זה בסדר,זה רק פחות טוב מזה : https://scontent.fsdv3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/44685248_343894846157681_2014761444792336384_n.Xxx?_nc_cat=105&_nc_ht=scontent.fsdv3-1.fna&oh=dc7149d5d6c0b7fd5b08877c06b52a52&oe=5C52ED76
ערוץ הספורט כרגיל בשלם - מחר במקום לשדר בספורט 5 גולד את רומא-צסק"א/אייאקס-בנפיקה/הופנהיים-ליון, הם בוחרים שלא לשדר שם כלום. העיקר שמחזיקים 5 ערוצים.
לעתים עיתון מעריב סוגר את השער שלו בשעה מוקדמת ולכן משחקי הצ'מפיונס נדחקים לפינה, ואתמול עשו כבוד כמו שצריך למשחק בין מנצ'סטר יונייטד ליובנטוס לפחות מבחינת השער, גם אם סיקור משחקי אתמול צנוע. ב-'ידיעות אחרונות' התייחסו שוב לבעיות במכבי חיפה, יממה אחרי שניתחו שוב הבעיות של בית"ר ירושלים. לגבי משחקי הצ'מפיונס הערב, התמקדו בלואיס סוארס שצריך לקחת פיקוד בהיעדרו של מסי. אני יכול לקבל את זה אבל אני הייתי שם את הזרקור על מאורו איקרדי, בדיוק כמו שעשו במעריב, מכל מיני סיבות, אינטר סיפור לא פחות גדול והרי גם על הקלאסיקו וסוארס יש זמן לכתוב. תמיד מעניין אותי להיות חלק, זבוב על הקיר מ-'ישיבת מערכת' של עיתון, אבל כמו שזה היה פעם, כל אחד זורק לאוויר מה הנושא שצריך להיבחר ומה הידיעה הכי חזקה ובסוף העורך מחליט מה יקבל את מרבית תשומת הלב.
ערוץ הספורט כבר לפני 3 שבועות אמרו שליברפול ישודרו היום בערוץ החדש. אפילו אתמול בערב עוד היה רשום שהמשחק יועבר שם היום. בבוקר זה השתנה לכך שרק המחצית השניה תשודר. החלאות האלה עשו פה קטע בשביל לגרום לאוהדים לחשוב שזה ישודר ויעשו מנוי לערוץ הזה. חראות.
זה בזוי, אבל אתה באמת מכיר מישהו שהזמין את הערוץ רק בשביל המשחק הזה? נראה לי החלטה די מוזרה להזמין ערוץ שלא משדר כמעט שום דבר מעניין בשביל משחק אחד. במקרים כאלה מסתדרים עם לינקים.
אני הייתי מזמין. אני יודע גם שאני לא היחיד. אני שונא לראות בסטרים ואם יש לי אפשרות לראות את ליברפול אני אשלם. אבל רק בשביל ליברפול אני מוכן לשלם. בכלל, מי יעשה מנוי לערוץ הזה? תמיד זה יהיה עבור איזה משחק\אירוע ספציפי.
אף אחד לא אוהב סטרימים, אבל יש הבדל בין להזמין צ'רלטון ששם אתה יודע שתקבל את הרוב המוחלט של המשחקים בכל עונה, לבין להזמין את ערוצי הגזל האלה שאולי פעם בעונה משדרים את הקבוצה שלך. במקרים כאלה בהחלט עדיף לדעתי לראות באינטרנט, זה לא מושלם אבל יש מקומות שמראים את השידור של BT באיכות טובה.
להזמין ליום אחד ב12 שקל. הכל זה גזל. אני מוכן לשלם דיי הרבה בשביל לראות את כל המשחקים של ליברפול. לא סטרים, לא משולב, לא חגיגה וכל שיט אחר שהם ממציאים לי. שאר המשחקים זה נחמד אבל לא באמת חשוב לי. אני אישית סובל מסטרים. גם אם אני מצליח למצוא באיכות סבירה, אני מתחרפן מזה שיש פה ושם לאג או באפרינג או דברים כאלה. מוציא אותי מדעתי.