דיון התשקורת, 07/08

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏20/7/07.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

זה הרבה מעבר לזה סרגיי... זה עיקרון.

ולראות באינטרנט זה בכלל בכלל לא נורא (כמובן תלוי בתנאים שיש - מחשב, מסך, אינטרנט) ואני אישית מעדיף לראות אולי באיכות קצת פחות טובה (אבל עדיין בהחלט איכות שאפשר בכיף לראות משחק כדורגל) ולא לשלם לבני זונות.

2. SeRgInHo Member

לירן, מה זה עקרונות? על איכות צריך לשלם, אין מה לעשות. מה אתה רוצה, שהם שישדרו את זה בחינם? מבחינתי אתה יכול לקרוא לי פראייר וכל הדברים האלה, אבל את הליגה מספר 1, את ההצגה הטובה ביותר בעולם הכדורגל, אני רוצה לראות בתנאים הכי טובים.
    בינתיים במחזור הראשון ראיתי 5 משחקים (ארבעה ישירים, אחד דחוי), ואני חושב שזאת תמורה מספיק הולמת.
    העונה גם צ'רלטון עשתה התקדמות מסוימת, והם משדרים משחקים לא רק של 4 הגדולות (היה את סנדרלנד - טוטנהאם, מחר יש את טוטנהאם - אברטון), שימשיכו כך.
    נקווה שבית המשפט יתן לספורט 5 את הבלעדיות לליגה הגרמנית, ושבצ'רלטון תישאר רק אנגליה. :aaa12:

נערך לאחרונה ב: ‏14/8/07
  3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מאה אחוז, לא קורא לאף אחד פראייר שכל אחד יעשה את השיקולים שלו.

טוב לי אם איך שאני רואה, הכי נוח לי בעולם, אני יכול לראות כל משחק שאני רק ירצה וזהו...

4. A. Arshavin Member

מה שמעצבן שאי אפשר יותר לרכוש רק משחק בודד, כפי שהייתי עושה במשחקים מול יונייטד, ליוורפול והתרנגולים.

5. קינג לדלי Member

אני משתעמם לי ללא כדורגל ומחפש בנרות איזה משחק אפילו ערבי...
    פתאום אני רואה ליגה סקוטית בשידור ישיר ב ART ובאל ג'זירה ספורט פיטרברו נגד הסיינטס במסגרת גביע הליגה.

איזה כיף.

6. spurs229 Member

Fuck you!

7. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם לא יהיה שידור שלנו מחר באינטרנט, אני מחר אצל ערן.

8. Rudess Member

גם אצלי זה עקרון לא לשלם עבור השידורים האלה. עם כבל של 15 פינים אתה יכול לחבר מחשב/לפטופ לטלויזית פלסמה גדולה ולראות באיכות ממש טובה.

ובקשר לעיתונות אתמול קראתי את יעקב זיו במעריב:
    "אלכסנדר חלב, עליו הימר ונגר כחלוץ שני, כבש שער נצחון בתוספת הזמן"
    "שתי דקות לאחר מכן השווה חלוץ הרכש פיסארו בבעיטה מצוינת לפינה ,לאחר בישול מצוין של שון רייט-פיליפס" - זאת הרי הייתה בעיטת דרדל'ה שהשוער היה צריך לקחת. איזה מצוין ואיזה נעליים.
    "טל בן חיים שיחק 90 דקות כבלם, עשה עבודה טובה, לא היה אחראי ישיר לספיגת השערים ואפילו מילט את צ'לסי משוויון בדקות הסיום.... הסקאי העניק לו ציון 7 וכתב משחק בכורה יציב" - איזה בלם מיוחד במינו , הקבוצה ספגה 2 שערים אבל הוא לא אחראי, ואפילו הצליח למנוע שער נוסף... פששש http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx איפה ישנם עוד בלמים כאלה בעולם? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

9. Pipe Member

נתונים מענינים מגלובס של אתמול:
    -על פי סקר שנערך בקרב 800 בתי אב, בסביבות ה60% מהנשאלים אמרו כי הם מעדיפים לצפות בכדורגל מחו"ל מאשר כדורגל ישראלי, כשליגת האלופות והליגה האנגלית מככבות.

-בסביבות 60 אחוז מהישראלים כלל לא מתענינים בספורט לפי הסקר, לעומת 17 אחוז ו20 בלבד באר"הב וגרמניה. 3% מתענינים באתלטיקה, 15 כדורסל והשאר בכדורגל.(מפתיע.)

