דיון התקשורת של היורו

Discussion in 'פורום יורו 2008' started by לירן, May 30, 2008.

1. OrelZo Member

כרגע אנחנו לא קרובים אפילו לרמה של אף אחת מהארצות האלה לא בטלוויזיה ולא בכדורגל חוץ מאוסטריה.
    וכן שם יכולים להרשות לעצמם ותיהיה רציני אתה בישראל.
    ישראלי שיכול לעשות כסף יעשה ולא יתן לך לראות בחינם.

2. Julian Joachim Member

יורם ארבל חייב לפרוש. הוא פשוט עלוב.

דווקא איינשטיין וזלצר היו ממש בסדר גמור (באופן מפתיע לחלוטין). אני בדרך כלל משתגע מזלצר כל המשחק אבל הפעם לא היה נורא בכלל. כנראה שהעובדה שהמשחק היה טוב מאוד וזרם גרמה לכך שלא היה להם הרבה זמן מת לקשקש כמו במשחק הראשון...

3. דניאל א. Member

נראה שאת הרעב של אינשטיין לשידורי כדורגל, שום דבר כבר לא יזיז. שידר אתמול משחק כאילו הוא לא משדר כדורגל כבר איזה...כמה? יותר מ-25?

4. Giallorossi Member

לא יאומן שידיעות אחרונות שלחו את אמיר אפרת האידיוט כשליח ליורו, כתב כדורגל כל כך משמעם מקובע על סטיגמות ועל דברים שאולי היו נכונים לפני שנים.

דווקא פרדי דוד הפתיע עם טור אישי קצר וקולע על איטליה.

5. Igi Member

לגמרי... ארבל כבר לא יודע להבדיל בין מסירה לבעיטה, מתבלבל בכל שחקן שלישי, פשוט שדר גרוע. אינשטיין וזלצר לעומת זאת, הצמד הטוב יותר לטעמי. זלצר מנתח את המשחק בצורה יותר מעניינת מחזן ומה שלא יגידו, איינשטיין שדר כדורגל מצויין.

6. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

ויץ לא אמור לשדר בשלב כלשהו?

7. A. Arshavin Member

לזלצר יש הבנת משחק נהדרת, בגלל עברו (נכון להיום) כמאמן, והוא גם מכיר את השחקנים הצעירים והיותר אלמוניים בגלל שאימן עד השבוע את נבחרת הנערים ואם אני לא טועה הוא גם היה האחראי על המחלקות הציערות.
    מצד שני הוא לא הוגה את השמות כמו שצריך בגלל הבעיה שיש לו בהגיית ה-ש', צ', ס' ואותיות בעלות הגייה דומה.

אבל אין ספק שהוא אחלה פרשן, טוב יותר מכל אחד מהנבזיים בצ'רלטון.

8. Frings Member

אחח איזה מזל שיש לי לווין בבית , איתו אני יכול לראות את כל משחקי היורו (ZDF , ARD) בלי שום בעיה , זבי צ'רלטון ! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

9. FC_Bayern Member

מבחינתי, לשמוע את וייץ זו חווית כדורגל אדירה. לדעתי בפער גדול הוא עובר את ה"מתחרים" שלו בעמדת השדר. הלוואי ונזכה לשמוע ממנו בשלבים המכריעים.

10. King Kenny Member

ללא כל ספק זלצר הוא הפרשן הכי טוב במזבלה של צ'רלטון, נכון שלפעמים יש לו בעיות הגייה שיכולות לשגע בנאדם אבל הוא מנתח את המשחק טוב מאוד.
    עוד פרשן יחסית טוב במזבלה של צ'רלטון הוא אלון חזן, המשחק הראשון ששמעתי אותו כפרשן היא הפועל נגד כפ"ס והוא הצליח להרשים אותי.

11. A. Arshavin Member

מתוך עיתון 'הארץ':

12. תומר22 Member

לא. ארבל וחזן משדרים את המשחקים משוויץ, שרון ניסים ורן בן שמעון את המשחקים מאוסטריה - זה בערוץ 10. אצל צ'רלטון אלה איינשטיין וזלצר.

אני הלכתי על שיטת צפייה שתחסוך לי את השטויות שמכינים כאן. את המשחק של ערוץ 10 ראיתי מרגע השריקה, בלי להתעכב על האולפן המיותר. את המשחק השני ראיתי במחשב עם שדר איטלקי ובאיכות מצוינת. תודה לאל יש מספיק לינקים טובים ברשת. לא מוכר את נשמתי - לא לגנבים האלה ולא לגנבים המתחרים. עצוב שהגענו לזמנים האלה, אבל זה מה יש.

13. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

איך אפשר לנסוע מוינה לקלאגנפורט בחצי שעה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

14. Luca_Toni Member

אני שובר את הראש , איפה אני יכול לראות תקצירים חוץ מבחדשות הספורט?

Last edited: Jun 9, 2008
  15. spurs229 Member

פה:

http://www.101greatgoals.com/