דיון התשקורת 08/09

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rudess, ‏6/7/08.

1. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

מישהו ראה את הפרסומת של ספורט2 לצמד המשחקים ביום ראשון? אני באמת עם פה פעור... כמה מטומטמים יכולים להיות?!
    ולמי שלא ראה:
    בהתחלה אתה רואה מין לוגו כזה, כתוב "קצפת". מיד אחרי זה איזו פוסטמה בת 18 אומרת שהגענו לעוד פרק בליגה הטובה בעולם. אחרי זה היא מדבר על הדרבי של מנצ'סטר עם שתי המחשות מאוד מוזרות ("מצד אחד, הרבה דינארים ו-וולשי אחד, ומהצד השני, הרבה דולרים וסקוטי אחד") יחד עם תמונות של חברתנו הפוסטמה לבושה במדים של סיטי ואחר כך של יונייטד. אחרי זה היא מכתירה בזאת שהגענו לסיום הפרק של הקצפת...
    באמת לא ראיתי פרסומת שלא מדברת לקהל שלה כמו זו, שלא נדבר על רמת האייקיו של מי שעלה על הרעיון הגאוני הזה. ברכותיי צ'רלטון, הצלחתם להגיע לרף חדש של טמטום...

2. leeds12 Member

צריך שאיזה סטארט אפ תמציא צ'יפ שיסנן את האודיו של שגיא כהן וישאיר רק את השדר.
    אפשר לעשות מיליונים מדבר כזה.
    לא יכול יותר לשמוע את השמן הקרח הזה.

3. Cup of Tea Liverpool, UK

רק אני חושב שצריך לצמצם את אולפן ליגת האלופות ל- מודי, מלר ואיווניר?

לא אה...

4. קינג לדלי Member

לבעלי הלווין.
    מחר מחזור חלקי וקצת משעמם אבל כבר בשתיים וחצי יש את המשחק הכי מסקרן מבחינתי מחר.
    וולבס - ברמינגהאם בשואוספורט 1.

ביום ראשון יש בית משוגעים עם הדרבי של מנצ'סטר,טוטנהאם מול אברטון,משחק בפומפי וקינוח בברידג' אבל לפני כל זה יש בשואוספורט שידור של הדרבי החם והמפחיד של סוואנסי וקארדיף כבר בשעה אחד ורבע.

ביום ראשון צריך לקחת יום חופש ואת הכדורים הצהובים.

5. cantona#7 Member

6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

חח מה זה הקקה הזה? עיתונאים ספרדים ואיטלקים עשו משאל, ומשום מה יצא שרוב השחקנים משחקים בספרד או באיטליה. מוזר....

7. sagiv Member

אני רק מזכיר שסוונסי וקרדיף כבר נפגשו העונה בקרלינג קאפ ואחרי המשחק (וגם במהלכו?) היו מהומות די רציניות עם האוהדים, המשטרה, האוהדים והמשטרה.
    דווקא בגלל המשחקים האלו אני מצטער שאין לי לווין

עריכה: בדקתי עכשיו והיה שם גם איזה אדום לסטיבן מקפייל.
    חוץ מזה זה משחקי ליגה ראשון ביניהן אחרי כמעט 10 שנים.
    נראה לי שהוולשים חמים. רק שלא יסתובבו שם כבשים

נערך לאחרונה ב: ‏28/11/08
  8. THE STRETFORD END Member

האתר של ערוץ הספורט מעולם לא הצליח להתרומם מעל הרמה האפסית שלו,
    להיפך,עשה כל מאמץ להתחקות אחר וואן,
    2 אתרים שאני כבר ממזמן לא טורח להכנס אליהם.

הבנתי מ 2 חברים שלי שצפו במשחק של יונייטד נגד ויאריאל ביום שלישי דרך ערוץ הספורט שהם היו קרובים לניפוץ הטלוויזיה תודות לשגיא כהן ורמי וויץ,
    במיוחד מהקטע שהם קישקשו על הגועל נפש והמשחק הכביכול מכור בין הקבוצות בגלל שתוצאת תיקו היתה טובה לשתיהן,
    אני בטוח שכל מי שראה את המשחק אומנם לא ראה משחק גדול אבל הדבר האחרון שם היה סוג של מכירה או הסכמה על תוצאה מראש,
    הגדיל לעשות עיתון מעריב למחרת(טוב נו,יעקב זיו)כשבכותרת שלו לסיקור המשחק הוא חזר אחורה ל1982 ולמשחק הבאמת עם הסכמה מראש לא לעבור את עיגול האמצע בין הפועל כפר-סבא לאני חושב שמשון ת"א,
    כשתוצאת תיקו הספקיה לכפ"ס לזכות באליפות ולשמשון להישאר בליגה.

