דיון התקשורת לעונת 2015/16

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏16/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

VIDEO KILLED THE RADIO STAR

Nave אוהב/ת את זה.
  2. ייא Member

בכמה מכרת גיליון? היו לי 80 בערך. השארתי רק10 שלעולם לא אשליך

3. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

15 שקל זה סביר לגליון,ו-10 שח לכמות של מעל 10 גיליונות זה מצוין...
    יש מצב שעדיין מתגלגלים גיליונות שלי באזור בדיקת המזוודות בנתב״ג

4. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אז בניגוד למדור הדירוגים של וואלה, שגם לדעתי די פתטי, עכשיו קראתי אצלם כתבה על מצב הכדורגלן הישראלי. אמנם לא מפורטת יותר מדי, ומחסירה בעיקר בפירוט היתרונות של האירופאיים מול החסרונות שלנו (לי זה ידוע, אבל לקורא הממוצע אני מאמין שלא), אבל כן מהכתבות שכיף לקרוא וחשוב שכמה שיותר יקראו.

5. איגור .פ. Member

מעניין יעשה ערוץ הספורט עם המשחק שהיה אמור להיות משודר בשבת מה הם הם ישדרו ביום א' את המשחק המרכזי של הלאומית?

6. Raulito Madridista

ברור שאין כמו מגזין שאתה יכול לקחת אותו לכל מקום ולקרוא מתי שבא לך, בזמן ארוחת צהריים למשל. מגזין הוא לא נייר בשקל, לא מתלכלך כל-כך מהר, לא נקרע, אתה יכול לשמור אותו והאמת שאני עד היום מידי פעם מציץ במגזינים ישנים שהיו לי. שלא נדבר על הפוסטר המיתולוגי. יש לי הרבה מה להגיד עם שם המשחק אבל זה די מתסכל, באמת מגזין שונה בנוף, כתבות כל-כך איכותיות. בשבוע הספר בשנת 2001 הלכתי עם אמא שלי לכיכר רבין ונתקלתי בדוכן לראשונה. הצטרפתי האמת בגלל הפוסטר האגדי!(עד היום בחדר תלוי פוסטר ענק של ראול וגם של הפועל ת"א מהגביע ב-1999) ובזמנו קראתי בעיקר על ריאל מדריד והפועל. עם השנים 'התקדמתי' ועניינו אותי כל הליגות ואפילו כדורסל וטניס. בכל-מקרה, המגזין הראשון שקניתי היה ביוני 2001 והייתה תמונה של נמני ברקע. הייתה כתבה על באיירן 'קבוצה של גורל' ועל סיום העונה הדרמטי שלה ב-2000/01. לצערי לא ניצלתי בזמן את האפשרות לרכוש מגזינים ישנים במחירי ריצפה וגם הפסקתי את המנוי אחרי שנה וחזרתי רק במאי 2003 ככה שמגזינים נדירים כמו של מונדיאל 2002 - אפשר לקרוא רק בבית אריאלה.

הכי מתסכל מבחינתי זה ששלחתי מייל לאורי שרצקי ההוא שהקים את הפועל קטמון, מצאתי את המייל דרך האתר של הקבוצה. הוא היה עורך שם המשחק ואמר שלא נשאר לו אף גיליון למזכרת, נשמע לי מטומטם, איך לא שומרים על דבר כזה?

לשם המשחק היה פורמט קבוע והם קידשו את הפריימרליג אבל באמת שזה היה ברמה גבוהה מאוד והדבר שהכי מתקרב לזה כעת הוא 'וואלה ספורט'. רון עמיקם הוציא מגזין 'גול' אבל זה לילדודס שרוצים פוסטרים. שם המשחק שנה אחרי שנה עשה פרויקט לפתיחת עונה, סיכום עונה עם שאלון האוהדים, גמר ליגת האלופות ועוד ועוד. העיתון לאט-לאט החל בנסיגה לאחור כשהיו דפי פרסומות רבים והאמת שהסנונית הראשונה הייתה עם ביטול הפוסטר. ב-2010 כבר היו בעיקר כתבות על הספורט המקומי אבל עדיין באסה.

7. alexshw Member

היום אתה יכול לקחת טאבלט לכל מקום. באמת שלדעתי עיתונות מודפסת תיעלם בעשור הקרוב או קצת אחריו.

יש לי בבית כמעט כל הגיליונות של שם המשחק מאז ספטמבר 1998 אבל לא מוכר :)

8. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אורי קופר / הכל מקצועי 1 min ·
    יש לי בשורות מעניינות. העונה אני מתחיל לפרשן בטלוויזיה את משחקי הליגה הספרדית. שידור הפתיחה שלי ביום ראשון: בטיס מול ויאריאל.

9. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

האינטרקציה עם הטוויטר ירדה באופן זמני, אז למי שלא הבין - אורי קופר הודיע כי הוא יהיה בצוות הפרשנים של משחקי הליגה הספרדית בוואן.

-----

בשורה נהדרת. סוף סוף הוא עובר לטלוויזיה. יהיה מאוד מעניין לשמוע אותו בשידורים.

10. Abu George כותרת משתמש מותאמת אישית

על הנייר ליהוק מצויין.

11. סמואל אטו Member

החלק הכי אהוב עליי בשם המשחק היו הראיונות של חמי אוזן עם אנשי הכדורגל הישראלי.
    ראיונות אמיתיים, עם תוכן, עומק ושאלות שמוציאות סיפורים מעניינים על הקריירה והאופי של הבן-אדם. לא הראיונות המתלקלקים של היום עם שאלות שחשבו עליהן תוך כדי ישיבה על האסלה.

