דיון התקשורת לעונת 2015/16

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏16/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

ב'גלובס' מדווחים שהכוונה של ערוץ הספורט העונה היא לחזור למתכונת המצומצת של יציע העיתונות - פעמיים בשבוע בשני ובחמישי, ומהדורת "יציע השבת" או איך שלא קראו לזה, בכל מוצ"ש לסיכום המחזור.

גם הצוות אמור להיות קבוע בתכניות של שני וחמישי, ללא מודי, ליפשיץ וכל החבר'ה שבעונה שעברה חרשו את התכנית הזאת מדי יום ביומו.

2. DRORIKO Member

זה יהיה בשני וחמישי, יש כבר פרומו. אגב יצא לי לראות את התכנית הראשונה,היא היתה עם אוחנה-פרימו-קוף. עכשיו אני לא אומר שאני כזה מת על השלושה אבל מעדיף אותם בהרבה על שליימה ובוני-מבחינתי שני האנשים הכי בלתי נסבלים ביקום,והשניים שבגללם הפסקתי לראות את התכנית. אגב לפני הפינה של ההימורים עשו מעברון שבו אנשים אקראים מהרחוב צריכים לנחש מי מחברי הפאנל ינצח השנה בניחושים. שמותיהם של בוני ושליימה נפקדו מה"מועמדים", מה שמרמז שהם לא יהיו בתכנית השנה(בוני כנראה יהיה בשער השבת אבל למה לראות את החרא הזה כשיש תקצירים באינטרנט)

אגב כתבתי פה בזמנו שאם יש משהו טוב בהיפטרות מברזי זה שנראה את בוני פחות על המסך. משום מה ברזי ראה בבוני שילוב של שפינוזה וישעיהו ליבוביץ'.

נערך לאחרונה ב: ‏21/8/15
  3. DRORIKO Member

מצחיק שערוץ הספורט כל כך דואג לזה שאם לא ישחקו בשבת זה יבריח קהלים מהלאומית. כשהוא עצמו מבריח קהלים בכך שהוא משדר את זה בערוץ בתשלום.

N כמוני אוהב/ת את זה.
  4. gidi1234 Member

הם יהיו, פשוט ביום שני.

5. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

מנסים לתקן את ההריסות של ברזי.
    לדעתי הצוות הקבוע צריך להיות רסקין, קופמן, צנציפר, יעקובי, מליניאק ואלי סהר, משמע יותר עיתונאים וללא שחקני עבר ומאמני עבר(מליניאק כ"כ הרבה זמן לא בתחום שהוא לא נחשב).

oranfu ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  6. Hapoel_Tel_Aviv Member

היה שלב מסוים שיציע העיתונות היה תוכנית שמעניינת לראות, תמיד היו שם צעקות וביקורות מפגרות אבל לפחות לאנשים שם היה מושג פעם , ברזי הזה באמת הרס עם כל השינויים בשנים האחרונות, בכללי שגם יורידו כל מיני תוכניות מביכות כמו "מגרש פתוח" וכד', אין צורך שהיציע יהיה כל יום וידברו שטויות, פעמיים בשבוע זה סבבה, ביום שלישי שאין אלופות שישימו חמישיות (בתקווה שיחזור למה שהיה בעבר) וביום רביעי אחת לשבועיים לא נורא שלא יהיה כלום.

7. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

כמה הגיגים על ערוץ הקיבוץ של הלאומית:

* הרעיון נהדר.
    * בכל פעם שהזכירו את עניין השבת בוני דאג לגילוי נאות, יפה.
    * הביצוע טיפה פחות. הם הלכו על 3 שדרים צעירים ועידן קוולר במשחקים וחשבתי שכל הקונספט יהיה צעיר יותר ורענן, אך באולפן קיבלנו את בוני, שייע, משה סיני וידידנו רון עמיקם. פחות טוב.
    * בוני התבלבל המון, הרבה הססנות, רואים שאין לו את זה מבחינת הנחייה של פאנל כזה דינאמי. חבל.
    * שייע מאוד חפר, כהרגלו. סיני דווקא היה בסדר. ידידנו עמיקם בקושי השתלב שם וחבל.
    * היה רגע מצחיק שכל הפאנל התפוצץ מצחוק בגלל משהו שקשור לשייע פיינגוביים, היה משעשע לראות.
    * במהלך התכנית הם העלו את כתבי קבוצות ליגת העל שידברו על המשחקים מחר. לא דרך הטלפון, אלא דרך הסקייפ. הרעיון עצמו נחמד אך זה יצא מאוד מביך. את שירלי הוציאו מהמקלחת. תומר לוי גם כן עם גופיית סבא קם הרגע משנ"צ ואותו בכלל לא שמעו. שירי אלג'ם השקיעה וכנראה יש לה רוחב פס של 100 מגה בייט כי ראו ושמעו אותה חד.
    * ואז עלה לשידור רועי זריהן. לפני כן, בוני דאג להגיד לו כמה הוא מסוקס (נשבע) ואז כמעט גמר שהוא ראה את זריהן עם גופיה. זריהן, אגב, היה לפני כן בים, ולכן לא עלה לשידור מוקדם יותר כפי שהיה צריך. בסופו של הדיון המבדח על התלבושת של זריהן, בוני סיכם ב"נראה עלייך טוב אח שלי" וזריהן דיבר על מכבי פתח תקווה.

