דיון התקשורת

הנושא בפורום 'פורום יורו 2012' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏24/5/12.

1. alexshw Member

אתמול ראיתי בפלאש את צרפת נגד אוקראינה.

2. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

זה לא שהורידו את כל הלינקים מהאינטרנט, למשל באתר ג?סטין טיוי המשחקים משודרים.

3. Raulito Madridista

כמה נקודות בנוגע ליורו בינתיים:

* מאוד אהבתי את טורי הפרשנות של אייל לחמן בידיעות אחרונות. בתור מאמן קשה לסמן הצלחות שלו מאז ההופעה באירופה עם בני-סכנין וכפרשן הוא צורם לאוזן. אבל אף-אחד לא יכול לקחת לו את ההבנה העצומה בכדורגל. בטורים השונים הוא מדבר בעיקר על הקושי בהבקעת שערים ממשחק מסודר אלא הכל עניין של חטיפת כדור ויציאה מהירה למתפרצת.
    עיתון מעריב מסקר את היורו בצורה יותר מעניינת מאשר 'ידיעות' שדי יבשים בגלל עמיר פלג בעיקר. מצד שני 'סולם יעקובי' זו החלטה נכונה מבחינתם.

* בטח ערוץ הספורט משלם לצ'רלטון ימבה כסף על התקצירים במהדורות השונות כל ערב.

* פרשנים - זלצר לא רע, קלינגר קצת מעצבן. בנוגע לשדרים - חסיד של רמי וויץ.

* 'העולם כולו נגדינו' - מישהו רואה את התוכנית הזאת ב-5+ LIVE, תוכנית הומור שאמורה להיות בסגנון בובה של לילה?

4. ManUtd Fan Member

איך אפשר להגיד על זלצר לא רע?
    הבן אדם לא פרשן. הוא אומר לנו את מה שאנחנו רואים בעצמינו בהילוך החוזר ומלבד זאת הוא תמיד חכם בדיעבד. שחקן מוסר הוא אומר שהוא היה צריך לבעוט, שחקן בועט הוא אומר שהוא היה צריך למסור. לא סובל לשמוע אותו וגם הקול שלו מאוד מעצבן.

לדעתי דווקא קלינגר לא רע. איווניר לדעתי הכי טוב. הוא רואה את הדברים כמו שצריך לראות ולפעמים הרבה לפני ההילוך החוזר, בעוד אחרים לפעמים מברברים על דבר שלא קרה בכלל.

לגבי השדרים, ארבל החוצה. שכנר נחמד כל עוד בנדטנר לא משחק, למרות שיש לו נטיות להתבלבל כשהוא מגיע להתלהבות כשמגיע הזדמנות כלשהי ("איזו מסירה אין נבדללללללללל! יש נבדל...."), מאיר איינשטיין מתלהב מכל שטות אך הוא לפחות חי את המשחק ורמי ויץ באמת הכי טוב כל עוד המשחק עצמו טוב. כשהוא לא טוב הוא דואג להראות לנו את זה בשידור שלו, למרות שאנחנו רואים הכל במסך.

5. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

האמת שגם אני מתוך רשימת השדרים מעדיף בצורה די בולטת את וייץ על פני איינשטיין שעוד סביר וארבל שפשוט נוראי.
    נכון שוויץ לפעמים מתעסק בסטיסטיקה מעט מיותרת, אבל מבחינת התלהבות, מרגישים שהוא חי את המשחק. כשיש גול הוא מצליח להעביר לך את ההתלהבות. אינשטיין צועק גם כשיש רק קרן, וזה אולי הדבר היחיד שמעצבן אותי אצלו. על ארבל.. עדיף לא להרחיב.

6. Beitar Member

ערוץ הספורט הסכים לזה שיעקבי וארבל ישדרו עבור צ'רלטון ובתמורה ערוץ הספורט קיבל אישור לשדר את התקצירים (יכול להיות שהוא הוסיף עוד כסף בנוסף על כך)

7. Igi Member

אני לא סובל את יורם ארבל. הוא גם לא מבין כלום, גם לא רואה כלום, גם לא אובייקטיבי וגם לאחרונה התחיל לפתח לעצמו גישה קצת שחצנית ומעצבנת. אני לא מבין איזה מין בן אדם כן אוהב לראות אותו משדר עדיין.

8. skyday20 Member

Bloodzeed עובד עכשיו ב Sopcast.

9. skyday20 Member

הם אומרים ערוץ 10 בשידור ישיר, אבל במקום היורו משודר הריאלטי היs7ד!ת בשידור חוזר.

http://10tv.nana10.co.il/ http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

10. Ricky van Wolfswinkel Member

רק לי היה דיליי מגעיל בדנמרק-גרמניה?

11. Ricky van Wolfswinkel Member

קודם רועי קושה, עכשיו כריסטיאן רונאלדו, מה הלאה? פיפי?

12. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

כן...שומרים על זכויות השידור מכל משמר.

תקף גם לשידורי הסצארטפון, סבבה קיבלתי שרק אורנג? משדרת את משחקי ספורט 1, אבל בפורטל יש גם שידור רציף של ערוץ 9 ושידור תמידי של הפריים טיים של ערוץ 10 אבל בזמן המשחקים הערוצים עוברים לתכנים מוקלטים וזה מעצבן.. כך כמו שציינת עושים גם באינטרנט, אלא שכאן יש אלטרנטיבה - אתר סלורט1 משדר בחינם את המשחקים החינמיים באתר האינטרנט שלו, ואילו המשחקים בתשלום כל אחד עולה 25 ש?ח.

13. skyday20 Member

את יורו 2008 הם כן שידרו באתר, וגם משחקים של הנבחרת או ליגת האלופות מדי פעם משודרים,
    אז מה ההבדל הפעם, לא שזה כיף לראות את השידורים החובבנים שלהם. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏17/6/12
  14. Der Rotbart Member

משהו על חסימת ערוצי הסופ-קאסט:

Sopcast

עכשיו תסבירו לי משהו; אני ראיתי את המשחק של גרמניה היום ב'מכון גיתה' בירושלים בשידור של ערוץ 1 הגרמני - איך הוא לא היה חסום?

ואגב - את משחקי ליגת האלופות היה ניתן לראות באופן רשמי (תמורת תשלום) באתר של אופ"א - זה תקף גם לגבי משחקי היורו?

נערך לאחרונה ב: ‏17/6/12
  15. skyday20 Member

תודה מעניין..... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx
    ---------
    יכול להיות שראית שידור מצלחת לווין פרטית.