דיון התקשורת לעונת 2015/16

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏16/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

ומה הקטע של השער הזה עם האלימות ? לא אהבתי...

אגב, אור, לא זכור לי שער בנבדל אבל כן היה פאול בגול של הנגיחה. מעניין אותי אם בתקשורת השוויצרית טועניםם שהשופט קיפח אותם - לדעתי לא.

2. Raulito Madridista

העיתונים הבוקר:: ליגת העל חוזרת

ידיעות אחרונות עם כותרת 'להתחיל מחדש': תמונה של פואד וזהבי ושאר מקרי האלימות בעונה שעברה אך עם מסר ברור - עם אצטדיונים נהדרים ומספר שיא של מנויים שמגיעים כל שבוע למגרשים, הגיע הזמן לקפיצת מדרגה: עונה עם כדורגל נקי, ללא גזענות ואלימות.
    מה יש בו? 'שריקת הפתיחה' - טור של עמיר פלג 'קהל נכבד' וגם התייחסות לשדרים ולפרשנים| יציע הכסף - השוואות מחירי כרטיסים ומנויים - ליגת העל לעומת מה שקורה בחו"ל. המנוי של מכבי הכי יקר ואחריה ניצבת הפועל| פרטים על כל קבוצה - מתי נוסדה, אצטדיון, תקציב, עונות בליגה ומספרים - משחקים, נצחונות, תיקו, הפסדים, אחוזי הצלחה ומאזן שערים, סטט' אישית של כל שחקן, אופטימי-פסימי, שווה ציטוט, 'הידעת?' וגם 'המבחן של...' בכל קבוצה. למשל - טל בן-חיים הבלם במכבי, איתי שכטר בחיפה, איתמר ניצן במכבי פ"ת ועוד ועוד| לוח משחקים נתלש בסיום המוסף| אף מילה על הליגה הלאומית.
    - בהחלט חסר ראיון, כתבת צבע, משהו באמת מעניין. המוסף מעוצב יפה אבל די בינוני לדעתי.

מעריב לא הוציאו שום מוסף מיוחד והסתפקו בגרף על שני דפים עם הפרטים הטכניים - מאמן, באו-עזבו, מספר מנויים שנמכרו ותמונה של הכוכב הראשי: זהבי במכבי, בוזגלו בבאר-שבע, בניון במכבי חיפה, רייכרט בהפועל ועוד| בנוסף יש טור של שרון ניסים 'הכי מרגש - הכי כיף'.
    - היו יכולים לפחות לצרף ראיון או כתבה אחת מעניינת.

כמוכן, גם הליגה הספרדית חוזרת.
    בידיעות עשו פרויקט די יפה - על ריאל וברצלונה, קיץ סוער של העברות, מהפכת השידורים ועוד כל מיני מספרים.
    במעריב דיברו בעיקר על רפא בניטס ותוהים האם ולנסיה וסביליה יכולות לעשות את קפיצת המדרגה?
    - 'בישראל היום' לא הקדישו ולו מילה אחת לכך, וחבל. אני מנסה לתפוס את דור הופמן בפייסבוק ולשאול מדוע/

מפתיע אותי אגב ש'וואלה ספורט' עדיין לא התחילו בשורת כתבות לקראת פתיחת העונה.

3. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

ככה נשמעו הגולים אתמול בתקשורת הישראלית:

יעקבי צורח

קוולר צורח עוד יותר חזק

4. סמואל אטו Member

מה הבעיה כאן?
    הוא באמת העביר את ריקן כדי לעזור לבן-הרוש( מה שזהבי לא עשה) ואחרי כמה דקות הגיע החילוף של יאנקו.

5. DRORIKO Member

תבדוק שנית אחי. ההסטה של ריקן קרתה אחרי החילוף. אם תשים לב המהלך האחרון לפני החילוף זה כדור חופשי שנבע מעבירה של בן הרוש על אמבולה או איך שלא קוראים לו. ריקן לא היה בסביבה בכלל.

