איזה פדחן ריו, נראה כמו ערס נתנייתי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx כמובן ששכנר והשני (אני אפילו לא יודע מה השם שלו, לרר?) , מנהלים את הראיון בצורה ביזיונית. אחרי הפרסומות הם מבטיחים לדבר על מי אם לא ... גרנט, אלא מה?
אוי לי הטימטום של הקטע עם ה"חוקר הבריטי" עובר כל גבול איצטדיון האורווה זה ארמון בקינההאם לוזון זה משפחת המלוכה כל-כך מטומטם עד שבא לצחוק
°פיטורים? אני לא חושב על זה בכלל, למרות שהחוזה שלי עד 2010. היום אני חושב על להציע נישואין לאסטל דניס, עוד מעט אני הולך לשאול אותה." אסטל דניס היא מגישה בערוץ הטלויזיה הצרפתי m6 שגם שידר את המשחק היום ובו רואיין ראימונד דומנק אחרי המשחק. לא מפתיע מצד האיש שדוגל בתאטרון רומאנטי של יוג'ין יונסקו, וגם חובב אסטרולוגיה ידוע. "אגב, לגבי הפיטורים? זה לא ממש תלוי בי, יש פוליטיקה בהתאחדות הצרפתית, יש צעירים יש פרוייקטים יש מחשבות, לא ממש קשור לי...ניסיתי לתת לשחקנים יותר טריים לשחק אבל זה לא עזר, בתכלס אולי עשיתי טעות שלא אמרתי שאנחנו לא מוכנים ועדיף להתמקד על מונדיאל 2010, לא ככה? יכול שוויתרנו בלי לשים לב..." דומנאק לא יוצא פראייר, הוא הולך להתחתן עם בחורה שצעירה ממנו ב25 שנה... http://lilwennpetitcoeur.photoblogs.famili.fr/photos/medium_100_4734.Xxx
אני חושב שלא מספיק נותנים תשומת לב לרמה של העיתונים ובמיוחד לרמה הירודה של "ידיעות אחרונות" "ידיעות" השנה שלחו את אמיר אפרת ועמיר פלג ליורו שיסקרו את הטורניר ויתנו את דעותיהם המלומדות. כל יום שאני קורא אני נגעל עוד יותר מחוסר האובייקטיביות של השניים והכתיבה הירודה שלהם. עמיר פלג כינה את איטליה וצרפת חצבת ועגבת ואם לצטט אז "להעדיף את איטליה או צרפת, זה בערך כמו לבחור בין חצבת לעגבת או אם להיות עדינים פיותר בין שעלת לנזלת." אח"כ עמיר פלג עוד ממשיך ומדבר על כך שהאיטלקים מתקשים בלגדל צעירים מוכשרים . אני משתגע מכך שככה נראים כתבים בעיתון החשוב במדינה. קודם כל הוא מכנה את אוהדי הנבחרות בכינויים שעדיף לא לחזור עליהם ואח"כ הוא קובע קביעה כל כך מטומטמת ורואים שהוא תקוע בחור של האנגלים (לא בא לומר משהו על אנגליה רק שהנ"ל לא רואה מעבר לכדורגל האנגלי) ומסרב להסתכל אחרת שכן אם רק היה טורח לצפות בכדורגל של הנוער היה רואה נבחרת איטלקית מצליחה לטאטא נבחרות מגילה בדרך לזכייה בטורניר טולון היוקרתי. זה לא רק זה, אני רואה את רמת הכתיבה ואת הסובייקטיביות וזה משגע אותי, השניים האלה מסתכלים על כל דבר מהזווית הישראלית הלא קשורה, מרבים לטעות אם זה בהבנה בסיסית של כדורגל וקטונתי ועד הגייה בסיסית של שמות. העיתונות בארץ חוטאת בגדול, אני חושש שכמו בטלוויזיה גם בעיתונות המקומית אנחנו נשארים עם דור העבר ולא מצליחים לגדל משהו חדש, למה שהתקשורת לא תעשה סקאוטינג באינטרנט? בשלושת פורומי הכדורגל הבכירים בארץ ישנם כותבים כל כך מוכשרים ורהוטים שאני בטוח שהיו מתאימים מינימום למדיום הכתוב. הזילזול בחכמה של אנשים ובהבנה שלהם כל כך פוגעת בארץ. אגב הוצאתי הרבה תיסכול מתמשך אבל אני רוצה לציין שכן יש כאלה שעושים אחרת, ישנם כתבים במעריב שיודעים לכתוב ומוסף הספורט של "הארץ" ברמה הטובה בארץ.
