דיון התקשורת לעונת 2015/16

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏16/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ממש מעצבן שזה חזר לכל כך מעט זמן.

גם האיחוד המרגש בחזרה של כוסי למלם היה קורע שעכשיו שמם עירוני כוסי פוסי אחרי שהפוסיקט הוא הספונסר שלהם

2. ייא Member

איך שהם כתבו שהם חוזרים באפריל כתבתי פה שזה מיותר לעשות ''עונה'' של 5 פרקים כי הליגה כבר נגמרת. לא ברור למה ככ מאוחר הם התחילו.

3. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

מקווה שבעונה הבאה הם יחזרו בזמן. התוכנית הכי מצחיקה בטלוויזיה.

4. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אין על המקצועיות של התקשורת בארץ

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13256505_487156221484843_8521922985191871328_n.Xxx?oh=49bf790d95e8f64985dc1914681fbc86&oe=57D6255A

oranfu, orimor2212, Civil ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  5. Civil Anti Madridista

לאורך כל העונות של בובה לא היה פרק מופרע כזה כמו אתמול. מחכים כבר לעונה הבאה.

6. DRORIKO Member

אחלה פרק, ובוזגלו יצא גבר שהוא זרם עם הבדיחה על אבא שלו

7. Doritoz FCBJ - RMCF

יש מצב שזה נכון, אבל כל הכדורגל והספורט בארץ דורש תוכנית סאטירה אקטואלית כזאת באופן שבועי, פשוט חייב, אם לא נתעצבן על המצב של הפרשנים והשדרים והספורטאים וכל מי שמסביב, לפחות נצחק, ולמרות שהעונה הזאת הייתה רק 8 תוכניות או פחות אפילו, זה היה שווה את זה.
    "פוסי כוסי" שבר אותי לחתיכות מצחוק, והתגובות של אסי ישראלוף ליד רק גורם לך לצחוק יותר כי רואים את ההנאה בעשייה שלהם, פשוט חבר'ה טובים שעושים צחוקים ככה זה נראה, וזה הכי מצחיק שזה יוצא ככה, בגלל זה נגיד תמיד אהבתי לראות בארץ נהדרת לשם השוואה את הרגע שהם מתפרקים וצוחקים ומנסים להמשיך כרגיל.

תמיד הוא זרם עם החיקוי הזה, יש לו אחלה הומור עצמי לאיש חייבים להגיד.

8. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

פעם ראשונה העונה שצחקתי פשוט בלי להפסיק.
    פאדי מוסטפא היה הכי טוב שזכור לי אי פעם בתוכנית, שלום מיכאלשווילי בביצוע מטורף. כשיצפאן התחיל לירות כמו מטורף פשוט ירדו לי דמעות. גם מוטי חביב היה גדול.

9. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

פאדי מוסטפא זה הדמות הכי גדולה שהייתה בתוכנית. ולא חשבתי שמשהו יעבור את רז זהבי.

10. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אהבתי שבסוף התוכנית רז זהבי (המקורי) זרם עם החיקוי שלו. גם פשכצקי נתן שואו יפה בסוף .כל הכבוד לחברה בערוץ שיודעים לקבל את הבדיחות על חשבונם באהבה.

Civil אוהב/ת את זה.
  11. RubberSoul Member

1. עונת הכדורגל נגמרה. לא מן הנמנע שכמו העונה השנייה, היא פוצלה לשני חלקים לא כולל הפגרה.
    2. ברלד במקסיקו עם גולסטאר (לא שמתם לב לקידום לתכנית?).
    3. אנחנו במפה חוזרים כנראה לעונה חדשה.

12. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

רז זהבי זה חתיכת אישיות ! כל יום אני אוהב אותו יותר!
    מסתבר שהוא גם היה פעיל בטניס שולחן בצעירותו ..חחח נותן שם עצות לטלייה סלט במגרש פתוח במשחק שהיא משחקת מול טל ברמן.

13. Raulito Madridista

פאדי דמות כל-כך מצחיקה לדעתי כי מעבר לכך שמיכאלשווילי ענק - זו דמות שעל כל המגרעות של פאדי במציאות - היא באה משום מקום. גם החיקוי של תומר לוי באותה הסירה. הרי כשראינו את התוכנית עולה לאוויר אז היה ברור לנו שיהיו דמויות מסוימות - שלמה שרף שמדבר בקול חנוק; אלי אוחנה שמדבר הרבה אבל 'אין לו מה להוסיף'; גם אבי לוזון היה דמות נחוצה ואפילו רב"ש שמבלבל את המוח או אלישע הצנוע והמצחיק; פרוספר אזגי נעלם מהכותרות אבל כשהתוכנית עלתה לאוויר הוא עדיין היה פעיל; פאדי מוסטפא? לא ציפינו, מדובר כאן באפקט ההפתעה.

ההומור העצמי של כתבי הערוץ בהחלט מוסיף וכל הכבוד לפשכצקי. אגב, גם חברי הפאנל עצמם צוחקים על החיקויים של החברים שלהם. ישראלוף מתפוצץ ממיכאלשווילי שצוחק מברלד ועוד ועוד וזה מה שיפה. בתוכניות אחרות אנחנו לא רואים את זה. אין אדם בכדורגל שלא מקווה לקבל זימון לתוכנית, כמעט כמו לסגל הנבחרת(בצחוק). אגב, התוכנית הייתה 7 פרקים לדעתי ולא 5. בדרך-כלל עשו עונה בסביבות ה-10-12.

אותי האמת מעניין מי כותב את הטקסטים ועד כמה מיכאלשווילי מקבל חופש לעשות מה שהוא רוצה. האם הוא כותב בעצמו, האם לומד בעל-פה, כמה הוא מאלתר? תחשבו שהדמויות מתחלפות בקצב וזה לא פשוט. אגב, יצפאן היה כוכב לפני 15 שנה בערוץ 3, או משהו כזה. אני חושב שגם הוא חשוב מאוד בתוכנית. לא ששמעתי עליו עיסוקיו מחוץ לתוכנית - אבל זה הרים אותו.

14. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

מי שכותב זה אלי בן דוד (שוקו). אגב, בראיון לאחרונה הוא חשף שיצפאן בכלל לא מתעניין בספורט, בכל שבוע מסבירים לו מי זה האיש שהוא מחקה.

15. Raulito Madridista

ברור ש'שוקו' הוא הכותב. השאלה עד כמה מיכאלשווילי משנה את הטקסט ומאלתר. קשה לי להאמין שהוא לומד בעל-פה כמו תוכי. גם לו בטח יש משקל מסוים ונראה לי קשה מאוד לקרוא טקסט כזה מהיר\מפגר\מצחיק בלי טעויות גם אם יש לך את הכיתוב ממולך.
    יצפאן לא מכיר אף-אחד, אפילו מהכדורגל הישראלי. היו לו כמה טעויות בשמות מבחינת הטונציה ואפשר היה לשים לב לכך אבל הוא גדול בלי קשר.
    אגב, גם הדמות של אליהו-אליהו\אליהו שם פרטי ורק שם משפחה - הברקה, האידיוט הזה הגיע ל-'בובה של לילה' בידיוק בזמן.

מיכאלשווילי וישראלוף הם מאלה שעושים כל דבר בצורה טובה. תענוג לראות אותם.

מצב נושא:
הנושא נעול.