אולי יש פה עוד מישהו שלא יכול לסבול את אביעד פוהרילס ולהסביר לי מה לא מסתדר אצלו? זה כאילו כל החבילה - הקול, המראה והדברים שיוצאים לו מהפה, פשוט בלתי נסבל.
אולי זה בגלל שמדובר באחד החיילים הנאמנים בצבא אברם, אחד שכתב בעיתון השני בגודלו במדינה ש"עדיף התחת של אברם על הפרצוף תחת של פרגוסון".
איזה ביקורת בדיוק? הוא טען כמה פעמים שטורס נעלם מהמשחק, ולא עשה כלום שבפועל רק במחצית אחת טורס הגיע ל4-5 הזדמנויות טובות. אולי טורס לא היה טוב, חד, אבל ממש לא נעלם מהמשחק. הוא גם לא הפסיק לבקר את המשחק של הספרדים כשבפועל למרות כל הלחץ והציפיות שהם עלו איתם למשחק הם שלטו, הניעו את הכדור ורק המזל מנע מהם לשים עוד כמה חתיכות בשער. לא יודע הפירשון שלו פשוט בלתי נסבל. מי ששומע אותו גם ביציע עיתונות יכול להעיד שגם שם הבן אדם בלתי נסבל. הוא למשל תמיד יהיה אנטי מכבי תל אביב בגלל שזרקו אותו משם והעדיפו להשאיר את נמני. הוא תמיד יהיה פרו שום ותמיד ישווה את ההישגים של שום בכל מקום שהיה בו(למשל במכבי חיפה) על פני ההישגים של המאמן שכרגע נמצא שם. הוא תמיד יגן על ארבייטמן ויבקר את המאמנים שנותנים לו להכנס כמחליף או שמחליפים אותו(כי הוא גידל אותו בנס טוברוק). יותר מדי אינטרסים בדיבור שלו, מעט מדי מחמאות כמשגיע. הוא כאילו לא מבין את הסיטואציות עצמן ואת החשיבות של המשחקים. ואני לא אומר את הדברים האלה על סמך הפירשון שלו מול ספרד, יצא לי לשמוע אותו הרבה את האמת. עוד כשאימן בנבחרת ישראל טענתי אחרי המשחק מול דנמרק שהנבחרת כאילו לא הכירה את השחקנים ששיחקו מולה. וזה היה מוזר כי רוב השחקנים של דנמרק באותם שנים שיחקו בליגות החזקות באירופה(איטליה, אנגליה, ספרד, הולנד). אז הייתי קטן, נאיבי ותמים ולא באמת האמנתי שהמאמן הלאומי הדגול לא מכיר את יון דא תומאסון ואני כן או את הדריבל המפורסם של גרונקיאר על הקו מצ'לסי ואני כן. היום אני מבין שהוא פשוט לא מכיר.
עוד טור על דני נוימן, לא יכולתי שלא להסכים עם כל מילה http://www.the7eye.org.il/Gatekeeper/Pages...ani_Noiman.aspx :aaarofl:
דניאל אלבש, ברונו אלבש, שואן (חואן למי שעדין לא הבין), ריקרקו קושטה, והיחיד שאשכרה אמורים לבטא אתצ שמו הוא ראול מיירלש. כנראה זה מה שעושה את לחברנו מאיר, האות "ש". בחיים לא שמעתי שלדני אלבס מישהו קרא ככה, לא חושב שגם הוא. ולמה לעזאזל נוימן קורא לו אלבס ואיינשטיין אלבש? פשוט חובבנות. ונוימן בכלל הפיל אותי לרצפה עם היציאה שלו על ההיסטוריה של ברזיל במונדיאל הזה. פשוט לא מחוברים למציאות הצמד הזה. אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק, אבל מדינה שלמה תצטרך להקשיב לזוועה הזו עוד כמה וכמה משחקים.
עד כמה שחשבתי שדני נוימן גרוע ולא מבין כלום בכדורגל. כל משחק אני מופתע מחדש לרעה. הפרשן הזה הוא פשוט יוצא מן הכלל רע. הביזיון הגדול ביותר של נבחרת ברזיל ופורטוגל שהם לא דאגו לארגן לו צו מניעה מלפרשן במשחקים שלהם.
אפשר לחשוב שבאנגליה השדרנים לא משבשים שמות. משחק קודם של שוויץ, 90 דקות השדרן קורא לשוער בנאגליו, כאשר כל מי שבאמת עשה שיעורי בית לפני משחק יודע שלא מבטאים את ה- G בשם שלו.