קראתי, אהבתי, הסכמתי, אבל כמו שאמרתי, הווליום יחסית חלש, אני לא יכול להנמיך עד הסוף כי בצורה כזו לא רואים כדורגל. השלט כל הזמן לידי, אני בכוננות, ברגע שיהיה גול אני מנמיך עד הסוף. עם כל הכבוד, אני לא רוצה שכל הבית יתעורר וישמעו את נדב יעקובי חווה אורגזמה בשידור ישיר.
אני מופתע מאוד מהיכולת הווקלית של נדב יעקבי, אפילו הזמרים הגדולים ביותר לא מסוגלים לצעוק במשך 90 דקות ולא להיות צרודים.
יצאתי לראות בסלון שתי דקות לפני הפנדל, מסתבר שעשיתי בשכל. שמישהו בערוץ יעיר לו על כך... באמת שזה לא יכול להימשך ככה.
מסכן נדבי החרגול... צרח וצרח וצרח עד שראה את הטבלה והבין שנגמרת העונה עוד חודש גג ויש כבר אלופה. תתכוננו לשמוע את צרחות מלחמות הירידה המפורסמות "שבוע טוב לכם מבדאחוז !!!!"... "נכבש שער בויאדוליד ! כן ! ויאדוליד נשארת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"... מלר,עשה טובה תאשפז אותו כבר. יש לי קשרים ברוחמה.אפשר לספר לו שהולכים לאיזה מסעדה בהוד השרון ואני אחכה לך בשער האחורי איפה שהמחסן. רק אל תשכח "אתה סוגר את השאלטר של החשמל הכללי של הבניין !" ד"ר אושקווה בבקשה !
ללא ספק נדב איבד כבר כל קשר למציאות. אין לו פרופורציות בכלל... אבל גם מלר באולפן התחיל להשתגע. עשו מהמשחק הזה מלחמת עולם שלישית ולא פחות מכך...יאללה, העיקר שעבר ונגמר..
אז תפסיקו לראות כדורגל. לא אוהבים צעקות? שימו מיוט או שתראו באינטרנט. כדורגל זה משחק של נשמה, לב ורגשות. לא מונולוג בהבימה שבו משורר סוג ב' מדקלם יצירה שכתב. בדיוק מאותה סיבה מלר צרח בסיום השידור ואיבד עשתונות לנוכח סגנון המשחק של ריאל. במהלך 90 הדקות היו אולי 2 מקרים שבהם יעקבי הגזים וניפח משהו שלא היה צריך להיות מנופח מבחינה ווקאלית. בכל השאר הוא פשוט הוסיף לאווירה הגם ככה מדהימה באיצטדיון. למי שצפה או לא, למי שהחליש או לא, האווירה אמרה הכל - בעיקר בדקות הסיום. זה משחק ששווה ערך לגמרים של המפעלים הגדולים. התגובות של השחקנים והקהל אמרו הכל... לא יונייטד-ליברפול ולא יובה-מילאן משתווים לזה, עם כל הכבוד (ואתם יכולים לסמוך עליי שיש לי כבוד ליובה-מילאן). בארסה-ריאל זה משחק הכדורגל הגדול ביותר ברמת המועדונים. כל התסכול מההתעלמות של ערוץ הספורט מהליגה האנגלית והזלזול של הערוץ הזה מהליגה האיטלקית לא צריך לשנות את הדעה שלכם לגבי המשחק הזה.
