וחשבתי לעצמי במהלך המשחק שהוא בכל זאת עדיף על ארבל. מדהים איך שהתרח הזקן איבד את כל ההערכה שהיתה כלפיו
השמות זה צד שאף פעם לא היה חזק אצלו..לפני שנתיים בערך בליגה האנגלית זה היה בלתי נסבל. בסה"כ הוא נורא השתפר בקטע הזה למרות שעדיין יש אי דיוקים מרגיזים(והאמת שמי שרואה משחקים מאנגליה כבר די מתרגל אליהם). לדעתי האיכויות האחרות שלו מאפילות על החוסר דיוק בשמות.
אני לאו דווקא מדבר על הגייה של השמות. נגיד היום בגול של רוסיה, תראה איך הוא מעביר את האשמה משחקן ספרדי לאחר, רק בגלל בעיית זיהוי. אגב, בסוף, הוא האשים את קאזורלה שבכלל לא היה קשור למהלך...אלה דברים מרגיזים.
מבחינה מקצועית גרידא זלצר הוא הפרשן הטוב ביותר בארץ. למה? כי הוא לא מתעסק בתיאוריות ערטילאיות, שלא בטוח שיש להן עוגן במציאות (שגיא כהן), כי הוא מנתח אך ורק את מה שהוא רואה על כר הדשא כמו שצריך (אנדי גרי), כי הוא עושה שיעורי-בית לקראת משחקים ועוד. גם מבחינה צורנית, על אף שהוא טועה בהגיית שמות וזיהוי שחקנים (וצריך להבין שכל פרשן טועה בהקשר הזה), הוא מתנסח היטב, לא מתפרץ לשידור יותר מדי וכולי. בכל מקרה, זה עניין של טעם. מי שאוהב פרשן שמנתח את מה שהוא רואה כל כר הדשא, וזאת בלבד, מעריך את זאביק זלצר כפרשן. לעומת זאת, מי שאוהב פרשנים רהוטים, שלא טועים כמעט בהגיית שמות, יאהב יותר פרשן כדוגמת שגיא כהן.
כל הכבוד לך שהצלחת להתרכז במה שהיא אומרת, אני הייתי עסוק במאמץ ההירואי של החזיה שלה למנוע מהציצים שלה להתפרץ החוצה. למרבה הצער הרעים שוב ניצחו ופריצת הציצים החוצה נבלמה, אבל אני אשמח לראות אותם נותנים ניסיון נוסף להשתחרר החוצה לאוויר העולם.
וואו איזה באסה שפיספסתי את זה! אני כל כך שונא את הפרשנים האידיוטים שיושבים שם, שאני לא צופה בכלל באולפן אלא רק במשחקים נטו. אולי נחשוב להבא כן לצפות, אני רואה שסף הטמטום אף פעם לא היה גבוה יותר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
ביורו הזה אני בד"כ פותח את הטלוויזיה בשעה 18:50 וב21:40 וסוגר אותה ב21:00 וב23:45. גם את האולפן של ערוץ הספורט הפסקתי לראות השנה (מופעי האימים של איציק זוהר היו הקש ששבר את גב הגמל), על אחת כמה וכמה האולפן הפחות מקצועי ויותר נחות של צ'רלטון. לראות את גיא לרר ולהקשיב להומור הכושל של לירן שכנר זה לא בילוי אידיאלי לפרי גיים.
גם אני חושב שההקשר בין גיא לרר (שהיה הבחור עם הקטעים מהאינטרנט בתכנית של אשרת קוטלר?!) וכדורגל מקרי בהחלט. אני לא מבין מה הביאו אותו להביע דעה באולפן.. ניצן שירזי..מה יש כבר להגיד עליו? קודם כל, אני ממש לא חושב שהפינה "בראש של ניצן" באמת באה מהראש של ניצן, וסליחה על הבורות עם הקליטה מאוחרת במקצת. הרעיון שמחליפים את חבר הצוות הנוסף בכל יום לפני המשחק לא רע בכלל, סוף סוף ראינו אתמול מישהו בעל הגיון (מוקי) שהגיע לחלוק דעה על ניצן.. ושכנר? תכלס אני לא ממש מוצא שום דבר רע בו, שישדר במקום זלצר ושלא נצטרך לראות אותו וזה מספיק.
זלצר מפרשן מעולה,שכנר אידיוט,מספיק החברה שם עושים פאדיחות על ימין ועל שמאל,את פאלדינו הפכו לברזילאי רק כי השם שלו נגמר ב-נו,טועים בשמות השחקנים באופן קבוע בהרכבים ובמה שלא רוצים... האולפן פשוט נוראי,זה באמת עינוי.
זלצר ואיינשטיין הרגו אותי כל פעם מחדש כשהם הם קראו לפפה "פפי". כמה מפגרים אפשר להיות כשמראים אלף קלוזאפים עליו וכתוב PEPE? וזה לא איזה אלמוני, שחקן מוכר..
סלבה הזה קרע אותי עם הסיפור של הנעליים אין עליו הוא צריך להיות השדר/פרשן (לא אכפת לי כל-כך) עם ה"איייייייייייייייי" שלו אגב סלבה, למה הוא לא מפרשן/משדר (לא אכפת לי כל-כך) בליגת הכדורגל חופים?, ארי הוא ברזילאי, מולדת כדורגל החופים