דיון התקשורת לעונת 2015/16

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏16/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

ניהול טוב בסה"כ. ;)

2. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אהבתי איך הדיון הוסט מנושאו המקורי והוא ההתנהלות השכונתית של הפועל לנושא של דמארי. בפועל, ההודעה ששחם כתב היא ההסבר הכי טוב עד כמה הניהול של הפועל גרוע - בינואר לא חשבו לקצץ, והחתימו על חוזים שהיו מבקשים לקצץ. הגרעון העצום של הפועל, כמו גם שכר השחקנים שהוא פי כמה מהיעד המקורי של הקבוצה (14 מיליון, סכום שכבר בקיץ היה נראה כפתטי), לא נוצר בין סוף ינואר להיום אלא הרבה לפניי, אבל כבירי התעלם ממנו.

כבירי אמר במהלך הישיבה שלו עם האוהדים שהוא מכין את הפועל לכך שהיא תוכל להתנהל גם ללא השקעת בעלים. כשיום אחד הוא רוצה להיכנס לאצטדיון בבת ים, ויום אחריי לא, בנוסף לכל הטעויות הטיפשיות שהוא ביצע במהלך העונה האחרונה, הוא רק מרחיק אותה מזה. הצ'אנס היחידי של הפועל זה אם כבירי יתפקס, יעשה מה שצריך כדי למחוק את הגרעונות או לפחות את רובם, ואז יצא לחפש מישהו שבאמת יודע לנהל ובאמת יכול להחזיק את הפועל. כבירי התנהג כמו ילד בן 14 שמגשים את הפנטזיה שלו והתוצאות בהתאם.

האמת? התגעגעתי להפועל חזקה, היריבות הזאת חסרה לי. כבר שנתיים שהמשחקים מולם הם לא אותו דבר.

3. alexshw Member

איך אני אוהב את הכתבות שמבוססות על קלישאות ונכתבו ע"י דינוזאור.
    ynet דירוג הבעלים: יעקב שחר מספר 1 - ספורט

מבחינת המציאות שחר צריך להיות במקום האחרון בדירוג הזה. מה רלוונטיים ההישגים אליהם הוביל את המועדון אם הם קרו בתקופה שהקשר היחיד שלה לכדורגל של היום אלה רק חוקי המשחק במגרש.

4. DRORIKO Member

העלתי את הלינק בעמוד הקודם ידידי, ואני כמובן מסכים איתך בכל מילה

5. Raulito Madridista

ברוב השנים האחרונות כשהפועל למעלה אז בית"ר למטה וגם הפוך. משחק צמרת באמת-באמת אמיתי לא היה נראה לי מאז עונת 2008/09. מצד שני גם היו משחקים טובים ואיכותיים למרות הפערים האלה. אני שותף לתחושה שלך שהיריבות הזו חסרה וחושc ברמה שלנו לפחות שהפועל פשוט לא יודעת להתכונן למשחקים נגד בית"ר, אני לא רואה אצלינו את הטירוף והתשוקה לנצח את בית"ר כמו שאני רואה בצד השני, אפילו את 'השנאה'(הספורטיבית) אם תרצה. כשאנחנו מגיעים לטדי אני מרגיש עוד בדרך כמה הפועל פה זו מילת גנאי, וכשאתם באים לבלומפילד הקהל שלנו רופס. את אותו הדבר כתבתי על בית"ר לדעתי בנוגע למשחקים שלה נגד סכנין - תמיד סכנין הגיעה עם יותר תשוקה מכם. הייתי אומר שזה קשור פעם לעניין האנדרדוג, הרי נניח שבין 2010 ל-2012 הפועל הייתה קבוצת צמרת - דאבל, צ'מפיונס, אחר-כך גביע ומקום שני - ובית"ר קבוצה די סתמית - אבל זה המשיך גם אחר-כך. חסר לי משחקים כמו 2007/08 כשהפועל שהייתה קבוצת תחתית משתפרת בחצי השני - מנצחת 3:1 את בית"ר שבאה למנגל בבלומפילד; ומנגד בעונת 2010/11 למשל הפועל נותנת רביעייה למכבי חיפה בבלומפילד וכבר כביכול הכתירו אותה לאלופה שנתיים ברציפות ואז סמואל יבואה עושה 1:0 בטדי. בבית"ר המצב טוב יותר מבחינת החיבור לשחקנים למרות שכבר אין דמויות אמיתיות בכדורגל. בהפועל ת"א המצב על הפנים. בשתי מילים - יוסי אבוקסיס.

