דיון התקשורת לעונת 2015/16

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏16/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. RGB Member

נו, איך ארבל וברקוביץ' היו? לא יצא לי לראות..

2. Doritoz FCBJ - RMCF

בנוהל

3. RGB Member

אפילו לא התאמצו לשנות משהו? בחייאת, אני בחיים לא אבין את זה. הם חיים על איזה כוכב אחר? הביקורות על שניהם משתרכות על פני שנים ויש להן תהודה יחסית. אם לא הם, אז לפחות אנשי המקצוע סביבם והממונים עליהם. שיזרקו להם מילה.

למען השם, איך כל המאוסים שורדים בערוצי הספורט למיניהם? הציבור פחות או יותר צועק שזה פוגע לו בחוויית צפייה, אז מה גורם לאחראים בתקשורת הספורט לעשות ההפך ממה שהציבור רוצה? משה פרימו, בוני גינזבורג, איציק זוהר וכל השאר; מה הסוד הגדול מאחורי הקרדיט הבלתי נגמר?

4. סגול בדם Member

קשרים וקומבינות

ייא אוהב/ת את זה.
  5. DRORIKO Member

להוציא את פרימו והקוף שהגיעו על תקן "הצבעונים" שאר הטאלנטים נמצאים שם על תקן מה שהם עשו בתור שחקנים. תשים לב שכמעט כל הפרשנים זה כוכבי עבר. בערוץ הספורט של שנות ה-90 לא היו נוגעים באחד כמו בוני גם עם מקל

6. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההיגיון מבקש פרשני כדורגל שהיו בעברם שחקנים כי הם חוו את המשחק ויודעים דבר או שניים עליו, אבל כשבפועל אתה מקבל חרבוש של דברים זה מוציא את הכיף מחווית הצפייה, אני מאוד אוהב לשמוע את הפרשנויות של גארי נוויל וקארגר בליגה האנגלית ואז מעביר לספורט 5 או ספורט 1 ושומע את שרף או עודד מכנס ובא לי לבכות.

7. DRORIKO Member

ברור שעצם זה שהיית שחקן יכול להוסיף לפרשנות שלך. אבל בערוץ בכלל לא בודקים את טיב הפרשנות שלך, חשוב להם רק שהיית כוכב כי זה מביא רייטינג ובגלל זה הערוץ נראה כמו שהוא נראה. אגב גם צ'רלטון לא מושלמים בקטע הזה, "פרשנים" כמו מכנס,נמני וטורק הם בושה לטלוויזיה. לזכותם של צ'רלטון יאמר שלליגות האירופאיות הם שומרים את הפרשנים הרציניים שלהם.

8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה רע בעודד מכנס? היחידי שלא עושה שכונה. להשוות את הפרשנות שלו ושל שלמה שרף היא ביזיון. בארץ יותר מדי נסחפים למסביב, לשכונתיות. כשתהיה תכנית שתדרוש מקצוענות נטו, זה גם ייראה ככה.

סגול בדם אוהב/ת את זה.
  9. DRORIKO Member

שהפרשנות שלו שטחית ובקול מרדים

עם כל הכבוד,לשלם למישהו בשביל להגיד "השחקנים לא עושים מספיק תנועה בלי כדור" זה בזבוז כסף

נערך לאחרונה ב: ‏22/8/15
    oranfu אוהב/ת את זה.
  10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז למה אתה מצפה? בכלל לדעתי פרשן זה מיותר, אני לא רואה באנגליה או בגרמניה או בספרד פרשנים.

11. alexshw Member

בטח שיש, שלא לדבר על הפרשנות האיכותית אחרי המשחקים לפחות באנגליה

orimor2212, oranfu, Jakur ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

במהלך 90 הדקות של המשחק אין. יש באולפן לפני ואחרי, ואת זה אין לנו בליגת העל, וכמובן שערוץ הקיבוץ זה פורמט אחר לגמרי.

13. alexshw Member

למשל הצמד המפורסם אנדי גריי ומרטין טיילר - אז גריי היה הפרשן.
    גם כיום יש הרבה שחקני עבר. גם גריי הוא השחקן עבר בעצם שהלך להיות פרשן.

14. Hapoel_Tel_Aviv Member

האמת שבאופן כללי בליגות מחול כשאני שומע את השידורים לא מדברים כל כך הרבה כמו בארץ, וגם בצרלטון שמשדרים את הליגה האנגלית השדרן או הפרשן שותק לדקות ארוכות, לפעמים אולי יותר מידי (כמובן שהכל זה יחסי - ביחס למה שאני רגיל משידורי ליגת העל).

15. DRORIKO Member

נגעת פה בעוד נקודה. ומצטער על החפירה אבל אני חייב לפתוח את זה. אנחנו כל הזמן מדברים על הפרשנים,אבל השדרים זאת סוגיה אפילו יותר מטרידה. יוצא לי לא מעט להאזין לשדרים הבריטים והאיטלקיים. השדר אשכרה עסוק במה שמשלמים לו עליו-לשדר. הבן אדם אשכרה טורח לנקוב בשם של כל שחקן שנוגע בכדור גם אם זה שחקן "לא חשוב" וגם אם הוא לא באיזור הרחבה. לעומת זאת בארץ השדרים במקום לעשות את העבודה השחורה שעליה משלמים להם מעדיפים לזיין את המח עם ההגיגים הלא מעניינים שלהם/להריץ דאחקות עם הפרשן. עכשיו במשחקים של מכבי או חיפה או ב"ש זה לא מפריע לי כי אני מכיר את כל השחקנים ולא צריך את השדר שיגיד לי מי נוגע בכדור ומתי. אבל כשיש משחק נניח של בני יהודה,אני לא אזהה את השחקנים שלה גם אם הם יגידו לי שלום ברחוב, בשביל זה בדיוק יש את השדר. למשל היה איזה משחק בגביע הטוטו ששחקן של בני יהודה או הפועל כפר סבא נתן מסירת עומק שהסתיימה בשער, השדר במקום לספר לי מי השחקן שנתן את מסירת העומק זיין באותו זמן את השכל על פדרו.

Hapoel_Tel_Aviv אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.