דיון התקשורת לעונת 2015/16

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏16/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

על זה אי אפשר להתלונן. לא משנה כמה עלובות מבחינה מקצועית יהיו חיפה והפועל תל אביב, הן יעניינו. יותר מזה - כל עוד יהיו יותר עלובת מבחינה מקצועיות הן יותר יעניינו!

2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

זה בהחלט מעניין. לראות התרסקות וענק שהוא כל כך אומלל בהחלט מביא יותר רייטינג.
    בקיצור אין מה להתלונן

3. alexshw Member

מכבי חיפה מתרסקת באותו אופן כבר כל כך הרבה זמן שזה כבר משעמם וצפוי. כבר לפני שנפתחת הליגה יודעים שזה מה שיקרה

4. קשר שמאלי Member

אותך זה משעמם

5. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אביתר לנג בלתי נסבל בעמדת השידור, מתלהם ומתלהב מכל הוצאת חוץ, לא מומלץ לשמוע בזמן נהיגה

ייא ו-Nave אוהבים את זה.
  6. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

פרימו אדיר לרדיו. בטלוויזיה, כשאתה רואה את המשחק ולא צריך לדמיין על פי שמיעה, זה הופך למצחיק.
    מהלך שלם בקצב של הליכה מהירה, דרדל'ה לעבר השער שהשוער קולט בקלילות ופרימו משדר את זה כאילו המשחק עובר מצד לצד וירו טיל בליסטי לעבר החיבורים.

אחת הסיבות לכך שלאנשים נעול בראש שפעם היה פה כדורגל משובח, היא שהמון היה מעוות ככה.

7. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

הוא גם בלתי נסבל ולא מומלץ באינטרנט. ונראה שבכללי בחיים, אבל אני לא מכיר אותו אישית, אז אני לא מתחייב על זה.

8. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

זה רגיל שאין בצ׳רלטון שדר ישראלי בשידורי האיטלקית שמשודרים במקביל בספורט 5?
    פשוט אמרו לי שגם בליגה הגרמנית לא היה שדר ישראלי.

יכול להיות שהם לא מביאים שדרים בגלל החג? זה לא נשמע הגיוני כי על פי חוק כמדומני חייב להיות שדר ישראלי באירועי ספורט בשידור ישיר.

9. alexshw Member

מלר שיכור - צ'רלי קונדוגביה, שבצ'נקו זכה עם מילאן בצ'מפיונס של 06/07, אינזגי הגיע למילאן בקיץ 2000, ג'ון אובי מיקל כבש לאינטר בדרבי בעונה שעברה.

יש לו סלט גדול בראש משזה שהוא שנים משדר את הליגה האיטלקית אבל אוהב את האנגלית

10. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

מסתבר שאין שדרים ישראלים מאז תחילת החג בצ'רלטון. לא בגרמנית, לא בדרבי המילנאזי, לא בליגה ברזילאית ולא כרגע בבוקה-ריבר.

חייב לציין שמעצבן לראות שידור ככה. הם שמים את הסאונד מהמגרש על פני השדר המקומי, שאותו שומעים מאוד חלש. כדי לשמוע אותו רציך להגביר ואז גם הסאונד מהמגרש מפריע באוזן. זה נשמע כמו איזה שידור מעצבן מהאינטרנט.

11. ייא Member

לי זה הרגיש שפרימו עשה מלא פדיחות בשידור הישיר ואחכ ערך מחדש את המהלכים כדי שהכל יצא בול ומדויק. משהו עם הסאונד שם הסגיר את זה למי שישים לב.

12. Raulito Madridista

אני מאוד מחבב את 'וואלה ספורט' אבל לפעמים מרוב רצון לחדש ולהיות שונים הם די מגזימים.

"מסי ואני הסכמנו שבלי הקבוצה סביבנו, לא היינו כובשים כל כך הרבה שערים"
    אחרי שנה מדהימה לספורט שלנו, וואלה ספורט קופצת לעתיד ומביאה את הטקסטים שתקראו אחרי רגעי השיא בשנה הקרובה. והפעם: ערן זהבי זוכה בנעל הזהב ומפלרטט עם ליאו מסי ובנו

http://msc.wcdn.co.il/w/w-635/1975987-18.Xxx

הנה כל הפרויקט שלהם - 'השנה הגדולה שבפתח' לספורט הישראלי.

13. Doritoz FCBJ - RMCF

זאת לא פעם ראשונה שאתר כלשהו עושה פרויקט כזה, אני דווקא חושב שזה די נחמד ומשעשע, כולה כתבה על מה שיהיה בעתיד שאם כן זה יהיה מדהים ואם לא לפחות זה היה מצחיק לפנטז.

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Raulito אי אפשר לרצות את כולם, והם יודעים את זה. התייחסת אליהם? נתת להם לינק? הם השיגו מה שרצו.

15. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

ערוץ הספורט רכש את זכויות השידור לליגת האלופות לנוער ומשדר (לראשונה? אני זוכר שעונה שעברה ראיתי מגזין אבל לא משחקים בשידור ישיר) מחר מהמחזור הראשון, אבל לא את משחקה של צ'לסי מול מכבי תל אביב. מוזר, אני מאמין שהמשחק הזה ישודר באנגליה.

עריכה: עוד החלטה מוזרה מבית היוצר של ערוץ הספורט - היורובאסקט מועדף ב5+ לייב ובHD על פני ערוץ הקיבוץ, שישודר ב5 גולד.

נערך לאחרונה ב: ‏15/9/15
מצב נושא:
הנושא נעול.