דיון התקשורת לעונת 2015/16

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏16/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Hapoel_Tel_Aviv Member

זה תלוי איזה עמיחי אתה מקבל, אם זה עמיחי של ספורט 5 הוא לא רע בכלל ואפילו הייתי ממקם אותו טוב, אם זה עמיחי של ערוץ 11 - זה בן אדם בלתי נסבל.
    זה כאילו יש לו מתג של ערוץ 1 וערוץ 5, בחיים לא שמעתי בן אדם כל כך שונה באופי ובהתנהגות.

גם לווייץ יש את זה אבל בהרבה פחות, לפעמים הוא מבואס ולפעמים הוא אדיר, מי שזוכר פה את החצי גמר ההוא בין איטליה לגרמניה לפני עשור, אחד השידורים הטובים שלו וגם נפל על משחק טוב בעיקר עם הדרמה בסוף.

2. Butragueño מנהלים

על פי החוק החדש של עיני, לא אמורים לאסור על איווניר ולוין על פרשנות? וכמוהו גם אלי אוחנה (וגמר ליגת האלופות)?

בעיקר מה שנהדר בו זה שהוא לא מדבר 90 דקות. נותן לצפות במשחק ומדבר כשצריך.

3. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אני חושב שהחוק מתייחס רק למשחקים שיש להם בהם ניגוד אינטרסים. ניר לוין לא מאמן או אחראי על אף אחד שישחק בגמר ליגת האלופות..

4. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

oranfu ו-alexshw אוהבים את זה.
  5. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

הטור של דוידוביץ גדול.
    אם הייתי יכול הייתי מוחא לו כפיים גם.

oranfu אוהב/ת את זה.
  6. Raulito Madridista

זה רק אני? או ש-"העולם הספורטיבי כמרקחה" כמו שאוהב להגיד רז זהבי ועל כן תופס מיכאלשווילי טרמפ ב-'בובה של לילה'.
    אני לא זוכר סיום עונה כזה עם כל-כך הרבה הד תקשורתי. סאגת בניון, הציטוטים העשישיים של בוזגלו, עתידו של זהבי וההתבטאות היום נגד דקל קינן. שחקנים מרתקים שיש סימן שאלה גדול לגבי עתידם. מה יהיה עם מכבי חיפה, מה יהיה עם בית"ר, מה יהיה עם מכבי, האם הפועל תעשה את קפיצת המדרגה. מאמן חדש לנבחרת ישראל.
    בכדורגל העולמי יש לנו את מוריניו שצפוי להגיע ליונייטד, הומלס שערק לבאיירן מינכן.
    ועוד לא דיברנו על גמר ליגת האלופות, אשכרה בעוד יומיים ואף אתר ספורט לא התחיל להתעסק בזה חוץ מהאתר שלי(ריאל מדריד), וכמובן שמחכה לנו גם יורו 2016. אפשר לדבר גם על כדורסל, אם הפועל ירושלים תודח נגד הפועל ת"א(קשה לי להאמין) - זה יהיה מאוד-מאוד מעניין.

אגב, היום היה לנו סיור במרכז המבקרים של 'ידיעות אחרונות' בראשל"צ. פחות קשור ספציפית לספורט אבל ראינו את בית הדפוס, את השלבים שעובר עיתון, את הדסק חדשות, האולפן המרשים ועוד ועוד. רז שכניק המכביסט(במשרד יש לו תמונות מהזכייה של מכבי ביורוליג במילאנו) התלווה אלינו. די נחמד. ראינו עוד סרטונים והכנו אייטם כביכול עם דד-ליין. אם מישהו מעניין אותו - אשמח לפרט בפרטי.

7. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

דור עזוב אותך יורו שמורו. אין כמו לשחות בביצה המקומית. יש מספיק רפש לכולם.

8. Raulito Madridista

עמיר פלג התייחס בעיקר לשערוריית השחייה אבל גם דיבר על מכבי ת"א:

החפיפניק
    חוזרים לשכונה בקריית שלום

מוצ"ש, בלומפילד. תמה ההפסקה. יוסי בניון, שסיים זה עתה עימות פיזי עם אוהד מגדף של מכבי ת"א, שב למקומו ביציע. לפתע, ממעלה הטריבונה, מפציע ג'ורדי קרויף ומזמין את האח"מ מהקבוצה היריבה לתאו במרומי האצטדיון. תום המשחק. 0:6 לאלופה היוצאת. המנג'ר הצהוב והקפטן הירוק פוסעים יחדיו במורד המדרגות, ועושים דרכם לחדר ההלבשה. משחק ידידות.
    ארבע שנים אחרי שחתם במכבי ת"א, והפך אותה למועדון האירופי היחיד במזה"ת, הושלם המהפך. הבן של יוהאן הגדול נהיה ישראלי לכל דבר, ומסתחבק עם שחקן יריב שלושה ימים לפני גמר גביע. 48 שעות אחר כך נקרא כולנו שמעתה ואילך ישהה המנג'ר הרבה פחות בארץ. אז מה אם קבוצת המיליונים סגרה עונה בידיים ריקות וכמעט כל הצוות מתחלף? ג'ורדי כבר מרגיש אצלנו בבית, ומותר להתחיל לחפף.

http://images1.ynet.co.il/PicServer4/2016/05/26/7027533/702724301000100980925no.Xxx

