הטעות שלך היא שאתה חושב שאתה יכול לסגור את נדב במנזר , 0-0 או 6-6 הוא נפרד מהצופים בצרחה , יורד במדרגות בספרינט ומייד מקבל שוב את פניי הצופים כך " שוב שלום לכם צופי 5 פלוס ,אתם שוב איתנו בריאזור ,במשחק הכל כך טעון הזה ,בין דפורטיבו המקומית לויאודוליד האורחת ,אוירה מדהימה ממש באיצטדיון " אחר כך בלילה יש שידור חוזר ,ובבוקר מוקדם מוקדם ,יש סקירה ספרדית , הוא שם כל הזמן , חייבים להיזהר עם הווליום בערוץ הזה , אני כבר שנים מסתובב עם שלט ספר בסלון .
עכשיו ראיתי את ההתחלה של ערוץ הקיבוץ עם אברם האורח. אבי, אני מאד מתפלא עליך שלא ניסית אפילו לתקן אותו כשהוא הצהיר שצ'לסי היתה במגמת ירידה כשהוא קיבל אותה.
הבנתי מחבר שלי,אוהד מילאן,שביום ראשון יובנטוס ומילאן נפגשות, משחק שהוא הסופר קלאסיקו האיטלקי,משחק לא פחות גדול בעוצמה שלו מאשר ריאל מדריד - ברצלונה, מישהו ראה איזה סיקור אקסטרה באיזה גוף תקשורת בישראל לקראת המשחק הזה?
ספורט 5 כבר שכחו מהמשחק הזה בגלל הסופר קלאסיקו הספרדי, ממש נסחפו. אפילו אולפן הם עושים חצי שעה לפני תחילת המשחק.
בעבר כשערוץ 1 החזיק בזכויות השידור של הליגה האיטלקית וחשף לעולם את קב"ט השגרירות ברומא היתה מדיניות בערוץ של לגמד כל מה שקשור בכדורגל האנגלי ולעיתים אף להתעלם. גם בפינות החדשות ובתוכניות הספורט אזכורים מאנגליה היו נדירים וכשבאו בכל זאת הם היו נאמרים בכדי לצאת לידי חובה. אחרי שהערוץ הראשון בזבז את כספי משלם המיסים לטובת מכבי מזרחי ונשאר עם חור בתקציב ועם הזין ביד הוא איבד גם את הליגה שהוא כל כך ניסה לשווק באגרסיביות תוך רמיסת שמץ מקצוענות עיתונאית ותוך שטיפת מח לקהל. את הפירות של הרמאות קטף מישהו אחר. ערוץ הספורט נמצא במצב דומה היום, מזה שנים שהוא משווק באגרסיביות שתי קבוצות כדורגל ומנסה ליצור כאן ביקוש שלא כדרך הטבע. אני לא טוען שברצלונה וריאל לא שוות שעות שידור, שוות גם שוות אבל מה שקורה כאן כבר הפך ממזמן למימדים מפלצתיים שלא משקפים את ביקוש הקהל אלא מנסים ליצור אותו בכח. אין תקדים לחשיפה שיצר ערוץ הספורט לברצלונה וריאל, היו תקופות שקרוב לעשרים אחוז מזמן השידור של ערוץ הספורט 5, 5 + היו שמורות לקבוצות שהערוץ חפץ לקדם ביקוש מלאכותי עבורן. ערוץ שבלוח השידורים שלו היו כדורסל, כדורעף, כדורגל ישראלי, ליגת אלופות ,גביע אופ"א , ליגה צרפתית, ליגה איטלקית ועוד. מה יקרה אם מחר זהבי ישים יד על זכויות השידור של הליגה הספרדית או על זכויות השידור של המשחקים של הגדולות הספרדיות? כל תהליך הרמאות הזה של ערוץ הספורט יתועל לטובת מישהו אחר, ואז הערוץ יביא מומחה לHD שיסביר לכם שבועיים מראש איך להכין את עצמכם למשחק שכל העולם מחכה לו בין אליצור רמלה לבנות שרון. שלוש וחצי שעות לפני ברצלונה-ריאל יהיה משחק בליין בין ספרס ליונייטד, לא בדקתי אבל אף אחד לא יפול מהכסא אם יתברר שהרייטינג העולמי של יונייטד נגד ספרס יהיה גדול הרבה יותר, בלי פסטיבלים, בלי שטיפות מח אבל עם יונייטד אחת ועם בולגרי אחד שעבורו זה יהיה משחק משחק. אזזזזז שלא יעבדו עליך מר שטרסלר.
