כרגע אנחנו לא קרובים אפילו לרמה של אף אחת מהארצות האלה לא בטלוויזיה ולא בכדורגל חוץ מאוסטריה. וכן שם יכולים להרשות לעצמם ותיהיה רציני אתה בישראל. ישראלי שיכול לעשות כסף יעשה ולא יתן לך לראות בחינם.
יורם ארבל חייב לפרוש. הוא פשוט עלוב. דווקא איינשטיין וזלצר היו ממש בסדר גמור (באופן מפתיע לחלוטין). אני בדרך כלל משתגע מזלצר כל המשחק אבל הפעם לא היה נורא בכלל. כנראה שהעובדה שהמשחק היה טוב מאוד וזרם גרמה לכך שלא היה להם הרבה זמן מת לקשקש כמו במשחק הראשון...
נראה שאת הרעב של אינשטיין לשידורי כדורגל, שום דבר כבר לא יזיז. שידר אתמול משחק כאילו הוא לא משדר כדורגל כבר איזה...כמה? יותר מ-25?
לא יאומן שידיעות אחרונות שלחו את אמיר אפרת האידיוט כשליח ליורו, כתב כדורגל כל כך משמעם מקובע על סטיגמות ועל דברים שאולי היו נכונים לפני שנים. דווקא פרדי דוד הפתיע עם טור אישי קצר וקולע על איטליה.
לגמרי... ארבל כבר לא יודע להבדיל בין מסירה לבעיטה, מתבלבל בכל שחקן שלישי, פשוט שדר גרוע. אינשטיין וזלצר לעומת זאת, הצמד הטוב יותר לטעמי. זלצר מנתח את המשחק בצורה יותר מעניינת מחזן ומה שלא יגידו, איינשטיין שדר כדורגל מצויין.
לזלצר יש הבנת משחק נהדרת, בגלל עברו (נכון להיום) כמאמן, והוא גם מכיר את השחקנים הצעירים והיותר אלמוניים בגלל שאימן עד השבוע את נבחרת הנערים ואם אני לא טועה הוא גם היה האחראי על המחלקות הציערות. מצד שני הוא לא הוגה את השמות כמו שצריך בגלל הבעיה שיש לו בהגיית ה-ש', צ', ס' ואותיות בעלות הגייה דומה. אבל אין ספק שהוא אחלה פרשן, טוב יותר מכל אחד מהנבזיים בצ'רלטון.
אחח איזה מזל שיש לי לווין בבית , איתו אני יכול לראות את כל משחקי היורו (ZDF , ARD) בלי שום בעיה , זבי צ'רלטון ! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx
מבחינתי, לשמוע את וייץ זו חווית כדורגל אדירה. לדעתי בפער גדול הוא עובר את ה"מתחרים" שלו בעמדת השדר. הלוואי ונזכה לשמוע ממנו בשלבים המכריעים.
ללא כל ספק זלצר הוא הפרשן הכי טוב במזבלה של צ'רלטון, נכון שלפעמים יש לו בעיות הגייה שיכולות לשגע בנאדם אבל הוא מנתח את המשחק טוב מאוד. עוד פרשן יחסית טוב במזבלה של צ'רלטון הוא אלון חזן, המשחק הראשון ששמעתי אותו כפרשן היא הפועל נגד כפ"ס והוא הצליח להרשים אותי.
לא. ארבל וחזן משדרים את המשחקים משוויץ, שרון ניסים ורן בן שמעון את המשחקים מאוסטריה - זה בערוץ 10. אצל צ'רלטון אלה איינשטיין וזלצר. אני הלכתי על שיטת צפייה שתחסוך לי את השטויות שמכינים כאן. את המשחק של ערוץ 10 ראיתי מרגע השריקה, בלי להתעכב על האולפן המיותר. את המשחק השני ראיתי במחשב עם שדר איטלקי ובאיכות מצוינת. תודה לאל יש מספיק לינקים טובים ברשת. לא מוכר את נשמתי - לא לגנבים האלה ולא לגנבים המתחרים. עצוב שהגענו לזמנים האלה, אבל זה מה יש.