אני ראיתי את המשחק שלנו דרך ערוץ הספורט היווני עם השדר והפרשן האנגליים,
    לא שמעתי מהם מילה וגם לא חצי מילה על משהו בכיוון של גועל נפש,של מכור,של הסכמה מראש,של בושה לכדורגל,
    וגם אצלי בראש לא עלתה המחשבה הזו בכלל,אבל
    ככה זה שיש אנשי צוות ברמה המקצועית הגבוהה ביותר ושהם נמצאים באצטדיון עצמו
    וככה זה שיש 2 ליצנים מאוסים שיושבים באולפן בת"א וממציאים תיאוריות וחולמים חלומות שלא קשורים למציאות.

9. George Best Member

סטרטפורד,
    אני ואבי ראינו אצלי את המשחק, ונשבע לך שאם הטלוויזיה הייתה שלי ולא של ההורים, הייתי שובר אותה.
    הרבה זמן שלא שמעתי שידור ברמה כ"כ עלובה.
    וייץ וכהן טרחנים, לא מצחיקים וקשקשנים גדולים.
    נמאס.

10. Selby Member

השידור ביום שלישי באמת היה גרוע מהרגיל, עברתי לסופקאסט במחצית.
    שניהם כל כך לא קשורים למציאות, זה כאילו הם בכוח מנסים לדחוף את התאוריות המגוחכות שאיתן הם באו מהבית במקום לפרשן מה שהולך על הדשא.
    כמו נושא "מכירת המשחק", המשפט הראשון שוייץ אמר היה בנוגע לזה, זה פשוט זיעזע אותי, עוד לפני איזושהי התייחסות מקצועית הוא כבר מתחיל לנבא עתידות.

11. Igi Member

שידור מאד מעצבן של חזן ושכנר בדרבי של מנצ'סטר ,אבל נעזוב את זה.. חזן מתגלה כציניקן משובח:
    שכנר: "הפעם לא גאלאס אשם."
    חזן: "כן אבל גאלאס בטח ימצא מישהו להאשים אחר כך, זה התפקיד שלו לא?"

:aaarofl:

נערך לאחרונה ב: ‏1/12/08
  12. Rudess Member

כן זאת הייתה יציאה גדולה של חזן , ובכלל פרשנות טובה מאד שלו.

13. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

המשחקים שהיו היום באנגליה כל כך עניינו את ערוץ הספורט, שבאתר דאגו לדחוף למשנה (הקצר, זה שכולל 8-10 מלים) את השידורים הישירים שיהיו באמצע השבוע בגביע הליגה. מה אגיד לכם, זו עבודה שלהם, זו פרנסה, אני מבין אותם, ועדיין - זה גועל נפש.

ספיקינג אוף גועל נפש, במקום זה שאנחנו מקבלים בדרך כלל בשידורים האנגליים, בשבת ישב באולפן רון ברבש ושידר את המשחק בין וילה לפולהאם. איזה הבדל, איזה שיפור. שמישהו ישלח SMS לאדר זהבי ויגיד לו שברבש חייב להיות השדר הבכיר שלהם.

14. AW forever Member

אלון חזן בסה"כ מפרשן באופן סביר, אבל כדאי שהוא יתמקד בדברים שיש לו מושג בהם ולא במה שאין לו- לפני תחילת המשחק, חזן הסביר לנו שהאוהדים של צ'לסי מגיעים כולם מהחלק העשיר ביותר של לונדון ולכן הם נחשבים אוהדים גרועים שבקושי מעודדים את הקבוצה שלהם. לא שאוהדי צ'לסי הם כאלה מדהימים, אבל לקבוצה יש בסיס רחב של אוהדים שהם צווארון כחול (תרתי משמעי), והאווירה בגשר דווקא טובה מאוד.

15. Rudess Member

הוא דווקא צודק שצ'לסי זה אזור יקר למחיה במערב לונדון, וגם שאוהדי צ'לסי גרועים ובקושי מעודדים את הקבוצה שלהם (יש להם בדיוק 2 וחצי שירים).