מזל שלא, לכן אמרתי קודם שחדשות הספורט היא התוכנית הטובה ביותר בערוץ. הבהרתי את הנקודה שלי, אפשר לסגור את הסיפור הזה.
זה באמת לא מתאים כל הצחוקים האלה ב"חדשות הספורט". בליגת האלופות זה מבורך, ב"יציע העיתונות זה גרוע כמו שאר התוכנית ו"בחדשות הספורט" זה פשוט לא במקום. ועוד יותר מפריע לי זה שאלי ומירי נוהגים להביע את דעתם לעיתים קרובות, הם שוחכים שהם סך הכל שדרנים שצריכים להעביר עובדות ולא פרשנים. למה צריך בתקופת הקופה אמריקה לשמוע כל 5 דקות שמירי נבו אוהדת ברזיל? זאת מהדורת החדשות היחידה שהשדרנים מביעים בה דעות.
הם לא היחידים ובטח שלא הראשונים. גם את זה הם העתיקו מספורט סנטר. למרות ששדרני חדשות בעלי דעה זה לא משהו שלא רואים היום בכל מהדורה (אפילו באלה של החדשות הכלליות סטייל חיים יבין ומיקי חיימוביץ'). זה שלאילדיס ולמירי אין יותר מדי טאקט וחוש שישי כדי לדעת מתי לדחוף את הדברים האלה, זה משהו אחר לגמרי.
אני לא נתקלתי בכאלה מקרים, לא יצא לי לראות את חיים יבין אבל בחדשות 10 ו-2 לא זוכר שראיתי כזה דבר. ואם כן, אז זה לא עושה את זה לבסדר, זה רק מוסיף עוד אנשים להעביר עליהם ביקורת.
אין שום דבר פסול בקצת אנושיות ויציאה מהמסגרת המקובעת והקרה של מגישי החדשות כשזה מגיע בזמן הנכון ובמינון הנכון. וידידי, בלי קשר להגשת חדשות, אל תשפוט את השלילי/חיובי לפי מה שאתה רואה בארץ. זה יטעה אותך.
היא גם במקרה "אוהדת" את בארסה. אני זוכר שהיא הייתה בקונפליקט במי לבחור כששתי הקבוצות נפגשו בליגת האלופות ב-3 השנים האחרונות. זה ממש קורע את הלב.
בחצי הגמר הראשון בין צ'לסי לליברפול לפני שלוש שנים אילדיס אמר שהוא אוהד רציני של ליברפול, ומירי נבו אמרה שהייתה לה סימפטיה לצ'לסי עוד לפני שאברמוביץ' בא. yeah..