אני לא יודע מה היה בערוץ הקיבוץ, אך ממה שראיתי באולפן לא, לא זכור לי מישהו שדיבר נגד דבריו של גרנט-גונב דעת כבר אמרנו?
ראיתי עד דקה 30 בערך ,האמת שבאוירת הקיבוץ לא בניתי על שאלות נוקבות , למרות שמדי פעם נזרקו שאלות כמו, האם מקורבים שלך הם שדואגים למועמדיות הרבות בכל העולם. אבל אברם זה אברם, הוא תמיד בודק טוב את הזירה לפני שהוא מתארח ,ובקיבוץ הוא מרגיש בבית , הוא כמובן לא הפסיק להגדיל ולהעצים את הרקורד שלו , וכמה המצב היה עגום לפני כניסתו לתפקיד , חבל שהוא שכח לספר לנו על חלקו בזכיה של פומפי בגביע ,שהרי הוא היה איש הסוד של פומפי , הבנתי גם שהוא היה באנגליה יותר אנגלי משאר המנג'רים, שמגיעים רק בסוף שבוע לעבודה , בעוד שהוא מגיע כל יום שעתיים לפני כולם , אברם באמת היה יוצא דופן באנגליה , ושוב הסיפורים כמה צ'לסי היתה מפורקת ומשעממת לפניו , גם כשהוא נשאל על טעויות שעשה , כמובן שהוא לא עשה טעויות , ושוב פירגן לעצמו , גונב דעת כבר אמרתם.
ראיתי עכשיו את הדברים של אברם בחדשות הספורט:" הרבה אנשים נוטים לזכור את 2 האליפיות, אבל שוכחים שצ'לסי הייתה בדרך למטה שאני קיבלתי אותה". איזה עלוב, לא ייאמן. איזה בדרך למטה, אז היו כמה תוצאות תיקו, כושר לא טוב, אבל ב"דרך למטה"- פחח, לפי הדברים שלו זה נשמע כאילו צ'לסי הייתה 17 נקודות מהפסגה. אוי אברם אברם, סתום ת'פה עדיף.
הקטע שהשטיפת מוח הזאת של כל התקשורת ואברם אשכרה עובדת על אנשים שלא ממש בקיאים בכדורגל אנגלי השבוע ישבתי בבסיס וראיתי צ'לסי-קלוז' עם עוד כמה חברים, אחרי ה1-1 פתאום אחד מהם אומר- "עם אברם זה לא היה קורה להם, הם צריכים את גרנט, הוא יותר טוב מסקולרי, לקח אותם עד גמר ליגת האלופות" והמשיך למנטרה הקבועה שאני שומע מכל אחד "הוא לקח קבוצה מפורקת והפך אותם לאחת הקבוצות הכי טובות באירופה" :aaarofl:
זה הכי טוב שלך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx ? אני בצבא בגמר ליגת האלופות שמעתי מאיזה אחד שגרנט המאמן הכי טוב באירופה והוא עשה בית ספר לפרגוסון (בקיצור מדקלם את אמיר אפרת). אני כל כך שונא את יונייטד, אבל כל כך שמחתי כשטרי החטיא את הפנדל...
ואם כבר שטיפת מוח אז שטיפת המוח של ערוץ הספורט לקראת המשחק מחר בין ריאל מדריד ולברצלונה יצאה לי מכל החורים. אני מבין שאין להם יותר מדי מה לשדר,שאין להם את הליגה האנגלית שהיא הפופלארית בישראל, ושריאל מדריד נגד ברצלונה זה משחק העונה בספרד אבל,זה עדיין עוד משחק ליגה באמצע העונה, אפשר לקדם את המשחק כמו שאפשר וצריך לעשות כשיש משחק מהסוג הזה אבל הם מנסים להפוך את זה למשחק העשור או משחק המאה או השד יודע מה ולפעמים,כמו במקרה הזה,הם פשוט עושים את ההיפך וממאיסים את עצמם.
זה משחק בהחלט גדול, אבל דברי אמת של סטרטפורד, שערוץ הספורט הפך את זה לגמר גביע העולם מינימום. למרות שכן, זה פחות או יותר מה שנשאר להם.
זו אולי הרבה יותר מעוד משחק באמצע העונה, אבל עדיין. שבועיים של פרומואים, שבוע שלם של פינות מיוחדות בחדשות הספורט, כולל כתבה על "מה זה HD" לקראת השידור. אבל בסדר, אם היה להם את הליגה האנגלית, הם היו עושים אותו דבר ליונייטד - ליברפול.
האמת שלא, אבל מי אני שישכנע אותך שהשטויות שלך לא נכונות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
אל תשכנע אותי, תשכנע מישהו אחד. זה לא משחק על תואר, הוא לא יכריע שום דבר, והסנטמנטים הם רק בקרב האוהדים.
לא, זה משחק ענק ולא משנה איך מסתכלים על זה. אבל זה מה שזה, משחק ענק. יש עוד כאלה. גדולים יותר, גדולים פחות, לכל אחד יש דעה משלו. אבל יש גבול, אלא אם אתה ערוץ שמשדר אותו או סתם מישהו שמנסה להרוויח קוראים/גולשים וצריך לעשות כמה שיותר הייפ. אני מעולם לא זוכר קידומים שכאלה לברסה - ריאל. גם כשהן נפגשו בחצי גמר ליגת האלופות.
עזוב את זה, בחדשות הספורט (!!!) עשו אייטם שלם על HD, והביאו מישהו שמתחזה למומחה שמסביר כמה זה נהדר לראות כדורגל ב-HD. זה ארך כ-5 דקות, לא האמנתי למראה עיניי, דרגת שפל חדשה.
ערוץ הספורט הפכו לערוץ פטתי, עד שהגיע איזשהו משחק מעניין אצלהם הם הצליחו להמאיס אותו עוד לפני שהמשחק התחיל בכלל. זה התחיל בפרומואים שונים לפני שבועיים, זה המשיך בזה שדוחפים את המשחק הזה לכל שידור שלהם(איך לעזעזל ברצלונה-ריאל קשור למשחק של יונייטד-אלבורג?)ואתמול זה הגיע לדרגת שפל חדשה, אשכרה כתבה על מה זה HD, יותר פטתי מזה קשה למצוא. נכון, ברצלונה-ריאל זה משחק ענק, ונכון ברצלונה נמצאת בכושר הטוב בעולם אבל זה עדיין משחק ליגה והקרנבל שעשו סביבו כבר נמאס ממזמן. מבחינתי, זה מראה עד כמה המצב של הערוץ הזה רע, שכל השנה שלו הוא פשוט נשען על המעט שנשאר לו, ליגת האלופות והסופר קלאסיקו.