-מאה אלף פנויים התחברו עד כה ללייב וגולד. 60 אלף מיס ועוד 40 אלף מהוט, שם הערוצים נפתחו רק לפני שבועיים.(ניתן לשער ש95% מהם היו תחת השפעת אלכוהול בזמן השמנת הערוצים).

10. לא מצאתי כינוי Member

נתונים שלא אוחזים שום דבר במציאות

א. רוב השוק הישראלי(הישראלי הממוצע) עדיין תמיד יעדיף משחק של הליגה הישראלית מאשר ליגת אירופאית - וזה עובדה.
    הישראלי הממוצע יעדיף לראות את השחקנים המקומיים מאשר ליגה מחו"ל. הרגעים היחידים שהוא יעדיף טורנירים גדולים מחו"ל זה גמרים. כמו ליגת האלופות, מונדיאל וכו'.

ב. בהוט יש קומבינה, לפיה כל מי שמחליף חבילה מקבל את החבילה ה"כוללת" של ערוצי הספורט ב"חינם". ככה שרוב המנויים לא יודעים בכלל שהם בחרו להתחבר לערוץ הזה, נאמר להם שהם מקבלים את זה ב"חינם" כחלק מחבילת הספורט הכוללת.

11. Rudess Member

אין מצב בעולם ש- 100000 לקוחות התחברו לחמש לייב ולגולד. מספיק לקרוא את מה שאבי מלר כתב פה לפני כמה ימים ולהבין את המצב במציאות.

12. Pipe Member

לפי מה שפרסמו בתקשורת,לפני המשחק של בית"ר ירושלים התחברו ביום אחד מעל 40 אלף אנשים, והערוץ פתוח כבר מעל לחודשיים, לכן הנתונים הללו מקבלים קצת פרספקטיבה.
    ובכל מקרה, מה שחגי אמר זו כנראה הסיבה לכמות הגדולה - אנשים פשוט לא מודעים לכך שהם רשומים כי הגיונית, אין סיבה ש100 אלף אנשים יהיו כל כך מטומטמים ויתחברו.
    ואני מאמין לנתון הזה כי זה גלובס, אם יש מקור שאפשר להאמין לו בנושאים שכאלה, זה הוא.

13. ארצ'י באנקר Member

לפי אותו סקר בגלובס ( הסקר המלא בגליון של מחר) מכבי חיפה היא הקבוצה האהודה
    ביותר בישראל.
    ערוץ חמש אמנם זכה לכמות נכבדה של מתחברים לערוצים החדשים אבל המתחברים הללו
    נכנסו רובם תחת מבצע הנחה כזה או אחר וכמו שהוזכר חלקם היו אוהדי בית"ר איגוד השופטים י"ם.
    חלק מהם יתנתקו בקרוב כשההנחה תיגמר. מה שכן ערוץ חמש יזכה למתחברים חדשים בקרוב, כידוע
    ליגת האלופות עד סוף העונה הקרובה בידיים שלהם וניתן לנחש שמשחקים של קבוצות אטרקטיביות
    ישודרו בערוצים החדשים חי בלי שהרגולטור יאשים אותם בזליגת תכנים. ואז אין ברירה אלא להתחבר.
    קיצר אתה חולה כדורגל? תשלם .

14. Rudess Member

אני חולה כדורגל ואני לא משלם , כי גם ככה שידורי הכבלים והלווין עולים לנו יותר מדי כסף , ואין סיבה לשלם עוד, כאשר משנה לשנה רק יורדת כמות התוכן.

15. ארצ'י באנקר Member

עניינית אתה צודק, מעשית אני כבר רואה מה יהיה בקרוב בערבי ליגת האלופות.
    יונייטד תשודר בחמש לייב ואין לי לוויין, אינטרנט ניסיתי פעם ולא היה משהו.
    מה הפתרון? אין ברירה..תשלם.
    בנוגע לדיון שהיה כאן: אם ערוץ הספורט רוצה לשרוד הוא חייב להימכר.
    רק כסף חדש עשוי להשאיר אצלהם את הנכס העיקרי שלהם- ליגת האלופות.
    וגם במקרה כזה אין ערובה לחיים מכיוון שהם הגיעו לרוויה בכמות המתחברים
    לערוץ הבעייתי 5 +. אם לזהבי ועזור יש אוויר במיכל אין הרבה סיכוי למלר וחבריו במתכונת הנוכחית.
    עצוב!