בסה"כ היה טוב מאוד כי גם זכינו לשערים. אני מקווה שבשבועות הבאים נראה פאנל צעיר יותר באולפן. חשבתי על זה שכאשר יתחילו הליגה הנמוכות יעשו גיחות אל רז זהבי מאולפן שישי ושערים אבל אז נזכרתי שהוא מושעה. מעניין מי יחליף אותו שם.

---

ארבל וברקו מופקדים על השידור הראשון של הליגה הספרדית בONE. בנתיים כבר נתקלנו ב2 תקלות טכניות קלות (ב3 דקות של שידור). רץ ווידאו היכרות נחמד עם מלאגה, שזה אחלה. אותי מעניין לשמוע מי יהיו השדרים הנוספים. נעקוב.

8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא אהבתי את שייע ומשה סיני באולפן, עשו שכונה עם בוני השכונתי. לדעתי פחות מדי זמן נתנו לרון לדבר והוא יכל לתת לא מעט הגיגים על הליגה הלאומית.
    דווקא אהבתי את השדרים, כתבתי בדיון של הלאומית, היה חסר לי את המשחק החמישי שישודר במלואו בHD וישלים אחה"צ מוצלח.

אני דווקא מעדיף את רז זהבי בערוץ הקיבוץ של ליגות א-ג שם מקומו. יושב עליו בול.

אני יודע שאורי קופר הולך לפרשן את הליגה הספרדית השנה זה כבר מעולה!!! אני מחזיק ממנו מאוד ידען לא קטן ואני אוהב את הטורים שלו. גילוי נאות חברים בפייסבוק חחחחחח

9. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אולי זה השתמע לא נכון מהתגובה שלי, אני מאוד בעד השדרים שהיו וארבעתם היו נהדרים! בעיקר קוולר, אוהב לשמוע אותו משדר.

10. yon2303 Member

זה רק אצלי שיש על המסך בשידור של one סוג של כתמים ?

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  11. DRORIKO Member

קופר פרופסור לכדורגל,על זה אין(כמעט) עוררין. השאלה אם הוא יצליח להעביר את זה לטלויזיה. בטלויזיה לא מספיק רק להיות ידען, צריך גם נוכחות טלוויזיונית(מה שלמשל שלזאביק זלצר או למשה מאירי חסר) ולא פחות חשוב צריך דינמיקה עם השדר. ערן סלע שאני מחזיק ממנו אחד הידענים בכדורסל שידר בזמנו משחקים של הפועל ירושלים ביורוקאפ ביחד עם ארבל, והדינמיקה ביניהם לא עבדה בכלל. וארבל,עם כל הביקורת עליו, זה אחד שיודע ליצור דינמיקה עם הפרשן בדרך כלל.

12. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

נכון, בזווית של המצלמה המרכזית יש מעיין כתמים מרצדים כאלה על המסך שמשתלבים יופי עם משטח הדשא האיום והנורא במלאגה.

13. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

מפתיע שרן מלובני לא שידר אף משחק. אולי היה שידור ישיר בערוץ המקביל של כדוריד/כדורעף/חץ וקשת/מטקות...

לדעתי אין מתאים מיהונתן כהן להנחות את הפאנל, אבל כנראה שבעקבות השתתפותה של קטמון בליגה והקשר הרגשי שלו לקבוצה, הוא החליט לוותר. בוני, כמו כלב טוב, נרתם לעזור. הוא כל כך מאוהב בעצמו, תנו לו במשך כל היום לראות את עצמו במצלמה, זה כמו לעשות סקס עם עצמך...

14. DRORIKO Member

לא חושב שזה קשור, גם טל ברמן אוהד נתניה וזה לא מונע ממנו לנהל דיונים על קבוצתו במגרש פתוח. גם רמי וייץ אוהד חיפה וזה לא מונע ממנו לשדר אותה. בסופו של דבר אם מדובר באיש מקצוע הוא ישים את האוהד שבו בצד וינהל את השידור כמו שצריך. יונתן כהן הוא איש מקצוע.

15. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

לדעתי האישית, ייעדו למלובני את תפקיד השדר במשחקים המרכזיים.

בנתיים הם לא הכריזו על שידור המשחק בין אשדוד ללוד ביום ראשון.

מצב נושא:
הנושא נעול.