מישהו יכול להשיג לי את הקטע שהם שידרו את המשחק נגד מכבי והשדר כל הזמן מטנף על הצהובים וקורא להם גרמנים? זה היה קאלט אמיתי
לא חושב שקטן מנסה לעשות נזק למכבי חיפה. לדעתי, ובקצת ששמעתי לאחרונה, באמת כואב לו. Sent from my iPhone using Tapatalk
לא אמרתי שהם מחפשים להזיק,אמרתי שהם ביקורתיים מאוד (אם אני לא טועה ערוץ הספורט אפילו עשו על ה כתבה לא מזמן). אני כמוך חושב שביקורת של קטן באה מהלב כי באמת שומעים שכואב לו.
תבין דבר אחד: מאז ומעולם יניב קטן אהב קודם כל את יניב קטן ובלא מעט רגעי מבחן הוא הוכיח זאת. החזרה שלו מאנגליה הייתה טעות אסטרטגית של המועדון. Sent from my SM-G930F using Tapatalk
יניב קטן מת על מכבי חיפה. אבל הוא לא מצליח להפריד את האינטרס שלו מהאינטרס של המועדון. הבעיה היא לא התקשורת (ששוחטת את המועדון) אלא שהמועדון משתף איתה פעולה ורוקד לפי החליל שלה.
יש ביניהם קשר חזק מאוד. מצד אחד שחר מספק להם הדלפות ומצד שני הם שופכים זעם על המאמן n כלשהו ולא מפנים על שחר את הביקורת. מלבד זה,הדבר הכי בולט ברדיו חיפה זה החוסר מקצועיות.
יש הבדל עצום בין מה שהולך ברדיו חיפה לבין מה שהולך פה. אם פה יש כבר די קונצנזוס ששחר הוא הבעיה, אז שם להפך, מתייחסים לשחר בתור המשיח שצריך להציל את הקבוצה באמצעות מעורבות יותר גדולה. מקווה בשבילכם שרוב הקהל חושב כמוכם. לא חושב שקטן מלא באינטרסים כרגע, לפעמים שחקני עבר מחזיקים בדעות הזויות או שגויות. מה שכן, אין לי ספק שהחברות הקרובה שלו עם כל הבן דור/תומר לוי וכו' הייתה מפרה מאוד במהלך הקריירה הפעילה שלו כשחקן.
"מגרש פתוח" זו תכנית אולפן בינונית עד גרועה, אבל כשדניאל זילברשטיין מנחה אותה היא הופכת להיות כזו שאפשר להתעניין בה, משום שהוא יודע לשאול את השאלות המעניינות. לעומתו, שרון פרי "לא קשורה לענף" בשום ענף והיא עוד מרשה לעצמה להביע את דעתה הבלתי נחוצה פעם אחר פעם. דניאל זילברשטיין ויהונתן כהן הם המנחים היחידים שאני נהנה מהם (שם בצד כרגע מהדורות של חדשות הספורט ומתייחס רק לתכניות האולפן) ואני מקווה מאוד שהם לא יתקלקלו עם השנים.
לא יודע איך אפשר להנות ממשהו שקשור ליונתן כהן... הוא כל כך כל כך מזוייף שזה פשוט זועק לשמיים. הוא מנסה למכור בכח מוצר, הוא מעולם לא יגיד מה הוא באמת חושב אלא ינסה לייצר מציאות וורודה כלשהי כדי לא לפגוע באנשים או במוצר שהוא משדר, כל משפט או מילה שיוצאת לו מהפה היא מחושבת ברמה של איך זה יישמע בפרומואים ובפרסומות עתידיות, מצד אחד הוא מחושב ביותר ואין סיכוי שייפול בלשונו עם אמירות מיותרות שזה טוב, אבל אין בו שום דבר אותנטי.
אתה מתייחס אליו כאל שדרן ואני התייחסתי אליו כאל מנחה. נכון שבחלק מהדברים אתה צודק ("כדורגל ישראלי מזוקק"), אבל עדיין אפשר להנות מהצפייה כשהוא מנחה, גם אם לא ישירות ממנו. הוא לא לוקח את הדיונים למקומות כה לא מעניין כפי שעושה שרון פרי כל חמש דקות.
המגרעות האלו באות לידי ביטוי גם כמנחה וגם כשדר. אני מבין מה אתה אומר בנושא ניהול דיונים והוא עושה את זה טוב, אבל לטעמי אין בו שום תוכן, הזיוף שבו די דוחה אותי.
למה זיוף? הוא דוגל בקו מאוד עקבי. אם הוא פתאום יהיה בעד צמצום הליגה- אגיד, וואלה, הוכיח כמה הוא מזויף. למרות שאולי אנשים כאן בפורום יגנו על זה כפי שהם מגינים כאן על אנשים שהתהפכו 180 מעלות רק כי עברו כמה שנים והם פשוט התפתחו, למדו, התבגרו ושינו את דעתם בלי קשר לכלום.