בזמן האחרון אני קורא את הטורים של שלושה מעיתון הארץ, שלומי ברזל,אלעד ליפשיץ ודורון קרמר, הם לפי ראות עיני דור ההמשך שמי שהיה עד לא כל-כך מזמן עורך מדור הספורט שם,אבי רצון, קשקשנים בצורה מעוררת בחילה,מחפשים רק ריבים,להוכיח,לרדת,ללכלך, לא חושב שיש להם הרבה הבנה בכדורגל, חותכים על ימין ועל שמאל כאילו אין מחר כאילו לא היה אתמול, (מעל כולם שם ברמה האפסית הוא שלומי ברזל) הם עלו כנראה על מה שהם חושבים יהיה גל של הצלחה,גל שתופס תאוצה בתקשורת בישראל של מי שצועק חזק יותר כביכול צודק,שמי שמלכלך או מעביר ביקורת ארסית יותר מבין עניין.
סטרטפורד, אלעד ליפשיץ הזה בא משום מקום, כל טור שלו הוא גיבוב שטויות, קובר כל אחד שלא מצליח במשך משחק אחד.. אחד האנשים המאוסים והמעצבנים שקראתי.
סטרטפורד, הארץ אני לא קורא, אבל מעריב יש לי, ואבי רצון הוא פשוט בדיחה עצובה כל כך לא נעים לקרוא את הטור שלו. אני נוטה להאמין לך בכל הקשור לכותבים של הארץ ואם כך באמת, הם הולכים בדרכו של אבי, התקשורת הישראלית, ופרשנות הספורט בפרט מתדרדרי עוד ועוד, זו פשוט בדיחה עצובה כואב הלב . יש כל כך הרבה אנשים שיודעים לכתוב אבל לא מקבלים במה, או שאינם מוצאים לנכון לבוא לידי ביטוי על גבי העיתונות . ואנחנו נשארים עם הזבל.
samoel אני מסכים איתך, אין לי מנוי להארץ או לעיתון אחר בישראל,הכל דרך האינטרנט,גם אתה מוזמן לקרוא את הארץ ולהבין על מה אני מדבר. קראתי את הטור של רצון היום גם כן,זבל אחד גדול.
כנ"ל הטור של אלעד ליפשיץ, המספיד הרשמי. תהרגו אותי, איך נותנים לחנון טריבונה סוג ז' שכזה לכתוב, ממש המספיד הלאומי, מגדת עתידות, כבר מכתיר את בית"ר לאלופת המדינה, ומצד שני קובר את צוות האימון שלה. חובבן.
הדיון הזה מיותר לחלוטין! אתם לא יודעים שהתקשורת בארץ בערך ברמה של התקשורת בפפואה ניו גני? אתם לא יודעים שזיו היקר כותב שטויות? מה המטרה פה אני לא מבין? Bitching על כל מה שכולנו יודעים שלעולם לא ייפסק או ישתנה? רובנו הגדול גם ככה לא מתעדכנים מהתקשורת הישראלית אלא יותר מהתקשורת במולדת מיותר אלא אם כן חברי הפורום רוצים לנסח מכתב לגברת אסייג או מר זיו?
זה פורום, והדיעה פה חופשית, ובגלל שאנו חיים במדינה שעיתונות הספורט בה רחוקה מלהיות מושלמת, אנחנו רוצים במה משותפת, להציג את מה שלא טוב, ותתפלא - גם להציג מה שטוב. כבר היו לא מעט מחמאות בדיון הזה.
לתלונן בלי אפשרות לשפר זה חסר תועלת הרי עורכי מעריב\ידיעות\הארץ\one לא קוראים אתזה וגם אם הם יקראו זה לא יהיה אכפת להם רוב האוהדים שקוראים את העיתון\אתר שלהם לא יודעים בכלל על כל הטעויות, יש להם ידע בסיסי בכדורגל אנגלי נטו זה לא יפריע להם אם יכתבו שטויות לכן לעורכים אין סיבה לנסות לשפר את התוכן
עובדה, היו פה רון עמיקם, אבי מלר, ברק רום (ששיפר באופן ניכר את השידור שלו בעקבותינו) ואמיר ענבר שכותב כאן, הדברים האלה כן מהדהדים באיזשהי רמה, זה גם מקום לפרוק תסכול - בהחלט - ומעבר לכך זו דרך ביטוי של אנשים פה. אתה לא אוהב, אתה לא חייב לקרוא. case closed.
כוסעמק, חבורה של זונות- על פי לוח השידורים של יס, בשעה המרכזית 17:00, ישודר משחק מהליגה הגרמנית. כאשר בשעה הזאת יש ווסטהאם-סיטי!! פאק אוף1!!!!!!!
תחממו מנועים. כנראה שנצטרך לבקר ב'מאש' הרבה יותר ממה שתוכנן. איך לעזאזל דוחפים את הליגה הישראלית, האיטלקית, האנגלית והגרמנית לשני ערוצים, כשבערוץ אחד יש רק כדורגל ישראלי, ובערוץ השני דוחפים כמה שיותר כדורגל ישראלי על חשבון השאר? זה כל כך מתסכל. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx אגב, ערן, יש לך מושג אם משדרים אותנו ביום ראשון?