דיון התקשורת לעונת 2015/16

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏16/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. DRORIKO Member

רואה במקביל חיפה-ראשון בכדורסל וירושלים-כפר קאסם. רז זהבי נהדר, רואים שהוא חי את הליגה הזאת. אם אני ערוץ הספורט אני שם אותו בתור פרשן בערוץ הקיבוץ, עדיף בהרבה על סיני הנפוח ושייע הליצן

2. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

כבר שאלתי פעם ולא קיבלתי תשובה, מתי אלה פרסומים אינטרסנטים(אני יודע את התשובה - כשאלה כתבות על מכבי) ומתי אלה פרסומים אמינים, שאתם מפתחים עליהם דיונים ותיאוריות על הפועל, חיפה, ב"ש וכו'?

לירן ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  3. South Boy Member

???? ??????: ?????? ?????? ?????? ??? ???

האיש הזה הוא פשוט אשפה אנושית, וגם אם זה תרגיל שלו אני מקווה שהוא יקח את הרגליים שלו ושל הבן שלו מוכשר ככל שיהיה ושיעופו לנו מהמועדון, איש קטן ומסכן שהורס לבן שלו קריירה. שרף אותו בכל מועדון בליגה ועכשיו רץ להתחנן שיקחו אותו.
    לא הפריע לי הטינופים על באר שבע כמו שהוא בחר להעליב שחקנים בקבוצה באופן אישי כי הם קיבלו דקות על חשבון בוזגלו, זאת התנהגות מגעילה של בנאדם שלא התבגר. הקבוצה הזאת לא בנויה על שחקן אחד ומי שלא רוצה להיות פה מוזמן ללכת, מאור תמיד היה ותמיד יהיה שחקן פחדן שלא מסוגל להתמודד עם אתגרים ואיומים על המעמד שלו.

4. Raulito Madridista

הכתב קיבל וואחד רעיון, הוא לא היה צריך אפילו לסלף את הכותרת כי המשפט נאמר בשלמותו בכתבה כבר אחרי 3-4 שאלות ממה שקראתי. בכלל תקשורת הספורט נהנית מאובר-פתיחות והרבה בלאגן מצד דמויות דומיננטיות בכדורגל שלנו בזמן האחרון. מאור בוזגלו בכותרות ביום בו יש גמר ליגת האלופות(רק אתמול התחילו לדבר על זה) - שיהיה. אגב, זה לא רק בוזגלו האגב, זה גם בוזגלו הבן. כבר בראיון לספורט 5 הוא עשה טעות, לא מבין את מהות המרמור. מילא באר-שבע הייתה מפסידה חס וחלילה את האליפות אחרי שבוזגלו לא שותף כלל במשחק האחרון - אבל בוזגלו כבש ובישל והעונה הסתיימה בצורה חלומית ועל הצד הטוב ביותר - למה להתעסק בקקה, למה רגשי הנחיתות?

ולזה ששאל מלמעלה - הפרסום אמין מתי שזה נוח למכבי ת"א. מתי שלא - אלה ספקולציות. ערן זהבי לא באמת דחף את טיבי; מכבי לא פנתה לורמוט לפני הדרבי. ועוד ועוד ועוד.

5. alexshw Member

כשהבאתם את בוזגלו ידעתם את הנדוניה שבאה איתו. אני חושב שבכל השנים ב"ש התמודדה יפה עם הברברת של אביו, גם כאן אין מה להתייחס לבוזי האב. אני חושב שגם מאור כבר לא כזה מושפע מהדיבורים האלה.

6. סמואל אטו Member

באמת צריך להיות גאון כדי להבין איך בודקים אם דברים שמפורסמים בתקשורת נכונים?

יש לך כתב אחד בארץ שמפרסם כבר כמה פעמים ידיעות שקריות לחלוטין. אותו כתב הוא היחיד לפרסם ידיעה מסויימת, ובכמה אתרים אחרים טוענים אחרת.
    יום למחרת הבן-אדם שעליו מפורסמת הידיעה מתראיין וטוען שמה שרשום לא מבוסס על כלום.

יש כאן משהו שאנחנו לא יודעים?

7. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אה, צנציפר לא מספיק אמין? אם היה לי יותר כוח ורצון הייתי מדביק פה כמה לינקים על דיונים שפיתחתם בטופיק של הפועל על סמך כתבות שלו.

אותו משפט לגבי כוח ורצון מתאים גם לקופי פייסטים להכחשות של כבירי ושות'.

8. סמואל אטו Member

השנה צנציפר לא פוגע בכלום כמעט.
    פרסם שאוסקר גארסיה נחת בארץ כדי לחתום במכבי, שאניימה חתם בווסטהאם(פלוס ציטוט) ולפני כמה ימים שקרוייף רוצה את ארבלדזה כי הוא שיחק איתו באייאקס(לא שיחק באייאקס בכלל).

אתה משווה בין הפועל ת״א שכבר שנים הוא אחד המועדונים הכי מבולגנים בארץ ואמיר כבירי שלא מפסיק לבלבל את השכל ומנהל קבוצה בצורה גרועה, לבין המועדון הכי מסודר בארץ?
    אתה מנסה לשחק אותה תמים אז בסדר, בהצלחה עם זה.

9. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

הנה התשובה, תודה.

10. סמואל אטו Member

נכון, מה הבעיה בזה?
    הדברים האלה צריכים להילקח בחשבון.

11. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

סבבה, שכל אחד יקח בחשבון איך שבא לו את הפרסומים האלו, לכתוב "תמשיך לקחת בחשבון פרסומים של אינטרסנטים" כשאתה לוקח פרסומים של אותם אינטרסנטים בחשבון כשהם תואמים את האינטרסים שלך(האירוניה) - זה קצת זועק צביעות.

לירן ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  12. סמואל אטו Member

זה היה נכון, אם הייתי בא רושם בדיון של הפועל ״תראו מה X רשם על הפועל חחחחחח איזה אפסים״.
    ראית אותי עושה דבר כזה?

וכשהכל נאמר ונסגר, משתמש בפורום פירסם טור דעה של עמיר פלג ש-שורשה בכתבה שנדב צנציפר פירסם. המשתמש כתב ״מדוייק. מה לעשות״, ויום אחרי זה הכתבה של צנציפר הוכחה כשקרית לחלוטין.
    כנראה שזה לא כל כך ״מדוייק״, אבל בואו לא נדבר על זה.

13. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה היה נכון אם היית מפתח דיונים על סמך כתבות של צנציפר ודומיו, כמו שאתה עושה כשזה לא נוגע למכבי.

14. סמואל אטו Member

אם זה קרה, ואני רושם כאן אם, אז כנראה שזה פורסם בעוד אתרים ולאותם פרסומים היה מספיק ביסוס כדי לדבר עליהם.

ושוב, כל הדיון הזה התחיל מכך שמשתמש כתב כאן ״מדוייק״ על משהו שלא היה לו שום בסיס והופרך יום אחרי.
    זה אצילי שאתה מנסה להגן על חברך לקהל הפועל תל-אביב, אבל לנגח אותי בשבילו זה לא נותן לך כלום.

15. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה זה אם זה קרה? לא יצא לך לכתוב בדיונים של הפועל, חיפה, בית"ר וכו' על סמך כתבות של צנציפר ושאר עיתונאי הזבל? מבטיח לך שהתייחסת גם לדברים שנכתבו רק באתר X או Y. אין לי בעיה עם זה, אם לא היינו מתייחסים לכתבות האלה כמות ההודעות בפורום הזה הייתה יורדת ב70%.

מצב נושא:
הנושא נעול.