אי אפשר לדעת הגישור בין שני הצדדים נותר חסוי. אבל יכול להיות שזה חלק מהסכם הגישור. הרי לא סתם צ'רלטון הסכימו למחוק את כל התביעות...
לאיביץ מגיע הפרגון ולכל מי שמצליח. אבל כולנו עדים לפסטיבל הזה שהולך כאילו אלונה היא צוררת הכדורגל הישראלי לדורותיו. על יוסיפון אין מה לדבר הוא אמר שבאר שבע לא ניצחה נגיד באופן מוחץ(מה שנכון נתונית) אבל אני לא זוכר פסטיבלים על ניצחונות שלנו במשחקי עונה שאנחנו עם עשרה שחקנים תמיד
הם מהללים כל דבר שקשור למכבי תל אביב טוכמן הקדיש היום כתבה שלמה לאליאל פרץ הטאלנט שמושאל ממכבי תל אביב לחדרה
גם ב"כתבה" שלו על חיפה הוא דחף פסקה על ה"ניצוצות איביץ׳" אצל בלבול (אחרי שכבר כתב על ב"ש שמנסה לחקות את מכבי). ממש מביך. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
ניצוצות של איביץ זה להפסיד לקבוצה עם שביעית כסף במשחק מכריע? אם כן אולי יש תקווה לעשות משהו בסמי עופר נגד חיפה
אם מישהו היה אומר לי לפני שנתיים שנדב יעקבי ושגיא כהן ישדרו את פלסטין-סוריה הייתי עונה לו שהוא השתגע. מה נסגר עם הערוץ הזה.
יעקבי: "בסוריה יש מלחמה עקובה מדם כבר קרוב ל-8 שנים, חצי מיליון הרוגים, 7.5 מיליון עקורים מבתים אוו-ווה כרטיס אדום!!"