דיון התשקורת, 07/08

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏20/7/07.

1. Nevermore Member

עמיחי שפיגלר בסדר...אבל רק כשהוא מפסיק לנסות להיות מגניב כמו במועדון ספורט.

2. Dimitar Berbatov Member

אגב, רק אני שמתי לב שבתקציר של ארסנל - פריס סן ז'רמן עמיחי שפיגלר אמר שבדנטר מעלה את ארסנל ל 1-0 ואפילו לא טרח לתקן את עצמו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx ולמרות זאת היה לו שידור לא רע

Nevermore, מסכים איתך לחלוטין. עמיחי שפיגלר הוא אחד מהשדרים היותר טובים של ערוץ הספורט (בעצם הטוב ביותר אחרי מלר(ך) כמובן. רק שינסה פחות ללמוד מנדב יעקבי ולחכות אותו עם הצרחות והוא אחלה של שדר.

ואגב, רק היום ראיתי את יציע העיתונות ואני שוב ושוב שואל את עצמי למה אני רואה את החרא הזה? שוב פעם הכל אותו דבר. קופמן שפעם אהבתי אותו כשהוא דיבר לעניין והצעקות היו אמיתיות וכנות ולא רק כדי לקבל תשומת לב ולחזור על אותם דברים, כל פעם מזיין את השכל על גרנט. התכנית הזאת כבר מזמן לא תכנית ספורט. ודווקא שלמה דיבר לעניין בנושא גרנט וקופמו כרגיל הפך אותו כבר למאמן...
    ותאמינו לי אני עדיין לא מבין למה רסקין שהוא עיתונאי נהדר עדיין בתכנית העלובה הזאת.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/7/07
  3. raanana4ever Member

האמת שהוא היה בסדר, אבל הצורה בה הוא פסק בוודאות שהשופט טעה כשאישר את הגול החוקי לדעתי של בנדטנר מאוד הרגיזה אותי.

4. Stevie Wonder Member

בכלליות עמיחי שפיגלר הוא באמת שדר טוב, רק שבמשחק של ליברפול מול אוקזר שהוא שידר הוא כל הזמן קרא לארבלואה פלאטה, עד שארבלואה מסר לפאלטה והוא נתקע. הוא שתק כמה דקות עד שקלט שזה ארבלואה.

נערך לאחרונה ב: ‏29/7/07
  5. ERIC_CANTONA Member

אני חושב ששפיגלר הוא הרע במיעוטו.

הרי חוץ ממלר אין שדר אחד נורמלי, ואני מעדיף לשמוע שדר אנגלי על כל שדר ישראלי(שוב, חוץ ממלר).

השדרים פה מקשקשים כל כך הרבה שטויות שזה לא להאמין. על צ'רלטון בכלל אין מה לדבר, בחיים לא ראיתי חבורה של מפגרים שאין להם שום מושג ולא הקטן ביותר בכדורגל. זה כאילו בכוונה הם בחרו את השדרים הכי גרועים.

ספורט 5 במצב טיפה יותר טוב אבל גם כן, יעקובי זה השדר שאני הכי שונא ואני מעדיף אפילו את זלצר עליו. אני כבר הגעתי למצב שאני מדליק טלוויזיה ואיך שאני שומע שהוא משדר את המשחק, כבר אין לי חשק לראות.

שגיא כהן מנתח את המשחק יותר מדי, אבל אני חושב שבכל זאת הוא לא מזיק.

ושפיגלר גם כן, מנסה יותר מדי לחקות את יעקובי אם הסגנון הלטיני והצעקות וזה מעצבן. אבל בכללי הוא בסדר.

אה, וכמובן יש את איציק זוהר הגאון, לדעתי הוא יותר גרוע מכולם ביחד!

6. קינג לדלי Member

לשפיגלר יש פוטנציאל טוב רק מישהו נתן לו טיפ גרוע והוא התחיל לצרוח כאילו אין מחר...
    זה נשמע ממש לא טוב וגם לי זה מתחיל להזכיר את שדר הכדורגל השנוא עלי ביותר מר נדב "תראו את דאלסנדרו ! " יעקבי.
    תשימו לב שלפעמים לפרשנים שלצידו של יעקבי לא נעים להעיר לו על החלטות מוזרות שהוא לוקח על עצמו.
    שפיגלר עולה עליו בכל פראמטר.

7. raanana4ever Member

אין כל רע בלנתח את המשחק, הבעיה היא שההבנה של שגיא כהן לא מפותחת מספיק בשביל לתת ניתוח מעמיק ומדויק, והוא נתקע בתיאור של משהו ציני.
    תראה את אנדי גריי מנתח משחק ותבין ששגיא כהן לא קשור למקצוע.

8. KICKER Member

מה כל כך טוב במלר,הרבה פעמים באמצע שידור הוא נתקע ולא יודע ממה נבעה השריקה של השופט, , וזה מעצבן כי כל העולם רואה על מה השופט שורק ורק מלר מתחיל אם הניחושים שלו, יש לו הבנה בסיסית אבל רואים שהוא לא יותר מאוהד שחורש על כל החומרים שנותנים לו לפני השידור לפחות את זה הוא עושה בניגוד לכמה שדרים אחרים.
    כולכם לא אוביקטיים ונח לכם להסכים אם שדר שמתחבר יותר לכדורגל האנגלי.

