דיון התשקורת, 07/08

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏20/7/07.

1. Wave Member

"שמתי פה כוכבית כי זו בעיה שלא כל כך קשורה לליגה. אבל במשחקים מול מילאן אפשר היה לראות שאין ליונייטד קשר מרכזי ברמה עולמית. ג'נארו גאטוסו דרס אותה. לפול סקולס אין את היכולת הגופנית להתמודד מול קשרים מרכזיים מודרנים. אולי מעולם לא הייתה לו – אבל כל עוד רוי קין היה שם לא הייתה כל בעיה. לא כל כך מפתיע אותי שהניצחון הענק על רומא הושג דווקא בלעדיו. קאריק הוא שחקן סביר, אבל לא מיוחד. אואן הארגריבס הוא פתרון לבעיה."

מצטער שהעתקתי את כל הקטע אבל זה פשוט מגוחך, אנשים לא מסוגלים להבין את התרומה העצומה של פול סקולס לעונה האדירה שלנו, הוא שחקן ענק , אחד הטובים בהיסטוריה של המועדון, וזה חבל שכותבים "מוערכים" כמו רונן דורפן (מי?) לא מצליחים להבין את מה שהם רואים על המגרש." קאריק הוא סביר", פה כבר הבנתי שאנחנו מתמודדים עם בן אדם חסר מושג.

נערך לאחרונה ב: ‏7/8/07
  2. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אני היחיד שנגעל מהסיקור התקשורתי של גביע הטוטו? הנה מספר דוגמאות:
    הפועל ת"א-בני יהודה, דקה 20, ושגיא כהן קובע כי אבדי, הרכש החדש של הפועל, הוא כישלון.
    מכבי ת"א-קריית שמונה, בסיום המשחק שלמה שרף מחליט באופן נחרץ כי קריית שמונה צריכה להחליף את הבלמים שלה.
    מיד אחר כך, ראיון עם רן בן שמעון, והכתב (לא זוכר מי) אומר לבן שמעון שבמצב הזה הם יורדים ליגה.

כל המסקנות האלה הגיעו לאחר משחק אחד בלבד-אצל שגיא כהן אפילו פחות מזה-בטורניר זניח וחסר חשיבות.

3. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אני מתבייש בכך שאדם המגדיר את עצמו כאוהד יונייטד מפרסם טור כזה בפומבי. דורפן מזכיר שסקולס לא שיחק נגד רומא-אבל למה לא להזכיר שקאריק היה המצטיין באותו משחק?
    לסקולס אין יכולת להתמודד מול שחקנים מודרניים? האם צריך להזכיר לדורפן את מה שסקולס וניקי באט-בטח עוד שחקן שדורפן חושב שאין לו מה למכור בכדורגל המודרני-שיתקו במונדיאל 2002 את חואן ורון ופאבלו איימאר?

"קאריק שחקן סביר, אבל לא מיוחד"-סבבה, בואו נחזיר את ג'ון אושיי למרכז הקישור.

4. Rudess Member

כמו עופר שלח, לא? :)

5. Bridge Member

http://www.thesun.co.uk/article/0,,2002390...7360284,00.html
    אני חושב שהסאן הגיע לרמה חדשה,
    צ'לסי צריכה לשלם לריאל בשביל שתקנה את באלאק, אחריי שהוא אמר פחות מ24 שעות שהוא רוצה להשאר בצ'לסי. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
    ותראו את שני הציטוטים האלו:
    חוץ מזה שהם מפרסמים שטיות כרגיל, הם כותבים באותה כתבה דברים המבטלים את השטיות האלו! הם ממש דבילים.
    הדבר המפתיע ביותר שכול השטיות מסביב באלאק, התחילו כי מאמן ריאל מדריד סה"כ אמר שהוא רוצה שחקן כמו באלאק בקבוצה ויום אחריי הוא דחה את הטענות שהוא יקנה אותו.

אני מקווה שיותר קבוצות יתחילו לצאת בצעדים משפטיים נגד כול העיתונאים האלו על כול שטות שהם כותבים כמו שצ'לסי עושה, ואולי אפילו להגיש תביעות על סכומי כסף גדולים ולא לבקש רק התנצליות. כי זה ממש לא עוזר, הסאן התנצל כבר פעמיים בחודשים האחרונים. אולי כאשר חשבון הבנק של בעלי העיתון יקטן אז הם יכתבו פחות שטיות.

6. SeRgInHo Member

חבר'ה, יש לצ'רלטון אתר רשמי? אני כבר מת לדעת את לוח השידורים למחזור הפתיחה...

7. SZC Member

מישהו בדק אם ניתן להזמין משחקים בודדים בערוץ הליגה האנגלית, כמו בשנים האחרונות, או שצריך להזמין את שני הערוצים ב-50 ש"ח לחודש?

8. W.Rooney Member

לפני משחק מגן הקהילה הופיעו חלק מהשידורים של צ'רלטון למחזור הקרוב, ביניהם:

טוטנהאם - סנדרלנד ב-14:45

ובראשון:

14:00 ארסנל - פולהאם

15:30 צ'לסי - בירמינגהאם

18:00 יונייטד - רדינג

יכול להיות שישודר גם המשחק של ליברפול נגד אסטון וילה בשבת בערב.

אין אפשרות להזמין משחקים בודדים.

9. SeRgInHo Member

לעזאזל, עד שעוד לא התחילה ליגת האל ג'זירה, יש להם אפשרות לשדר כמה משחקים במקביל וגם את זה הם לא עושים.:-/
    איפה בולטון - ניוקאסל? איפה ווסט האם - סיטי?

10. SZC Member

לא יאמן, איזה ביזיון מה שהולך פה עם השידורים.

אני מקווה שאחרי חודש - חודשיים צ'רלטון יראו שאנשים לא מתחברים אליהם והם יחזירו את השידורים למתכונת הקודמת.

11. W.Rooney Member

תקרא טוב מה שכתבתי. לא פירסמתי פה את לוח השידורים המלא, אלא חלק מהמשחקים שראיתי שישודרו. אני בטוח שישודר גם משחק בשעה 17:00.

12. אבו Member

אה אוקיי, נבהלתי לרגע. חסר להם שהם לא משדרים ווסטהאם-סיטי, איזה משחק ענק זה הולך להיות.

גם ארסנל וגם צ'לסי? האמת, מפתיע

ירון- אני כמעט בטוח שצריך להזמין את הערוץ. והאמת, זה הרבה יותר משתלם בכול מקרה

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/8/07
  13. SZC Member

לא חושב שזה הרבה יותר משתלם. אני נהגתי להזמין כל משחק של ארסנל, ולפעמים אם יש משחקים שנראים בעיני שווים צפייה הזנתי מחזור שלם. זה עלה בחודש גג 20 ש"ח. עכשיו, 50 ש"ח עבור אותו התוכן, ואותי ליגת העל והליגה האיטלקית בכלל לא מעניינים, זה כבר מוגזם. כמובן שבנוסף למחיר המופרז ישנו מימד של עיקרון, כלומר, לא להזמין את הערוצים הללו ולהיכנע לסחטנות וכו'. אני אאלץ להסתמך מעתה על ה SOPCAST.

14. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

15. spurs Member

אברטון לא השתחלה פעמיים ל4 הגדולות
    אני חושב שאיפסוויץ עשתה את זה בסוף שנות ה90 אל תתפסו אותי על זה
    עריכה:
    לא ידעתי שמרכוס בנט משחק בטוטנהאם

חוצמזה מאמר חמוד יחסית

נערך לאחרונה ב: ‏8/8/07