בנוגע לדמארי - כל עוד מדברים ומקשקשים ולא הולכים עליו כלומר מתאבדים כלכלית - זה בסדר מבחינתי, ואני משוחד בנוגע לדמארי.

6. סמואל אטו Member

נו מה הפואנטה פה?
    הפועל מועדון בכאוס, כל חצי שנה יש שינוי בדרך ההתנהלות. תוך כדי שהם בוכים על המצב הכלכלי הלא טוב שלהם הם ניגשים למכרז על איצטדיון ומגישים הצעות על שחקנים שמרוויחים סכומים אדירים.

אם זה לא מתאר מועדון בלי דרך, אז אני לא יודע מה כן.
    מצחיק שאתה מנסה לטעון אחרת בכלל.

amn ו-alexshw אוהבים את זה.
  7. סיונרה Member

כל פעם מוצאים "אנשי עסקים" שיממנו את הדברים האלו, ולכן לכאורה זה לא סותר את זה שאין כסף למשכורות. שיטה שהייתה נהוגה בבית"ר של דדש, שם לפחות היו קצת הישגים לפני פשיטת הרגל.

8. עידן444 Member

המנהלת צריכה לדאוג שתהיה בארץ בקרה תקציבית כי ההתאחדות לא הצליחה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

amn אוהב/ת את זה.
  9. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

וגם אז דובר בסכומים הרבה יותר נמוכים לעומת היום (זמנים שונים), כך שזה עוד היה נניח מתקבל על הדעת.
    היום כל שחקן כזה שאתה מביא "בנדבה" מאיש עסקים חוזר אליך כמו בומרנג מטורף.

10. DRORIKO Member

בבוקר ספורט מראיינים את אמא של גוני יזרעלי. זה כאילו שהמקור מנסה להתעלות על החיקוי בבובה

11. DRORIKO Member

עמית לבנטל משום מה נתפס אצל הרבה מחברי כפרשן איכותי. הטור הזה זה הסיבה למה אני לא סובל אותו. הוא מהזן המאוס של הפרשנים-בדיעבד.
    אם אתלטיקו היה לוקחת את הפנדלים-סימאונה ניצח קודם כל בזכות הלב. אם אתלטיקו מפסידה בפנדלים-סימאונה מפסיד בגלל הלב.
    זה אותו אחד שלפני חודש שחט לחלוטין את פפ והציג אותו כמאמן שלא מספיק טוב להפועל עפולה.
    ספורט 1 | סיקור כל הליגות בארץ ובעולם באתר חדשות הספורט המוביל

EO11 אוהב/ת את זה.
  12. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אף מילה על "ישראל מלחמה"? לא ראיתם? ראיתי שדיברתם על זה טיפונת באשכול הנבחרת, לדעתי כאן זה מתאים יותר.

סה"כ סרט מעניין מאוד. לא יוצא לנו הרבה פעמים להכנס לתוך חדרי ההלבשה, האסיפות, חדר השינה ובתי המלון של השחקנים שאנחנו כל כך אוהבים (או שונאים). כנ"ל לנבירה בחייהם הפרטיים, כמו שעשו שם קצת עם רפאלוב ובוזגלו.

הדבר שהכי חסר לי היה לראות את התגובות של השחקנים אחרי ההפסד לקפריסין. את טב"ז הילד קקה משחית מלון אחרי הניצחון על אנדורה הראו, אבל מה עם התגובות אחרי הבזיון בטדי? פספסו/הורידו בעריכה וחבל..חבל מאוד..

13. Civil Anti Madridista

oranfu ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  14. DRORIKO Member

בטח חושב לעצמו "איזה כושל הסימאונה הזה, יובל נעים גומר את המשחק במחצית"

15. Butragueño מנהלים

גולשים יקרים, תעשו מאמץ ותעזרו לי להזכר באיזה כתב/עיתונאי/מסקר של ספורט 5, שהיה עורך תכניות קצרות (של כמה דקות), חלק מהם כלל קטע קצר על אליפות הארץ בהוקי אולמות. לעיתים גם היה עורך כתבה קצרה באולפן ליגת האלופות על הקבוצות שמשתתפות. גם אם אתם לא יודעים בדיוק על מי אני מדבר, אשמח אם תתנו לי קצת שמות, אולי אוכל לבדוק בעצמו. זה מישהו שהפסקתי לשמוע עליו קצת יותר מ-5 שנים ככה.

מצב נושא:
הנושא נעול.