דיון התקשורת לעונת 2015/16

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏16/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

טורק גרוע, אבל איך לעזאזל זה קשור?
    זה גול שבא מכלום, וגרם לי לפחות להתפוצץ מצחוק מזה שזה נכנס.

2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצוין, אז שישדרו באיירן. אם משדרים משחקים מליגת המשנה על חשבון משחקים מליגות בכירות באותה מדינה, אז אפשר כבר לכבות את האור ולעזוב. לא כל דבר זה "מה יותר מעניין". אם מישהו מהם שם איזה גול או משהו, אפשר לעבור ולהראות. לא צריך להראות 90 דקות של ליגה נמוכה.

3. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

משדרים את באיירן ומידי פעם ברייטון. המשחק המרכזי הוא של באיירן.

4. DRORIKO Member

אני אגיד לך איך זה קשור. שפרשן צריך לנתח את המשחק,הוא צריך להסביר לצופה למה הפועל משחקת רע. "אין שם מישהו שיעשה את השינוי" זה משפט ילדותי ומפגר, מה זה "מישהו שיעשה את השינוי" מה זה בחירות לראשות הממשלה? אז הילדותיות של טורק התנקמה בו.

5. Turgi Guest

מילא זה.
    ״אמרו לי שעלי חטיב בישל עשרים שערים בעונה שעברה באחי נצרת. לא לא. יותר מעשרים!״

oranfu אוהב/ת את זה.
  6. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אני לא בא לסנגר עליו, הוא הפרשן הגרוע ששמעתי מימי, אבל הקישור שעשית לא משהו.

7. סמואל אטו Member

שנים שהוא מפרשן ועדיין לא שמעתי את רפעת טורק בתור פרשן אומר משהו עם עומק. סתמי לחלוטין.

שי אוהב/ת את זה.
  8. DRORIKO Member

אתה לא משהו. זה באמת נראה לך בסדר שפרשן אומר שאף שחקן לא יעשה את השינוי ושניה אחרי זה שחקן מבקיע גול? אתה באמת לא מבין את הקישור? פרשן צריך לנתח טקטית,לא להיות מגדת עתידות. והיומרנות של טורק התנפצה לו בפנים. דבר כזה לא יקרה לקופר למשל.

9. Raulito Madridista

אין ספק שטורק פרשן לא טוב. לא מחדש דבר, בדרך-כלל אנטי, גם העברית שלו לקויה, ואגב הוא תמיד היה עוקץ את באדיר וטועמה על כך שנמנעו ממלחמות סביב הגזענות, לא התראיינו בצורה בוטה בתקשורת על כך ולא הגיבו בחומרה לפרובוקציה של האוהדים. מה שכן, ייאמר לזכותם(צ'רלטון) שהוא מפרשן בדרך-כלל את המשחקים הפחות מעניינים, המשחקים הסתמיים. בדיוק כמו אלה שמוטי חביב מפרשן, ועוד משהו - לדעתי צריך לבדוק כמה פעמים הם שובצו יחד, זה השילוב. אגב, אני מניח ש-90% מאלה שראו את המשחק חשבו בדיוק כמוהו, שהפועל ת"א תשחק עוד שעתיים ובקושי תבעט למסגרת, ככה שלא הייתי 'מחפש אותו' דווקא על המקרה הזה. הגול לא נבע משום הברקה טקטית, גול מקרי לחלוטין.

מעצבן אותי אגב לראות את ברייטון כל פעם עם השידורים המשולבים האלה, להגיד לכם את האמת. זו ליגה שנייה, ראבאק. היום התרכזי בהפועל ת"א מן הסתם אבל באיירן מינכן הרבה יותר מעניינת, כנ"ל משחק שלם מהליגה האנגלית. חמד לא מושך צופים גם בניגוד לרביבו או ברקוביץ' דאז או יוסי בניון.

אבל ציטוט השבת שייך לחיים רביבו - "ריאל מדריד שיחקה היום יותר טוב מאשר ב-5:0 נגד בטיס". נו באמת, בקושי ניצחנו את גראנדה.

10. DRORIKO Member

אתה אומר שאלה משחקים סתמיים, החבר'ה פה בפורום חושבים שאלה "משחקים מפוצצי רייטינג".

11. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

1. אני לא ירדתי לרמה האישית, ואני מבקש שגם אתה לא. אין שום סיבה.
    בסה"כ אמרתי שהקישור הזה לא רציני. זה קורה.
    2. עם השורה התחתונה אני מסכים.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  12. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

ניר לא מבין: מה משותף לעומר אצילי ואלמוג בוזגלו? שניהם שיחקו בנערים של מכבי ת"א.

אין מצב שהביב שופכין הזה לא מקבל בונוסים בכל פעם שהוא מזכיר את מחלקת הנוער של ברצ...מכבי ת"א.

נערך לאחרונה ב: ‏19/9/15
    oranfu אוהב/ת את זה.
  13. DRORIKO Member

חבל שהוא גם "שכח" להזכיר שמהנערים של מכבי ועד הבוגרים בוזגלו הספיק לעבור בעוד כמה קבוצות

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבעיה היא שכאשר נגמר באיירן, נשאר ברייטון. למה שלא יישאר משהו אחר?

15. oranfu Member

בסדר, במשחק של בורדו-ליברפול בחמישי הוא הילל את אנגלידיס על המכירה של קונאטה.

זה שהוא משדר משחקים בליגה הישראלית זה בושה, הוא מקבל משכורת מאחד המועדונים. חוץ מזה שהוא סתם גרוע וההתעקשות שלו לציין את מחלקת הנוער של מכבי ת"א כל הזמן באמת מעצבנת.

מצב נושא:
הנושא נעול.