דיון התקשורת 2018/19

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏16/7/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. DRORIKO Member

יאנג בויז ניצחה את יובנטוס והכוכב האדום את ליברפול, ועדיין כולנו נסכים ששתי הקבוצות האלה לא היו ברמה של הבתים שלהם. אז אולי סרפסבורג האלה הם לא דייגים, אבל הם באמת סתם קבוצה. מכבי היתה יכולה לעשות יותר.

2. הרצליה Member

וליברפול הייתה יכולה לעשות יותר נגד הכוכב האדום ולא לעלות בקושי נגד נאפולי עם הצלה של השוער בדקה 90.
    אז משחק אחד הפסידו ומשחק אחד ניצחו, קורה שיש משחק אחד לא טוב, הלאה.

3. Telkiyski Member

יחסי ההימורים לפני צמד המפגשים :

מכבי עוברת 1.25
    סרפסבורג עוברת 4.00

יכול לקרות לכולם וזה, הכל טוב.
    פשוט צריך לזכור את זה כשמהללים את איביץ' כשכל שבוע הוא משחיל את בני יהודה ונתניה.

מתוך איזה 25 משחקים שלהם העונה, אף לא אחד היה מול קבוצה עם סגל עדיף על שלהם ובטח לא מול קבוצה עם תקציב שעולה על שלהם. וזה יהיה ככה עד סוף העונה מן הסתם.
    ככה שכל הסגידה הזו למאמן שאמור היה לגבור עד כה על כל יריב שפגש היא מגוחכת.

זה כמו שטוכל ופסז' יעופו משלב הבתים בליגת האלופות לבשיקטאש, בעוד שהעיתונות הצרפתית לא תפסיק להשתחוות לו כי הוא משייט נגד לוריין וניס.
    בדיחה.

4. הרצליה Member

אני לא יודע מה קורה בעיתונות הצרפתית אז לא אתווכח על זה.
    למכבי תל אביב יש סגל יותר טוב משאר הקבוצות מאז 11/12, באף אחת מהשנים היא לא טיילה כמו השנה.

כשאתה לוקח 42 מתוך 48 אתה ראוי לכל מחמאה שיש, וזה לא שהסגל כל כך עמוס בכוכבים, אנחנו מדברים על קבוצה שאמנם מצד אחד יש בה ראיקוביץ', שכטר, אצילי ועטר ומצד שני יש בה גם פיבן, ברסקי, קנדיל ויונתן כהן ושרוב הזרים בה הם בכלל לא פקטור.

הוא לא קוסם אבל בהתבסס על מה שהוא הראה עד עכשיו הוא איש מקצוע טוב ואיכותי, אפשר להתקדם הלאה מהמשחק נגד הנורווגים (הראשון כמובן, כי את השני הוא ניצח)

Raulito, gilgo ו-Maccabi Diamond אוהבים את זה.
  5. DRORIKO Member

עכשיו אתה מקצין לכיוון השני. הפערים בין הסגל של מכבי לבין זה של סרפסבורג זה לא כמו בין פסז׳ לבשיקטש. השחקן הכי גרוע בפסז׳ יותר טוב מהכוכב של בשיקטש, האם אפשר להגיד את אותו הדבר על מכבי וסרפסבורג? אני בספק

נערך לאחרונה ב: ‏1/1/19
  6. הרצליה Member

אין ספק שכולם ציפו ממכבי לעבור את הסיבוב הזה בשלום, אבל לא להפסיק לציין את הפסד הזה כאילו הוא הפסיד לקבוצה מליגה ג'? צר לי, זה לא רציני. היה שם משחק מבולגן לגמרי, בדקה 7 התוצאה כבר הייתה 2-0 ואם אני זוכר נכון איתן טיבי היה אחראי לכל מה שקרה שם, ויכול להיות שההשלכה של אותו משחק ספציפי היא שאיתן טיבי לא שותף באף משחק ליגה מאז המחזור הראשון.

7. DRORIKO Member

בינתיים מחקתי את מה שהגבת שלו(תשאיר את התגובה שלך) במחשבה שניה אתה וסמואל צודקים ואני טועה. לא שמכבי לא היתה יכולה וצריכה להדיח את סרפסבורג אבל אפשר לקבל את ההדחה. סרפסבורג זה לא הפועל עפולה. האמת שהמטרה של ההערה הראשונה שלי היתה להגיד שאיביץ׳ הוא לא הקוסם שעושים ממנו, כי אין קוסמים בכדורגל.