אלה שבתמונה שלי לקחו אליפויות אירופה עוד לפני ש-99% מהכותבים בפורום הזה נולדו בכלל. נראו רוקו וצ'זארה מאלדיני. הקינגים האמיתיים.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx
Nereo_Rocco אני לא יודע איך או לפי מה החלטת שריאל מדריד נגד ברצלונה זה המשחק הגדול ביותר בקרב מועודני כדורגל, אני לא יודע איך בכלל אפשר לקבוע דבר שכזה, אני לא חושב שמישהו באנגליה ובטח אוהדי יונייטד או ליברפול או באיטליה,אוהדי מילאן או יובנטוס מרגישים ככה, ומדובר באימפריות כל אחת,אימפריות לא פחות מריאל או ברצלונה, זה משחק העונה בספרד,אחד המשחקים הגדולים והמעניינים בעולם הכדורגל כולו במשך העונה אבל קביעה חד משמעית כמו שלך...על מה ולמה? איפה המשחק בין מילאן ליובנטוס מחר?נגיד שבסן סירו, 80,000 אוהדים יהיו שם,אווירה מחשמלת תהיה שם,שדר איטלקי נלהב יהיה שם, בכל רחבי אירופה זה יהיה המשחק המרכזי בערב, מה ההבדל? לגבי נדב יעקבי,ראיתי בלווין ככה שלא נאלצתי להסתכן בבעיות שמיעה עתידיות, ומוזר,יש שדרים בכל מיני שפות אחרות שיודעים להעביר את השידור בצורה נהדרת,שהוסיפו לאירוע, ומבלי לצעוק יתר על המידה, אני יודע איזה סגנון אני מעדיף.
Nereo_Rocco- איזה שטויות אתה כותב. מה נראה לך, שהצעקות בקולי קולות של נדב הופכים את השידור שלו לאיכותי יותר? ממש, אבל ממש לא. והוא בכלל שידר מהאולפן. האיש צורח כמו מטורף, זה פשוט לא שידור כדורגל מקצועי. לשמוע שידור כזה ושידור בפרמייר ליג של האנגלים, מדהים איזה הבדל באיכות.
מקצועית וספורטיבית זה לא המשחק הכי גדול, נכון. כל מפגש בין 3 הגדולות באיטליה לא נופל ממנו בתחום הזה כשזה נכון גם לכמה מפגשים באנגליה. לקלאסיקו הספרדי יש אבל עוד משמעויות מעבר לכדורגל שנותנות לו משהו שמתבטא בתגובות המקומיות שם. ראיתי מספיק משחקי עונה באיטליה, תאמין או לא גם באנגליה, אבל אני לא זוכר התייחסות מקומית כאילו מדובר בגמר מונדיאל. שמעתי את הקהל בדקות הסיום, ראיתי את הפרצוף של השחקנים, ראיתי את הפרצוף של תיירי הנרי, סמל של ארסנל בכלל, מחייך כאילו הרגע נולדו לו תאומים... זאת שמחה של זכייה בתואר. הכי קל בשבילי לזרום איתך ולהוריד מערכו של המשחק הזה ובכך להגן גם על יובה-מילאן ושאר המשחקים באיטליה (וגם באנגליה), אבל אני פשוט מרגיש שאני אשקר לעצמי אם אני אעשה זאת. אבו - מה קשור איכותי? ה"צעקות" (שגם מלר שותף להן) הופכות את החווייה ליותר דרמטית ומהנה בעיניי. כדורגל זה משחק של רגשות ואני לא מבין מה האנטי המטורף הזה שלכם להתרגשות של שדר במהלך משחק... הגזים? בדיוק פעמיים. לא מקצועי? לך תראה איך משדרים כדורגל בדרום אמריקה ובמדינות הלטיניות. אם לא היו מחלישים את השדר הספרדי, היית שם לב שהשדרים הספרדים לא פחות רועשים מיעקובי.
Nereo_Rocco תעשה לי טובה ותפסיק להית פלצן. בארסה היא הקבוצה המועדפת עלי בספרד ועדיין לא צריך להגזים בתיאור של המשחק הזה כאילו הוא מינימום גמר מונדיאל. ד"א אווירה בקאמפ נואו זה דבר נדיר מאוד, וגם היום במשחק הקהל שר בדיוק בהתחלה ובסוף המשחק. בכלל, התפלאתי שאוהדי בארסה המפונקים לא נופפו במטפחות לבנות אחרי מחצית מאופסת. לגבי נדב יעקובי, הבנאדם מגזים בטונים, ולא אכפת לי איך משדרים בדרום אמריקה, שישדר שם אם בא לו.