בתחום הזרים, שבו אמור היה לבלוט הערך המוסף שלו, הלך ההולנדי לאיבוד. מה עושים? מסתערים על ישראלים מובילים שכשלו באירופה. ביג-דיל, במיוחד כשהבוס הגולה שופך כספים בלי הכרה. ועדיין, כל עוד המערכת הייתה מנוטרלת מאינטרסנטים מקומיים ומבחישות של סוכנים, כתבי חצר ואוהדים, זה בהחלט הספיק. לא עוד! במקום שהמועדון יהפוך בסוף התהליך לאירופאי, ג'ורדי הפך לישראלי אסלי.
    עכשיו יבוא בניון, שלפי הפרסום צפוי לקבל תפקיד ניהולי ולשמש כיד ימינו של המנג'ר כשזה ישהה בחו"ל. לרכש החדש יש סוכן בשם אבי נימני שהוא גם פרשן. חזרנו עשר שנים אחורה, רק לוני הרציקוביץ', ג'ובאני רוסו ואיל ברקוביץ' חסרים. ברוכים הבאים למכבי ת"א הישנה. מי יודע, אולי בקרוב יחודשו מלחמות האוהדים בין פעילי "החולצות השחורות" לאולטראס של "השחקן ה-12".
    וכמה סמלי שבשבוע שעבר, דווקא לפני ההכרעות בליגה ובגביע, החליטו ראשי המועדון ה"אירופי" לחגוג ב"ערב גאלה", להעניק גביעים למצטיינים ולחלק חתימות למעריצים. קצת אח"כ חגגה באר שבע עם הצלחת, מכבי חיפה עם גביע, ובשכונה של ג'ורדי נשארו עם תמונות מערב הגאלה. ככה זה בכדורגל, אין גאלות.

מדויק. מה לעשות.

9. סמואל אטו Member

מה מדוייק פה?
    שערב גאלה מפריע לזכייה בתארים? הם לא זכו בטרבל שנה שעברה עם ערב גאלה?
    שקרוייף לוקח צעד אחורה? עד עכשיו זה לא יותר מהמצאה של צנציפר.
    הסוכן של בניון זה אבי נימני? ואת מי מייצג עדן בן-בסט למשל?

נו באמת, מדוייק ״עאלק״.

10. Raulito Madridista

ג'ורדי לא היה צריך לדבר עם בניון ובכלל הצירוף שלו הוא טעות. מי אמר שהוא יכול להיות מנג'ר מקצועי?
    ג'ורדי נכשל בזרים, כבר דיברנו על זה מספיק.
    ג'ורדי יוריד הילוך או לא - אנחנו עדיין לא יודעים.
    ערב גאלה לפני סיום העונה הוא מגוחך. אני בעד ערב כזה, בטיימינג המתאים.
    אבל ביקורת שלילית על מכבי זה ממך והלאה. גם על הראיון המטומטם של זהבי היום היו לך טיעונים יפים בשרוול. וזה בסדר. יום טוב.

11. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

מי אמר שהוא מיועד לתפקיד מנהל מקצועי?
    ג'ורדי הביא 3 אליפויות וגביע כש"נכשל בזרים". די עם החרטא הזו.
    ערב גאלה לפני סיום עונה היה גם בשנה שעברה, מכבי לקחה טרבל.

amn ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  12. סמואל אטו Member

מי אמר שבניון הולך להיות מנג׳ר מקצועי?
    מה הקשר הזרים של קרויף לבין ההחלטה להחתים את בניון?
    ערב גאלה נקבע המון זמן מראש בהתאם ללו״ז האפשרי.

יש ביקורת, ויש ביקורת שנובעת מכל מיני ניחושים והשערות, אבל הגיון ושיקול דעת זה ממך והלאה.

amn, orimor2212 ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  13. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אין לי שום גישה לאתר ערוץ הספורט, אבל הבנתי שתומר לוי מפרסם שרוברטו מרטינז מועמד לאימון מכבי.
    וואו, זה כל כך מגוחך.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  14. Raulito Madridista

מה זה מי אמר שבניון הולך להיות מנג'ר מקצועי? זה חלק מהפרסומים, שהוא ישחק במכבי עונה ואחר-כך יהיה יד ימינו של ג'ורדי.
    ג'ורדי קרויף נכשל גם השנה בזרים. הוא זכה באליפות בזכות ישראלים וזה תמיד היה ככה.
    אין קשר בין צירופו של בניון שהוא מוטעה לבין הכישלון בזרים, אלה עוד נקודות שקרויף זייף בהם העונה, זה הכל.
    אפשר לחשוב שמכבי ת"א היא לשכת ראש הממשלה. גם גמר הגביע נקבע זמן רב מראש. לא מסכמים עונה לפני שהיא נגמרת. זו לא הסיבה שמכבי לא זכתה בכלום כמובן אבל זה נראה לא טוב.

כשצריך אני מפרגן למכבי. כשלא - אז לא. ממש מעניין את הסבתא שלי מה אתה חושב עליי, סתם שתדע. אין לך דעה משל עצמך אגב.
    שיקול דעתי זה ממני והלאה. פחחח.

15. סמואל אטו Member

אתה ממש גבר אחי.

תמשיך להאמין לפרסומים של אינטרסנטים.

"מעולם לא שקלתי לעשות את התפקיד במשרה חלקית", התייחס קרויף לעתידו, "יש הרבה שמועות בנושא הזה שהן חסרות כל בסיס, הפוקוס שלי הוא לגמרי על מכבי תל אביב בדיוק כמו שהיה בשנים האחרונות. אם יש מחשבה להביא מישהו שיעזור בתחומים אחרים זה לא אומר שהוא ייקח לי חלק מהתפקיד. הכוונה היא לעזור ליצור סביבה מקצוענית יותר בקבוצה. אני עדיין מרגיש שאני יכול להשתפר וכל עוד השאיפות של המועדון והשאיפות האישיות שלי נמצאות בקנה אחד אז הכל טוב, וכל עוד האסטרטגיה בה אני רוצה לנקוט נתמכת על ידי המועדון טוב לי".

amn ו-DRORIKO אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.