9. אבו Member

:aaarofl:

או במילים אחרות- אין לך מושג

10. Dimitar Berbatov Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx

אבי מלר מעבר לכך שהוא בנאדם מדהים, הוא גם איש מקצוע מצוין. כיף לשמוע שידור שלו. הוא פתוח לכל מיני סגנונות כדורגל ומשדר גם את הליגה האיטלקית והגרמנית בניגוד ליעקבי שמקובע על הכדורגל הלטיני והספרדי. יש לו ידע ענק בכדורגל, בייחוד באנגלי כמובן ולדעתי ולדעת רבים הוא הפרשן והשדר הטוב בארץ ואין אף אחד שאפילו מתקרב אליו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/7/07
  11. W.Rooney Member

במקום לצחוק ולהגיב בחזרה כמו ילדים קטנים, נסו להסביר לבנאדם איפה הטעות שלו.

KICKER, אבי מלר, מעבר לכך שהוא איש ספורט משכמו ומעלה, שופע הבנה וידע בתחום הכדורגל בכלל, והכדורגל האנגלי בפרט. הוא יכול לנתח אירועים במשחק בצורה הטובה ביותר מבין הפנאל של ערוץ הספורט, יש לו את הידע הרב ביותר בעולם הכדורגל האנגלי, והסיבה שאנחנו אוהבים אותו היא לא משום שאנחנו אוהדי כדורגל אנגלי, אלא פשוט נוכח העובדה שהוא מס' 1 בטיבו בתחום בארץ.

12. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

בניגוד לנדב יעקובי, שקם בבוקר אחד והחליט שהוא מר כדורגל ספרדי, מלר חי באנגליה מעל לעשור והוא מכיר את תרבות הכדורגל שם על בוריה. אולי הוא לא מתנח היטב את המשחק, אבל הוא מפצה על זה בשנינות, בהומור ובהמון ידע ופיקנטריה שאין לאף אחד אחר.

13. קינג לדלי Member

אני אישית אוהב את מלר כאדם וכשדר.
    מה שמפריע לי בשידור שלו זה שהוא אף פעם לא קולט שירים מהיציע או לומד אותם לפני המשחק כדי לפרשן אותם. יש המון מצבים שאפשר לתת פיקנטריה עסיסית מהיציע ולספר ששרים לרוני שהוא "אוהב סבתות" או דברים מעין אלה.
    בקריאת מצבים הוא הפך לטוב ביותר בגלל העובדה שהוא הגיע למסקנה שהוא צריך לראות עוד הילוך חוזר או שניים לפני שהוא לוקח החלטה וזה בניגוד לנדב שצורח "פנדללללל" בעוד הקוון הרים לפני שעה לאופסייד...

מלר ללא ספק הוא הטוב ביותר.

14. Fergie's Legend Member

אבי מלר מעבר לכך שהוא ידיד מאוד קרוב של המשפחה שלנו, והוא הקריא גם בבר מצווה שלי (קריאה מאוד שנונה ומוצלחת, משחקי מילים וכ'ו..). יש לו ידע עמוק מאוד כמו השריטה שלו לגבי כדורגל אנגלי, אתה אשכרה יכול לשאול אותו מי היה השוער המחליף של סנדרלנד בשנת 1992, הוא מדהים. בנוסף ליכולת שלו לשדר, להפוך משחק למעניין יותר, הוא בנאדם גדול ואני מאוד מעריץ אותו.

ד"א, ידעתם שהוא אוהד ווטפורד? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

15. KICKER Member

למה אני טועה(על טעם וריח אי אפשר להתווכח)? זכותי לחשוב ככה, יש אנשים שלא אוהבים את שגיא ולפי דעתי שגיא הוא הפרשן הכי טוב. ואבי מלר בניגוד לשגיא אוהב לחרוש על סטטיסטיקות משנות ה40 אותו דבר עושה מר יעקבי. לעומתם שגיא נותן פרשנות טובה עוזר ומלמד דברים על המשחק(ולפעמים מגזים קצת).
    אני זוכר לפני המשחק בין רומא לליון אבי מלר דיבר על כמה שהסטטיסטיקה של רומא לא טובה במשחקי חוץ ועל כמה שליון פיבוריטית, ובסוף הוא תמיד אוכל את הכובע.
    והוא מייחס יותר מדי ברצינות סטטסטיקות מלפניי 20 שנה, את מי זה מעניין כמה פעמים קבוצה ספרדית פגשה קבוצה אנגלית כאילו שזה משנה לאותו משחק ספציפי.
    וכמו שקאריק אמר אין לו מושג לנתח שום מהלך.
    ואבו את צוחק מכייון שאין לך מה להגיד כי אני בניגוד אילך מסביר למ אני רושם את מה שאני רושם.

נ.ב שגיא מספר אחד