גם הכתבות של סיימון קופר ופיל בול על הכדורגל באירופה היו נהדרות.

12. Raulito Madridista

אין ספק שמדובר באיש תקשורת ראוי, אבל לפחות לדעתי בזמנו כתבת צבע על כדורגל אירופי הייתה 'וואו', האינטרנט שדי הפיל את כל העיתונים לא היה כמו היום. גם בהיקף של כל אתר שמונה עשרות כתבים וגם במספר האתרים שיש. בעוד שחקן ישראלי נגיש בדרך-כלל - כדי לקרוא דברים איכותיים על דפורטיבו לה-קורוניה למשל (בפתיחת עונת 2001/02 העלו בשם המשחק שאלה 'הקבוצה הטובה בעולם?') - הייתה צריך לחפש טוב-טוב. היום גם כל אחד יכול להיכנס למארקה או לגאזטה ולבילד ולתרגם. בשנה האחרונה בעיקר רוב הפוקוס של 'שם המשחק' עבר לספורט הישראלי והיו בכך גם צדדים שליליים. אגב, באחד הגיליונות האחרונים שמו את איתי שכטר בשער העיתון ופשוט שכחו לצרף את הכתבה עצמה זה היה די מביך ואני זוכר את זה. הייתי מתוסכל בתור אוהד הפועל.

אני רק חושב איזה מטעמים יכלו לכתוב בשם המשחק על הדאבל של הפועל ב-2010| על ראול שעזב את ריאל מדריד| התחייה של אריאן רובן בבאיירן מינכן| פרויקט מונדיאל 2010| הטרבל של אינטר ועוד ועוד. אני 'נתקע' על 2010 בכוונה, הרי במרץ העיתון נעלם לחלוטין ככה בלי שום הודעה מוקדמת. השחקן האחרון שזכה לשער - שלומי ארבייטמן.

הלוואי והיה לי את הקשרים, היכולות, הזמן והכסף לעשות דבר דומה. בתור ילד הייתה לי מצגת במחשב בפוור-פויינט על ריאל מדריד והייתי מעדכן שם תוצאות לפני שנחשפתי באמת לאינטרנט. אתר האינטרנט הראשון שלי אגב היה באוגוסט 2004, באתר טיפו.

העיתון עלה ממש גרושים בשנים האחרונות וזו גם סיבה לנפילה הכלכלית. מגזין בעשרה שקלים זה מחיר בדיחה. כל אוהד אמיתי היה משלם גם מחיר כפול.

אני מנוי כבר שנים ל'-פור-פור-טו' אבל הם מתרכזים בעיקר בליגה האנגלית, טריליון דפי פרסומות ומוצרי כדורגל ואני פחות מתחבר אליהם למרות פינות יפות כמו 'אתם שואלים ו-X עונה'. אני מנוי גם למגזין צ'מפיונס שמדבר על ליגת האלופות כמובן אבל אין כמו המקור.

- אלכס, יא ילד חרא, למה לזרוע מלח על הפצעים? יש מגזינים מסוימים שאני ממש רוצה, תמכור במחיר תיהיה אח

13. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לזה שום ערך מקצועי, זה פשוט מלכודת מעולה לקליקים כי אנשים תמיד, תמיד, נכנסים לדברים האלה ולו רק לראות מי נבחר איפה - ולהתלונן. נכנסתם לזה? הסתכלתם על זה? הם הצליחו.

לשם המשחק היו רגעים ממש מרגיזים - אוהדי יונייטד יזכרו את הגיליון הראשון אחרי הטרבל, שנתן יותר מקום לעמודי שנאת יונייטד מאשר להצלחה שלה - אבל לרוב זה היה מגזין נהדר. הבעיה שהעסק כנראה היה מוגבל מאוד כלכלית וזה רק החמיר בשנים האחרונות, דבר שהתבטא בדפים עצמם. הרעיון של חיקוי הארץ ויצירת מגזין שהוא גם מודפס וגם מספק גרסה אינטרנטית בתשלום הוא נחמד, אבל אני לא יודע כמה זה בר קיימא. כמה אנשים באמת ישלמו בשביל כתבות ספורט?

נערך לאחרונה ב: ‏20/8/15
    idans10 אוהב/ת את זה.
  14. DRORIKO Member

"חושבים שצדקנו? שטעינו? שהגזמנו? זה המקום להחמיא ולבקר. כל שצריך לעשות זה לכתוב את תגובתכם באחת הרשתות החברתיות, עם ההאשטאג הרשמי של הפרויקט, #דירוג_וואלה. התגובות המובחרות יועלו ויוצגו באתר"

15. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

חחח. הם אפילו כמעט מצהירים את זה בלי בושה.

כל הדרוגים האלה אותו דבר. מקצועית אין לזה שום ערך. מילא אם היו מדרגים רק את עשרת הגדולים, נגיד - בין אם אתה מדרג אותם מאחד את עשר או פשוט מסתפק בעשרת הגדולים בלי לדרגם. אבל איך אתה קובע מי 19 ומי 20, מי 35 ומי 36? ובאמת, הרי בין המדרגים יש כאלה שבקושי רואים כדורגל ישראלי.

אבל אנשים ייכנסו. זה עובד.

Hapoel_Tel_Aviv אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.