גם אני לא מרוצה מהדרך שבה עיתון 'ידיעות אחרונות' פועל כרגע. פעם עוד הערכתי את אמיר אפרת, אבל לפי הכתבות שלו בעיתון רואים שהידע שלו בכדורגל העולמי שואף לאפס. הוא באמת חשב שדויד ויאה פרץ לתודעה רק ביורו הנוכחי. במקום לכתוב לעניין כתבות לפני המשחק, הם מעדיפים להתמקד בשחקן אחד וגם עליו לא מחדשים שום דבר, כתיבה בנאלית מאוד. כל אחד שרוצה לכתוב טוב לעיתון מקבל במה. רוני לוי, אלי אוחנה, פרדי דוד, מוטי איווניר, פיני בלילי, טברטקו קאלה, רוברטו קולאוטי, ג'ובאני רוסו...עם כל הכבוד, גם אם הם מבינים כדורגל, רמת הניסוח שלהם לא גבוהה במיוחד. 'מעריב' לעומתז את מרשים הרבה יותר. אייל לוי עושה עבודה נהדרת. הטורים שלו מאוד מרתקים, הסיקורים של המשחקים הרבה יותר מפורטים מבחינת דיבורים של ת'אכלס כמו המצבים שהיו במשחק, וגם המידע על האימונים של הנבחרות הרבה יותר מעניין. גם אתרי האינטרנט מאוד מאכזבים. אתר ספורט5 לא עשה אף סיקור נורמאלי של משחקים מהיורו הנוכחי. במקום זה אנו מקבלים עמוד מיותר עם ההרכבים+מצבים. לא התרשמתי בכלל מהפינה שלהם לקראת הטורניר, למרות שמידי פעם יש שם טור מבריק, בעיקר של אבי מלר(מדוע נדב יעקובי רק נותן טיפים לווינר ולא כותב שום דבר מיוחד?). ONE כרגיל, משקיע הרבה צבע אבל המלל רע("יורו סופרסטאר", "אליפיות אירופה הקודמות"... לפחות אפשר להעתיק משם תמונות והסיקורים נחמדים. האתר של ידיעות אחרונות הכי נורמאלי. האתר של מעריב בקושי מתעדכן. וואלה סבירים ולא יותר. אגב, האתרים כמעט לא מביאים מידע פרט לכתבות לפני ואחרי משחקים. במארקה למשל כל יום יש כתבה אחת לפחות שעוסקת בכל נבחרת. מביאים שם את סיקורי האימונים, ציטוטים מעניינים או דברים כאלו.
לראות את מהדורת חדשות הספורט זה פשוט עצוב. אם במונדיאל בגרמניה היה להם תמונות סטילס מהמגרשים עכשיו הם מראים לנו סרטונים מיורו 2004, משחקי ידידות למיניהם. פשוט עצוב שככה זה נראה, בכלל כל ההתייחסות לקויה מאוד של ערוץ הספורט. דור אתה צודק, אייל לוי בהחלט כותב עד עכשיו טורים מעניינים והעיקר הוא כותב נכון. הטורניר הזה רק מראה לי לפחות את התקשורת הישראלית והעיתונים בפרט במערומיהם. הסיקור הכמעט אובססיבי לליגה האנגלית בארץ על רקע הזנחת כל השאר פוגע בסופו של דבר. לא מספיק שגם הכתיבה על הקשור באנגלים לוקה בחסר (לפחות ממה שאני קורא בביקורות שנכתבות עליהם בפורום האנגלי) אז הכתיבה על האיטלקים, ספרדים וכל היתר ממש לוקה. באמת הלוואי שהעיתונות תתחיל לחפש כותבים חדשים, הרבה זמן כבר לא ראינו דם חדש. גם בעיתונים וגם בטלוויזיה וכל החבר'ה החדשים יחסית של צ'רלטון צריכים לעבור עוד הרבה, הראיון עם פרדיננד..אאוץ'.
שרון ניסים ורן בן שמעון מופתעים שארשאבין פותח..... למה...? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx חסרי הבנה.
עוד פנינה מאת המאסטרו אחרי המהלך הגדול של ז'ירקוב: "זו הייתה מעין פריצת נוסבאום כזאת.." http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
שידור פאתטי של מי שזה לא יהיה (אלו רב"ש וניסים?) זה מזכיר לי את הפעם הראשונה שראיתי את אדבאיור משחק, הייתה לי כזאת תחושה של "וואו מי זה השחקן המצוין הזה?". צוות השידור נראה ממש המום שברוסיה יודעים לשחק כדורגל. והגעתי למסקנה. רן בן שמעון מדבר הרבה יותר מדיי. בקשר לידיעות אחרונות - אני לא מבין למה אתה מתפלא, נסטה. זה לא חדש. הם תמיד היו עיתון נמוך רדוד עילג וחסר ידע. תמיד להארץ היה את מדור הספורט הכי איכותי ותמיד למעריב היו את הכתבים האיכותיים בעוד שבידיעות אחרונות נשענים על כך שלא מוכרים את המוסף ספורט בנפרד. אמיר אפרת לפני המשחק של איטליה הולנד הצהיר על גבי העיתון שהוא "לא אוהב" את האיטלקים והכדורגל שלהם והוא "מאוד אוהב" את ההולנדים. איך, איך אתה יכול להצהיר שאתה "לא אוהב" את האיטלקים על גבי העיתון ואחר כך לסקר אותם אובייקטיבי כביכול? מה שמצחיק הוא שבמצ'-אפ בין איטליה להולנד, נתנו לעמיר פלג ואמיר אפרת לכתוב אחד למה להולנד מגיע לנצח ולמה לאיטליה. אמיר אפרת כאמור "מאוד אוהב" את הולנד ו"לא אוהב" את איטליה אז הוא כתב על הולנד. עמיר פלג גם הוא "לא מת" על איטליה ו"מת" על הולנד. ובכל זאת נתנו לו לכתוב את הטור למה לאיטליה מגיע. בסוף יצא לו טור למה איטליה תנצח, לא למה מגיע לה. ולמה היא תנצח? כי היא משחקת בונקר מגעיל והולנד משחקת כל כך יפה וטוב והוא כל כך מת עליהם אז זה ברור שהולנד יפסידו. בסוף יצא לו טור על איטליה ש60 אחוז מהמלל בו על הולנד. אידיוט אחרונות.
מילא ארבל, אבל לשמוע את אלון חזן 7 משחקים ברציפות? וואו, שיכינו הרבה מקום בבתי חולים פסיכאטרים. הרבה אנשים הולכים להשתגע. למה, למה צ'רלטון לא יכלו למחול מכבודם ולשכור את שירותיהם של פרשני ערוץ הספורט? אני באמת שוקל לראות במחשב במקום בטלויזיה - ורק בשביל שאוכל לשמוע שדרים אנגלים נורמלים ולא לסבול את אלון חזן.