8. Telkiyski Member

השחקן הכי גרוע בפסז' יותר טוב מקוורסמה למשל? לא נראה לי.
    האם לאיזה צ'יקו או ברסקי יש מקום בסרפסבורג? כנראה שכן.

אבל בסדר, זה כמו שפסז' לא תעבור את שלב הבתים בצ'מפיונס בגלל שאלקה. בסדר?
    הנקודה ברורה.

9. Telkiyski Member

אני לא מפסיק לציין את ההדחה הזו כי אני רואה שתקשורת הספורוט פה לא מפסיקה מצידה לציין כמה איביץ' זה קוסם.
    אני עוד שניה חושב שהם בכלל עברו את סרפסבורג ושהם תכף משחקים ב32 האחרונות בליגה האירופית עם כל הספטיבל הזה.

וטיבי לא שותף דקה מתחילת העונה? חח
    כנראה שהוא המובטל העשיר במדינה.

איזה כיף שיש לך תקציב עתק ואתה יכול להפוך שחקנים של חצי מיליון יורו בעונה לנערי פוסטר., העיקר שאיביץ' קוסם.

10. DRORIKO Member

לקוורסמה לא היה מקום בפסז׳ כשהיה בשיאו אז עכשיו? בוא נגיד שהדחה של סרפסבוג על ידי מכבי זה לכל היותר ההדחה של ויקטוריה פלזן על ידי מכבי. ואת כל זה אנחנו כותבים מבלי שאנחנו מכירים אפילו שחקן אחד אצל הנורבגים.

11. Telkiyski Member

ממש אבל ממש לא
    ויקטוריה פלזן הודחה ע"י מכבי כשזו שנה קודם עלתה ל32 האחרונות בליגה האירופית.
    מכבי הודחה ע"י קבוצה שמעולם לא שיחקה במפעל אירופי ובכלל לא הייתה קיימת עד לפני עשור. אף אחד לא הכיר את השם של הקבוצה הזו.

מכיב עפה לסרפסבורג זה בערך כמו שפלזן תעוף היום להפועל חיפה פלוס מינוס.

12. DRORIKO Member

התקציב של מכבי הוא פיקטיבי. בגלל החוק הרוסי הישראלים מרוויחים סכומים חסרי פרופורציות. רק היום שמעתי שלאור אינברום יש סעיף רכישה של מיליון וחצי יורו! ושבבית״ר אשכרה שוקלים ברצינות לממש אותו!

נערך לאחרונה ב: ‏1/1/19
  13. Telkiyski Member

"החוק הרוסי" חל גם על מכבי חיפה והפועל ב"ש, לא רק על מכבי ת"א.
    אם התקציב של מכבי פיקטיבי ובעצם שווה פחות, אז כנל לגבי זה של ב"ש וכל היתר.

הפרופורציה בין הסכומים נשמרת.

לצורך העניין אם מחר למכבי ת"א יהיה תקציב של 35 מיליון שקל אבל לכל היתר יהיה תקציב של 5, התמונה תישאר אותו דבר פחות או יותר ומכבי תמשיך לשלוט בשוק.

oranfu אוהב/ת את זה.
  14. DRORIKO Member

ואיזה היסטוריה מפוארת היתה להפועל באר שבע לפני המסע המרשים ב-2016/17? איזה היסטוריה באלופות היתה לקרבאח לפני ששלחה את אתלטיקו הביתה? כי אני לא זוכר שמישהו אמר על דייגו סימאונה שהוא אוברייטד. וקרבאח זאת סנסציה פי אלף יותר גדולה מסרפסבורג. מכבי זה קבוצה שאת רוב השחקנים שלה אתה לא תזהה ברחוב. בוא לא נעשה ממנה מכבי חיפה של רוסו, פרלייה ויעקובו.

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  15. Telkiyski Member

חח. סימאונה עשה עם אתלטיקו מספיק דברים באירופה כדי שלא יקראו לו אוברייטד אחרי עף בגלל קראבח.
    איביץ', נכון לנקודת הזמן שעף לסרפסבורג, לא עשה שום דבר עם מכבי באירופה כדי לא לקרוא לו אוברייטד.

ממש אחלה השוואה מצאת.

פאקינג עפו לקבוצה שאף אחד לא שמע עליה לפני כן, שלא הייתה קיימת 10 שנים, שסיימה מקום 8 בליגה הנורבגית ופה עושים מהבנאדם קוסם כי הוא משייט בליגת העל עם התקציב הכי גבוה בליגה.

רק בישראל.

מצב נושא:
הנושא נעול.