ניא לוין: "טוטנהאם כבר עכשיו יותר טובה מארסנל..." טוב... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx :aaarofl:
ניר לוין: עד מסירה שטוטנהאם מחפשת את בארבטוב אבל בארבטוב הוא זה שמסר הזלזול בארסנל הוא ביזיוני אל תחשבו שמישהו מאוהדי טוטנהאם חושב ככה
רק אני שומע את זה עם שדר אנגלי? (דרך צ'רלטון). אולי לחצתי על כפתור קסם בטעות? בכל מקרה, השידור ביזיון, כל כמה דקות בעיות בלווין ובסאונד.
ראיתי המון משחקים באינטרנט, בין השאר את המונדיאל (חוץ מאנגליה), זה נתקע לי הרבה, האיכות נמוכה, השדר ברוב הערוצים העובדים יפני וזה פשוט לא מרגיש אותו דבר.
לא יודע, רוב מוחלט של המשחקים מהליגה האנגלית מלאים בלינקים איכותיים שהם שידורים באנגלית. המשחקים שיש בהם רק שדרים יפניים או סיניים או אנערף מה אלו משחקים קטנים בדרך כלל שאין להם הרבה לינקים.
ברשותכם אני אנצל את הבמה. אבי, מהו התוקף של החוזה שלכם ושל הליגה האיטלקית? עד לאיזו עונה בדיוק? אני מקווה מאוד לדעת שלא תוותרו עלינו. מדוע ההתעקשות על נבחרת אנגליה? (לא מבקש לעורר ויכוח אלא רק שאלה עניינית!) מדוע לא לשדר משחקים של אלופת העולם? האם היא לא מעוררת מספיק עניין? מה עם נבחרת ספרד,ברזיל שהן נבחרות מושכות קהל בארץ כולן? ולשאלתי האחרונה, אליפות אפריקה תתקיים השנה. יש סיכוי בכלל שגוף ישראלי ישדר או שזה יושאר שוב לידיים של יורוספורט?
אבי, דבר אחד בטוח מכל העניין הזה: ערוץ הספורט שהיה גוף אהוב וחביב בקרב ציבור הספורט הישראלי איבד את הלגיטמציה והאהדה שהייתה לו בקרב הציבור. צ'רלטון במשך השנים האחרונות נתפשה כיצר הרע, יצירת פיני זהבי שכל תפקיד הערוץ הוא לעשוק את הציבור. אתם היו אלו שבדרך סמוייה ולא גלוייה עודדתם את המאבק נגדם במשך השנים - כתוצאה מהמתיסכול מזה שהפסדתם להם את זכויות השידור לליגה האנגלית. ועכשיו, מגוף אהוב וכל כך פופולרי בישראל הפכתם לגוף שנוא, אפילו יותר שנוא מצ'רלטון. כל הבילבולי מח של האדון קופמן, רסקין ושאר אנשי הערוץ ספורט למינהם לפיהם הערוצים החדשים מציעים אקסטרות שלא היו ותו לא הם גיבוב של שטויות טהור. הרי אם זה נכון, איך זה יכול להיות שבשנה שעברה משחקי גביע הטוטו שמשודרים כיום בלייב שודרו בערוץ ספורט5+ הרגיל? איך זה יכול להיות שבמשך השנים כל משחקי מוקדמות ליגת האלופות של הישראליות שודרו ב5+ והשנה לעומת זאת, משחקה של בית"ר שודר ב5+ לייב? הרי שהטענה המפגרת שהמשחק של בית"ר עלה יותר ממשחקים בשנים עברו לא אוחז במציאות - אם זה עולה כל כך הרבה אל תקנו את המשחק וזהו - אבל אל תתקעו אותו ב5פלוס לייב ותנסו למצוא תירוץ עלוב וכל כך לא מעניין את הציבור. מבחינת חומר אנושי אין ספק שערוץ הספורט עדיין עולה בכל פרמטר על החומר האנושי החובבני של צ'רלטון. אבל אפשר להגיד שגם בכאן מסתיים היתרון. אם בית המשפט יאשר להעביר סופית את הליגה הגרמנית לצ'רלטון הרי אפשר להגיד שיהיה מדובר בסופו של היתרון, ולו המזערי ביותר לערוץ הספורט. מבחינת תכנים אין שום של ספק שהתכנים של צ'רלטון, לפחות בפניי, הם הרבה יותר טובים מאשר התכנים שאתם מציעים. אז נכון, השדרים של צ'רלטון חובבנים, רובם לא מבינים כלום, אבל אני מעדיף לצפות בליגה האנגלית, הליגה הישראלית, ובשאר ירקות מאשר במשחקים של הליגה הצרפתית שחוץ מאת עמיחי שפיגלר באמת לא מעניינים אף אחד. הדבר היחיד שבאמת נשאר לכם, ומעניין את הציבור זה הליגה הספרדי והאיטלקית, אבל אני בספק אם תוך שנה - שנתיים גם זה לא יעבור לצ'רלטון. החומר האנושי שמייצר את אולפני ליגת האלופות, חדשות הספורט וכדומה הם מה שגורמים להרבה צופים נאמנים להשאר בערוץ הספורט. שהתחברתי לפני מספר ימים לחבילה חדשה המוקדנים של הוט דחפו לי את החבילה החדשה של ערוץ הספורט, ב"חינם" להגדרתם" כחלק מחבילת הספורט הכוללת, ודאגו להעלים את הערוצים של צ'רלטון. קומבינה של ערוץ הספורט עם הוט שנתנה הוראה למוקדנים שלהם להדגיש את ערוצי הספורט החדשים? אין לי מושג. בכל מקרה , אני הבהרתי להם שגם אם אני יקבל בחינם את הערוצים החדשים של ערוץ הספורט - באמת שאין לי שום עניין, ולו המזערי ביותר בהם. ביקשתי מהם לחדש לי את המנוי לערוצים של צ'רלטון, "שלהפתעתי" נותקו לפני מעל שבועיים - כנראה כחלק מהקומבינה של ערוץ הספורט עם הוט שדואגים לחבר את כולם "בחינם" לחבילה שלכם. אם מסתכלים על הערוצים בתשלום, אין שום של ספק שהצופה הממוצע הישראלי יעדיף משחקים מליגת העל והליגה האנגלית מאשר משחקי "אקסטרה", בין נומסיה לאתלטיק בילבאו או משחקים בין ניס לקון - שתהיו בטוחים שחוץ מעמיחי שפיגלר אף אחד באמת לא צופה בזה. בשורה התחתונה, את כל האהבה והאהדה שיש לכם מהציבור איבדתם עם השיווק המטומטם וההזוי של הערוצים החדשים, כולי תקווה שהערוצים האלו יקרסו כמה שיותר מהר.
לא מבין את צ'רלטון, הרי ברור שאף אדם שפוי לא יראה את המשחק שמשודר גם ב5+ בערוץ שלהם, אז לא עדיף עדיף לשדר כבר משחק מאנגליה?
"לא מצאתי כינוי", אל מי ההודעה שלך היתה מכוונת שכתבת בה "אתם" כל הזמן? כותב פה מישהו ממערכת ערוץ הספורט?