל שתי דקות כי החרגול פשוט לא יכול להבין את המשחק על הדשא בו לא דרך אף פעם.בדיוק כמו שמאיר איינשטיין שרוצה ללמד כדורגל ולא קשור לענף היה מקבל הסברים כל שתי דקות מרן בן שמעון.

skimam התגובות שלי לא מגיעות בעקבות "שנאה" לליגה שלך,בחיים לא.אני כבר שנים כותב כאן שזה כיף לגמור את כל הלחץ של השבת עם הליגה האנגלית שלי ולצפות מכדורגל מהגדולות בספרד.
    אגב,בכלל לא מעניין אותי שערוץ 5 לא משדר את הליגה האנגלית כי יש לי 380 משחקים בעונה בשידור ישיר עם שדר ופרשן אנגלי ודרך הלוויין.
    אני מדבר על ההגזמה המטורפת עם הצרחות שלו.זה לא רק אני,כולם מרגישים שזה מעושה וכולם יודעים מאיפה זה מגיע.נדב יעקבי בן אדם ילדותי שלוקח כל דבר נגד ספרד ללב ו 24 שעות מנסה לשווק בצרחות ליגה של 2 קבוצות גדולות 2 נחמדות וכל השאר שמגיעות למגרש כדי לשחק לאט מול קהל שמפצח גרעינים עם תיק אוכל על הגב.
    הספיק לנו שנים של שעמום עם בניון בסנטנדר.

לשמוע בן אדם צורח בגול זה בסדר,אבל לשמוע בן אדם צורח מכל הרמה שמגיעה לקרן,או מכל פאול באמצע זה כבר טירוף.
    אתמול הייתה לי אפשרות לצפות בסופר חרטטיקו עם שדר אנגלי אבל העדפתי את נדב עם קול החרגול.
    למה ? כבר הסברתי...כמו אבי ביטר,כמו ורד ואלון מזרחי הוא הופך את עצמו לקאלט...

11. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפעם הבלגנו, אבל השתלחויות על משתמשים כמו מה שהיה פה עם נראו רוקו לא יחזרו. הוא לא תקף אף אחד מכם וכתב את דעתו בצורה הכי עניינית שיש. אין שום סיבה לקרוא לו 'פלצן' או להגיד שהוא כותב שטויות, אפשר לסתור את הדעה שלו בלי הדברים האלו. עם 'ליצן' או 'לך תמכור תותים' אני עוד מסתדר, אבל תשאירו את זה בגבול הטעם הטוב.

ולעניין,
    לדעתי ההייפ המוגזם סביב המשחק אתמול הוריד מאיכותו. כולם(וגם אני האמת) ציפו לקבל הצגה של ברצלונה, או לפחות משחק שוטף וכדורגל טוב, ובסוף קיבלנו צעקות של יעקובי על פאולים במרכז השדה, קסיאס אחד גדול ושני גולים מאוחרים. לא היה אתמול כדורגל גדול או אווירה מחשמלת בקמפ נואו, אבל היה שם משחק טוב שאמנם לא עלה על הציפיות אבל זה כדורגל.
    יעקובי וכהן העיבו על המשחק הזה, שידור כל כך פרו-ברצלונה לא ראיתי הרבה זמן...

12. THE STRETFORD END Member

התקשורת בישראל ובמיוחד מי שמקושר לערוץ הספורט,איבדו את כל הפרופרציות
    לגבי המשחק הזה ולגבי ברצלונה הקבוצה במיוחד,
    על מה שהלך במשך שבועיים בערוץ עצמו אנחנו כבר יודעים,
    כתב נכון Scouser Tommy שההייפ המוגזם סביב המשחק אתמול הוריד מאיכותו.

על הבוקר בגלי צהל אני שומע את ניב רסקין מדבר על ברצלונה הקבוצה הטובה בעולם,
    ולאחר מכן מעלה את אלי גוטמן לשידור ומדבר איתו על ברצלונה,הקבוצה הטובה בעולם
    וגוטמן מדסקס איתו כי ברצלונה של סטויצקוב ורומאריו לא היתה פחות גדולה בעולם....