לא, אבל אנחנו לא מתלוננים - התרגלנו. אין שום פרומואים לליגה האיטלקית, אתה פשוט צריך לדעת מראש מתי המשחקים, וגם במשחקי עונה לקוות שלא יהיה איזה ריאל-גיחון או שידור חוזר של מכבי ת"א בכדורסל.
ארצ'י, אחת ההודעות הגדולות. אגב, כל מי שמתכנן לראות מחר את בארסה - ריאל, מומלץ(עד מאוד) להכין אטמי אוזניים, זוג סוללות חדש ושלט ספר למקרה של תקלה בשלט כי אז כל הבית יתעורר מהצעקות של יעקובי(נשבע לכם שאחותי שנמצאת בחדר הסמוך צעקה עלי לא פעם "תנמיך כבר", למרות שאני לא נגעתי בסאונד, לכו תסבירו לה שזה יעקובי...), ופנקס כדי לרשום את כל השטויות וההגזמות של שגיא כהן. "ערב טוב שגיא, אנחנו בסופר קלאסיקו הגדול ביותר בעולםםםם, אין כאלה דברים, והנה עולה למגרש ליאוו מסיייייי(איבר מסוים בגוף גדל בצורה ניכרת)" "ערב טוב נדב, תראה אה אה אה אה, מדובר במשחק הגדול בהסטוריה של הכדורגל, לא פחות, והתוצאה שלו עשויה לקבוע את גורל המשבר הכלכלי בעולם, ואולי אפילו לפתור את המשבר של איסלנד, אם גודיונסן יכבוש". אני רץ לחפש איפה ה-mute בשלט...
כל שלושת ההודעות האחרונות (ארצ'י, בסט ואייג'נט אורנג'), חובה לקרוא כל צופה של ערוצי הספורט בטלוויזיה! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx
ועכשיו בערוץ הספורט יש שעון שסופר את השעות והדקות לאחור עד לפתיחת גמר גביע העולם...סליחה,גמר גביע אירופה...סליחה,משחק האחרון העונה,הקרב על האליפות במשחק קובע... כמה פתטי.
בסט, זה כל כך נכון. בשנים האחרונות ראיתי כ"כ הרבה ספרדי בשעה 11,12 כשכל הבית כבר ישן, שמתי ממש על שקט ועדיין עם הרחות של יעקובי אמא שלי ביקשה שאנמיך את הטלוויזיה. מפחיד הדבר הזה. אחי הזמין אותי היום לראות את סופרקלאסיקו אצלו. עם כל השטיפת המוח מסביב כנראה שאוותר על התענוג.
פעם, כשערוץ הספורט היה בודד בשטח ורוב זכויות השידור היו שלו, הוא לא היה משקיע כל כך בקידום דברים כי הוא לא היה צריך. כולם ידעו מי הוא, כולם ידעו שהכל אצלו, זה היה כל כך פשוט. עכשיו, כשצ'רלטון נוגסת בו באכזריות מצד אחד, ומנגד הוא מנסה למשוך צופים לערוצים בתשלום שלו כמו סוחר בשוק, לא פלא שהוא צועק דברים ברמה של "רק אצלי הכי אדום והכי מתוק!!!!".
גם הפרומו הפתטי הזה לליגה הספרדית ששומעים כמובן את הצרחות של נדב ברקע "רקראטיבו מול ויאדוליד 1-1 איזה משחק!@%?#!^?!@#&?!#^%!@^!^!"^" ובסוף כתוב "מסתבר שזאת הליגה הטובה בעולם", אני צוחק לי בשקט ומעביר לאיזה שידור בערוץ של צ'רלטון.