לא אמרתי שצ'לסי זה לא איזור מחייה יקר, זה ידוע- אבל להגיד שכל האוהדים של צ'לסי הם עשירים מפונקים זה ממש לא נכון
שימו לב מה יש לynet להגיד על הדרבי של מנצ'סטר: " היונייטד ניצחה בחוץ את הסיטי 0:1, במשחק בו הקבוצה של מארק יוז היתה לא פחות טובה מיריבתה, אך ירדה לבסוף ללא הנקודות." "רוביניו, מיכה ריצ'רדס ושון רייט פיליפס היו יכולים לכבוש במחצית הראשונה" די מוזר בהתחשב בעובדה ששיטי בעטה לשער שלנו פעם אחת במחצית הזו... הם המציאו את שלושת המצבים הללו, ודווקא את הקורה של איירלנד הם לא ציינו... איזה חובבנים!
אולי הם התכוונו שהם יכלו לכבוש גול עצמי (כמו דג'ורו) ? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue3.Xxx
שון רייט פיליפס אני לא זוכר, אך יכול להיות שברוביניו הם התכוונו לפריצה שלו אחרי המסירת עומק של האמן (בה רוביניו עם הפקקים פגע בירך של ואן דר סאר). את מיכה ריצ'ארדס הזכירו (אני חושב כן? שום דבר לא בטוח) בגלל שלא שם את הרגל בקורה של איירלנד. אבל הם היו צריכים לפרט יותר, אין ספק.
חזן גם אמר שאוהדי צ'לסי יושבים בבתי קפה יוקרתיים לפני המשחקים... WTF? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
ב"ידיעות" יש היום כתבה על סקולארי (הכותרת : "פלופ סקולארי"), בעמוד הלפני אחרון, מאת גאסן ואקד. עזבו רגע את כל השטויות שהוא כתב על סקולארי, יש שם חלק נכבד מהכתבה שמוקדש לעיוות ההיסטוריה וליקוק מקצועי של התחת של גרנט. להקיא.
מפתיע מאוד. אין מה לעשות, בידיעות אחרונות עדיין אסירי תודה על סיפור תוניסיה מלפני כמה שנים. האמת שזה היה צפוי שהתקשורת הישראלית תזנק על הבעיות שיש עכשיו לצ'לסי מזווית אחד בלבד, אבריימל'ה והישגיו הכבירים. כמובן שגם הוא דואג להישאר בתודעה. בסוף השבוע הוא עשה ראיון ברדיו של ה-BBC, סיפר שהוא קיבל הצעות אבל לא מספיק מעניינות, על כך שלראשונה מזה הרבה זמן הוא לא עוסק בכדורגל (אחרי הכל, בשנה שלו בפורטסמות' הוא לא הפסיק להתעסק במשחק), ושהוא לא אוהב להתעסק בהיסטוריה, אבל - הוא קיבל את צ'לסי במצב קשה מאוד, ובעיתוי קשה מאוד, ובכל זאת הקבוצה נתנה עונה מצוינת, וחזרה מפיגור נקודות גדול כדי כמעט לקחת אליפות (ההמצאה הידועה), והיתה רחוקה עשרה סנטימטר מליגת האלופות. וכו', וכו', וכו'.
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/7759767.stm ראיון בבי בי סי עם היימון דונפי,אחד העיתונאים הכי צבועניים ומשפיעים באירלנד, מי שהיה מקורב מאוד לרוי קין וכתב איתו את הביוגרפיה שלו והפעם הוא נכנס חזק בקין המנג'ר, חלק מהדברים שהוא אומר נכונים לטעמי,חלקם קיצוניים מדי ויכול להיות שהם כתוצאה מהחתול השחור שעבר בינהם לפני שנה.
אם אני זוכר נכון אז בהסכם שהיה בין ערוץ הספורט לצ'רלטון ערוץ הספורט היה אמור לשדר כמה משחקים מהליגה האנגלית אצלם, אז למה הם לא משדרים?
אומרים שכלב לא אוכל כלב, אבל אני פשוט לא מסוגל להרגע היום בספורט מעריב, עמוד 9, כותרת ענק על פני כל העמוד: "תתחילו לשנן: ודאד איביסביץ', רולף רנגניק, דמיטאר הופ, הופנהיים". כך כמובן גם האיות בטקסט הכתבה. ובכן, המאמן הוא רלף ולא רולף הבעלים הוא דיטמר ולא דמיטאר זה נראה לכם משהו קטן, איזוטרי, טריביאלי? ובכן, זה ממש לא. זה ממש מבייש את המקצוע, שכתבה על מוליכת הבונדסליגה האמורה להאיר, להבהיר, לכוון ולעדכן - מלאה בבורות של בורות. זה פגיעה במקצוע שלי. לכן אני חש צורך להגיב, למחות, לשתף, לקונן. נ.ב. רציתי גם לשים את ההודעה הזו בדיון הגרמני, אבל לא מוצא שם אכסניה הולמת.
לא קראתי את הכתבה הנ"ל אבל אתה צודק במאה אחוז אבי. אם כבר העלית סוגיית שיבוש שמות, אתה יכול בבקשה לבקש מחבריך לערוץ הספורט (בעיקר אלי אילדיס,אלי אוחנה ושגיא כהן), שיפסיקו לקרוא לארסן ונגר בשם המשפחה VENEGER (כמו שהם קוראים לו כל הזמן). שם המשפחה הוא Wenger ואין שום קשר לרוטב ויניגרט.
ואני ממשיך את רודס: אם אפשר לתת טיפ לחבריך שמשדרים אותנו בליגת האלופות, שיתחילו לבטא את ג'רארד כמו שצריך ולא כאילו הוא נולד בפאריז. כי כמו שאתה יודע, אומרים GErrard ולא geRRARD...
אגב אבי, אם אתה כבר מזכיר את מעריב של היום אזי נכתב שם שמחר יפורסם ראיון שנערך עם יורם ארבל ואיל ברקוביץ' במוסף "סופשבוע". הם הביאו טעימה מהראיון, והדבר העיקרי שאמר הסנילי ארבל: "אני רואה 6-6. הטעויות שלי נעשות בגלל תאורה גרועה במגרשים. בטדי התאורה לא טובה ולכן אני מתבלבל, בקאמפ נואו התאורה מצוינת". נו, באמת. משום מה לשאר השדרים בארץ התאורה בטדי לא מפריעה...