דיון התקשורת

הנושא בפורום 'פורום יורו 2012' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏24/5/12.

1. Don Joan Roman Member

למי שיש גלאקסי שיוריד אפליקציה שנקראת. Online tv. יש שם שידורים של כל המשחקים בערוץ digi sport. היום היה שדר פורטוגזי.

2. JohnTerry26 Member

יש גם את Justin TV... אבל צריך לומר ש50 אחוז מהפעמים לא הצלחתי למצוא שידור כשרציתי.

3. Don Joan Roman Member

הורדתי לקראת היורו 10 אפליקציות לאנדרואיד והטובה ביותר היא זאת שרשמתי וזה כולל סופקאסט, ז'סטין, לייב טיוי ועוד.

4. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

כן, כמו שאמרתי, רק אורנג' רכשה את זכויות השידור ולכן בפלאפון וסלקום מחשיכים את המסך. למישהו יש פיתרון? האפליקציה של ג'סטיןטיוי לא באמת עוזרת..

5. alexshw Member

תסתכל מה סקיידיי ענה. הוא המליץ לי על UPSTREAM. זה עובד לפחות היום http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

6. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק אני לא מבין למה אנשי הכדורגל המהוללים שלנו יורדים על זה שלאירלנד יש שחקנים מווסט ברומיץ' אך במקביל מתלהבים מזה שלקרואטיה יש שחקנים מאיינטרכט פרנקפורט?

מארבל הסנילי אני כבר מזמן לא מצפה לכלום, אבל גם החבר'ה באולפן שאמורים להיות קצת יותר מביני עניין הצטרפו לפסטיבל הירידות על הסגל האירי, כאילו אין בו לא מעט שחקני פרמיירליג לגיטימיים.

7. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

צוות השידור ממשיך להבריק. עכשיו השוו את נבחרת קרואטיה לברצלונה. כי הם הבקיעו שער וחיברו 3-4 מסירות על הקרקע לפני כן. ככה זה שכל המדינה שלך כולל "אנשי המקצוע" שבה מכירים רק שתי קבוצות.

8. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

למי שיש גלאקסי האמת שזה לא כל כך בעיה למצוא קישורים.
    אני מצאתי גם דרך האתר, שגם פעיל במחשב, אול ספורט וגם דרך ספורטלמון (באנגלית כמובן). בגלל שיש פלאש כמעט כל קישור אפשר לראות בגלאקסי.

9. skyday20 Member

10. שער 7 Member

תהיה בטוח שלא היו מחמיאים כל כך לקרואטיה אם לא היה כאן "קשר ישראלי", שכן קרואטיה עברה את ישראל פעמיים.

11. alexshw Member

עשיתי בדיקה בזמן קרואטיה נגד אירלנד וכן הצלחתי לראות וזה היה מן הסתם אחרי פרסום הכתבה.
    לא רק הערוץ התורכי משדר את היורו בכל העולם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

12. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

לא ברור לי מדוע אתם מתעקשים לראות את השידורים עם "אנשי מקצוע" שהידע שלהם בכדורגל מתחיל ומסתיים בביצה שלנו. אני רואה דרך המחשב, גם לא משלם לגנבים וגם נהנה משדרים ספרדיים או אנגליים ונהנה מאחלה איכות כי בטורניר כ"כ גדול זו באמת לא בעיה למצוא קישורים טובים.

13. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

אני באמת לא מבין למה לעזאזל אנשים ממשיכים לענות את עצמם

14. JohnTerry26 Member

HD? נוחות?
    אלו הסיבות שלי לפחות.

לדעתי אנשים קצת רגישים מדי לכל עניין השדרים פרשנים וכו'... חוץ מיורם ארבל אין אף אחד שהוא ממש בלתי נסבל שהייתי מגיע ללחשוב על אופציה אחרת לראות את המשחק. אני לא מגן על אף אחד, אבל אפשר לחשוב שהשדרים האנגלים כאלה תותחים בכל מה שלא קשור לאנגליה שצריך לרוץ לשמוע אותם מפרשנים משחק יורו. גם האולפן בארץ סביר משהו...

נערך לאחרונה ב: ‏10/6/12
  15. Igi Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

אם אתה אוהד כדורגל שלא יכול בלי לראות את היורו, אני לא רואה שום היגיון בפעולה של לוותר על שידור איכותי בלי תקיעות, דרך הטלוויזיה, רק בגלל הפרשנים. כנראה זה סתם הרצון ההיפסטרי לראות דרך ערוץ זר וללכת לדווח פה.