אלוהים ישמור,ברצלונה הקבוצה הכי טובה בעולם...איזה מילים מפוצצות,מאיפה זה מגיע?
    לפני חצי שנה אותה ברצלונה הפסידה ליונייטד בחצי גמר ליגת האלופות,אותה יונייטד
    שהיתה מגובה בתארים ליכולת שלה,
    לפני חצי שנה ברצלונה לא היתה אפילו הקבוצה הטובה בספרד,
    הבסיס של הסגל הזה ויותר נשאר אותו הסגל,
    וברצלונה שבפתיחת העונה הזו,לצד הצגות בתוצאות גבוהות,היו לה גם כמה משחקי גימגום,
    ואנחנו אפילו לא בחצי הדרך של העונה הזו באופן מושלם,
    כבר ראינו בעבר איך קבוצות מגיעות לשיא מוקדם מדי,
    עם כל הכבוד להגנות המחוררות שיש בספרד,המבחן של ברצלונה יהיה בהמשך העונה,
    בשמירה על הקיים בליגה ובמפגשים מול הטובות באירופה,
    אם היא תעבור זאת בהצלחה,אז סבבה,סופרלטיבים מפה ועד הודעה חדשה,בצדק
    אבל נדמה לי שרק בישראל מתעסקים בכל הקקה הזה של,הכי טובה בעולם,המשחק הכי גדול בעולם,
    ופתאום הכל הכי גדול בעולם...
    רמה זבל של תקשורת.

וחשבתי לעצמי,אולי אני המטומטם היחיד?אולי רק חברי הפורום הזה שמעדיפים את הליגה האנגלית מטומטמים,מזל שלי שנכנסתי לקניון איילון ובדרך לאחת החנויות שמעתי שיחה של 4 בחורים על כוס קפה בבית קפה סמוך
    ואיך הם צחקו על העניין גם כן,מזה שהפכו את המשחק הזה לגמר גביע העולם,שנמאס להם משגיא כהן שממציא תיאוריות לא מהעולם הזה,
    נרגעתי,אני לא "המטומטם" היחיד.

13. קינג לדלי Member

תשמע קטע.
    נכנסתי השבוע לפייסבוק בפעם הראשונה והגעתי למישהי מגיל 15...
    ישר היא כתבה לי שהיא זוכרת את טוטנהאם בגללי...
    היום היא התקשרה ושאלה אותי מה זה הטימטום הזה עם הסופר חרטטיקו וכל השטויות האלה...
    היא שאלה בתמימות אם זה היה גמר גביע העולם...

ללא ספק,החרגול צרח שבועיים כל כך חזק שאפילו בחורות התעניינו לדעת מה פשר הפלא שנפל על העולם...

14. THE STRETFORD END Member

לדלי

זה מצחיק הקטע עם בחורות וכדורגל,
    לפעמים כשאני נזכר בכל מיני בחורות מהעבר ותוהה האם הן זוכרות אותי או חושבות עלי לפעמים
    אני יודע דבר אחד,לעולמי עולמים,כשיונייטד בכותרות והן רואות את הכותרות הללו,אני תמיד יעבור להן בראש.

ככה זה שאחרי 5 דקות של שיחה ראשונה הן כבר שומעות על סיפורים מהקופסא
    וכשאני יודע שאני עומד להיות "בר מזל" אני תמיד דואג להגיע עם התחתונים עם הצבע והסמל הנכון,
    אני חולה על הפרצוף המשתומם שלהן באותו הרגע.

15. George Best Member

אומנם אנחנו בעבודה שמנו את בארסה - ריאל במוקד והקדשנו לכך לא מעט עמודים,
    אבל גם פה אני שומע בדיוק את אותם הדברים, בעיקר כל הקטע של שעון החול וההרצאה בחדשות הספורט על הHD, שזה באמת, אבל באמת ששובר שיאי גיחוך.
    אז סטרטפורד ולדלי, אל תדאגו, אתם לא לבד.