והיא אמרה את זה כשאני בעיניים שלי ראיתי אמבולה בחוד

נערך לאחרונה ב: ‏20/8/15
  6. adirda Member

הקטע אתמול של דוד ליפשיץ היה גדול, אהבתי שהוא אמר אנחנו הולכים לשדר את כל הליגה השווצרית, גם ככה אין לנו משהו אחר.
    משהו כזה בסגנון חח

7. סמואל אטו Member

בסדר, אז יכול להיות שהוא יצא להתקפה ולא חזר, נכנס לאמצע לסגור ולא הספיק לחזור, אני זוכר בבירור את ריקן באגף השמאלי במקום זהבי עוד לפני החילוף של יאנקו.

אני לא יכול להעיד על הפרשנות שלה, אבל במקרה הספציפי הזה היא צודקת.

8. DRORIKO Member

בסדר היא אמרה את זה אחרי החילוף אבל,כמה דקות טובות אחרי

9. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

לאשרת עיני יש המון הבנה בכדורגל, הרבה יותר מלרוב הפרשנים בערוץ הספורט.

10. DRORIKO Member

שמעת את השידור?

11. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

לא. אבל אני מכיר אותה לא מעט זמן וגם באופן אישי. לדבר איתה על כדורגל זה כיף וגם מבחינה מקצועית היא יכולה ויודעת לתרום איפה שצריך. אני לא צריך שהיא תברבר כמו 70% מהפרשנים שם. ואני מניח שאתמול זו היתה הפעם הראשונה ששמעת אותה, לכן כנראה שבפעם היחידה שאולי אמרה משהו שלא נראה לך, פסלת אותה. אני אומר לך, שהיא עדיפה על רוב הפרשנים שם שגם ככה לא מבין דבר מעבר לביצה המקומית (וגם זה לא באחריות).

12. DRORIKO Member

אם החפירות שלה על כדורגל בטוויטר מעידות על המטען האינטלקטואלי שלה אז אני נאלץ לחלוק עליך ידידי

שמעתי אותה גם משדרת משחק נשים אחד והיא דיברה שם שטויות בסיטונות ("כדי לשפר את הכדורגל הישראלי צריך לבטל את הזרים בליגה הלאומית" )

היא גם העלתה פעם טור לוינט על זה שקבאני הוא סופרסטאר נערץ בגלל שהוא גם עושה הגנה. נשבע לך.

13. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבעיה היא אף פעם לא הבנה בכדורגל. הבעיה היא היכולת לתרגם את ההבנה בכדורגל לפרשנות ראויה. בזה נופלים רבים, מפני שאף פעם לא טורחים לראות אם הבן אדם מתאים לכך ומניחים שאם הוא היה כדורגלן, יהיה בסדר.

14. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אם אני אצטרך לקבוע מה מנת המשכל של כל אחד לפי מה שהוא מעלה לרשתות החברתיות, אני חותם לך ש80% מהאנשים החיים על פני כדור הארץ הם דפקטים. עשה לך טובה (לא רק לגביה) ואל תשפוט אנשים לפי הסטטוסים שלהם בפייסבוק או בטוויטר. לא אמרתי שהיא הפרשנית המושלמת, כן אמרתי שלדעתי היא עדיפה על רוב הפרשנים בערוץ שגם ככה לא תורמים דבר. וכמו שאמיר ציין, זה שגינזבורג אוחנה וזוהר היו כדורגלנים, לא אומר שהם מבינים פרשנות יותר ממנה וזה ששגיא כהן מפרשן כבר 15 שנה בערוץ הספורט, לא עושה אותו למבין גדול. הרי לא מעט פעמים מסתלבטים על הפרשנויות שלו כאן בפורום (ובצדק), אז מה עושה אותו טוב ממנה? היא לפחות לא מתיימרת לאמן את באיירן ולתקן את פפ כמוהו.

15. DRORIKO Member

לא דיברתי על הדאחקות שלה אלא על הסטטוסים הרצינים. היא נשמעת לי מאד פופוליסטית ושטחית. אגב דאחקות-בטויטר היא מאד שנונה, אבל בטלוויזיה היא פתאום הופכת ליבשה כמו מדבר. כנראה שהטוויטר זה סוג של אלטר אגו.

מצב נושא:
הנושא נעול.