ומה תגידו על ספורט5? "מרכוס אלבק, קשרה של קופנהאגן". אלבק?מרכוס אלבק?קשר? חובבנים. כמה שהאתר הזה מתדרדר, טוב שיש את מלר שמחזיר קצת שפיות וצבע לאתר הזה.
אני היחיד ששם לב שמלר נעלם? כבר שבועיים וחצי מאז הטור האחרון שלו, ערוץ הספורט מפציץ בשידורים של צ'לסי והוא לא משדר אותם, עכשין הוא גם לא משדר את ארסנל. מה קרה לו?
את האמת גם אני שמתי לב לזה. כשערוץ הספורט משדר כ"כ הרבה משחקים וכולם משודרים על ידי יעקובי, שגיא כהן או עמיחי שפיגלר, פתאום החיסרון של מלר כ"כ בולט.
בנדטנר מבקיע שער, 2-0 לארסנל מול פאריס סן ז'רמן, בנדטנר והשוער הלכו לכדור, הדני הגיע גבוה יותר והבקיע. השדרן הליצן משוכנע שהיה פאול כי אסור לגעת בשוער ברחבת החמש, למרות שבנדטנר קפץ לכדור מבלי להפריע לשוער, ומגנה את השופט וכל מה שזז בכל תוקף... נראה שהבנת המשחק זה כבר לא תנאי קבלה לשדרים בערוץ הספורט.
המשחק של ארסנל מחר נגד אינטר לא ישודר בספורט 5, כי באותה שעה חשוב יותר לשדר את משחק האולסטר של ליגת הבייסבול הישראלית... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
נראה לי שההחלטה של המועצה לגבות את שידור המשחק של בית"ר וקופנהאגן בחמש לייב חיזקה את האומץ של ערוץ הספורט להתעלל בצופים.
איך HOT בסוף הסכימו לחתום הסכם עם ערוץ הספורט ולקחת את 2 הערוצים החדשים ולמכור ללקוחות שלהם? אחרי כל הטרארם שהיה בסיום העונה החולפת.
איך לדעתכם היה השידור של שפיגלר היום? אני בניגוד לרעננה, חושב שהוא לא היה רע בכלל. ראו שהוא הגיע מוכן
עמיחי שפיגלר הוא הפרשן הכי טוב שיש לערוץ הספורט אחרי אבי מלר. כיף לשמוע אותו, הדיבור שלו רצוף, ברור, יש לו מושג בכדורגל(אפילו לא מעט), מעדיף אותו על פני כל דביל אחר שיש לערוץ הזה להציע, למעט מלר.