דיון התקשורת לעונת 2015/16

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏16/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

האמת שאני לא ממש עוסק בשיווק, אבל לא רלוונטי.

ברור שככה יוצרים טראפיק וקליקים, אבל צריכה להיות גם אתיקה מינימלית.
    גם אם "אקשן" יותר רייטינג מדיווחים רגילים על ספורט וגם אם מכבי תל אביב מושכת יותר רייטינג מבני סכנין, אי אפשר לעשות את מה שהם עושים בשבוע האחרון. בגוף מתוקן שגיא כהן חוטף על הראש על אמירות כמו ששיחרר על טל בן חיים בחמישי.
    הערוץ הזה הפך מנקודת אור לדבר הכי גרוע וצהוב בתקשורת הספורט.

ספורט 1 ווואלה ספורט מורידים את עצמם לזנות בשביל קליקים לפעמים, אבל בגבול הטעם הטוב.

2. EO11 בפה אליל היכל התהילה

http://hot.ynet.co.il/PicServer4/2015/11/16/6637340/T_WOW.Xxx

לא חשוב, oranfu, לירן ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  3. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אני לא מסכים. זו הביצה והתרנגולת אבל בתכלס אנחנו יותר אשמים מהם.

העורך רוצה להביא את הפרנסה הבייתה - והוא ילך עם מה שהציבור רוצה לראות ולדעת כי זה מה שיביא לו את זה. אם אני ואתה לוחצים על כותרת של "מהומות בסכנין" ולא לוחצים על "ניתוח מקצועי של ה0-0 בסכנין" אז מה אתה רוצה ממנו? אז אנחנו אשמים.

הוא לא זה שקובע שהכותרות היותר צהובות ופרובוקטיביות מצליחות יותר. אנחנו אלה שעושים את זה. והוא מגיב בהתאם. איכות? זאת מילה סובייקטיבית. איכותי בשבילך זה לא איכותי בשבילי ואחרת. בעולם של הכל כאן ועכשיו ובשיא המידיות ואסור לך לאחר בשנייה כי מיליון מתחרים באלף ואחת מקומות במדיה יקדימו אותך, אתה מצפה ליותר מדי מעורך כזה או אחר.

4. amn Member

דן רומן בהרצאה הראשונה שלו במסגרת ספורט על הבר (השנייה הייתה השבוע, אבל לא יכולתי להגיע) התייחס לנושא הזה, שהוא מאמין שבהרבה מקרים ההתייחסות השלילית לכדורגל בארץ, נובעת גם מהמסרים שמועברים בתקשורת, כמכתיבת דעת קהל.

אני נוטה להסכים.
    הכדורגל פה לא גרוע כמו שעושים ממנו, גם אם מן הסתם לא מדובר בליגה השישית בטיבה באירופה (והתוצאות של הקבוצות באירופה הן הראיה הטובה ביותר לכך).

Telkiyski ו-הרצליה עד המוות אוהבים את זה.
  5. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

מה? לוואלה! יש לדעתי את המדור ספורט הכי טוב שיש. כתבות צבע נהדרות וגם טורים טובים ורהוטים. הם לדעתי האור או אם לומר את האמת הכי פחות גרועים מכולם.

oranfu ו-rivaldo אוהבים את זה.
  6. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

הם הכי טובים כרגע בשוק, אבל כן - נואשים לקליקים ועושים לא מעט עבורם, בגבול הטעם הטוב.
    הסלוגן שלהם הוא "לא תאמינו".

7. amn Member

אני מסכים איתך.
    אבל מבחינת עמוד הפייסבוק שלהם, הם נהיו בושה וחרפה, נותנים פייט אמיתי לספורט 1.

8. סמואל אטו Member

זה עניין של מדיניות או השקפה פילוסופית.
    אם תלך למסעדה חלבית ומישהו יכעס עלייך שאין סטייק, האם תכניס סטייקים לתפריט?
    האם אתה רוצה מסעדה שמשרתת את רצון הלקוחות או מסעדה איכותית שמגישה את האוכל שהיא שמה לעצמה מטרה להגיש.

הקבלה נוספת יכולה להיות קבוצת כדורגל.
    האם תחתים את השחקנים שהקהל רוצה או את השחקנים שישרתו את המטרה שלך בקבוצה( אהמ.. ערן זהבי אהמ...).

כמו בכל דבר אני מאמין שיש שביל זהב, אבל צריך לשאול מה זה אומר עלינו כחברה שאנחנו מעדיפים לשמוע את רון קופמן ומשה פרימו ולא את גיורא שפיגל או אברהם גרנט, אם בכלל.

9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

שאנחנו חברה אגרסיביות ואלימה, מילולית ולעתים גם פיזית, שרואה בספורט - סליחה, בכדורגל, כי חלק גדול מהענפים לא ישרתו את המטרה הזו - בעיקר אמצעי להוצאת אגרסיות ועצבים. זה לא משהו שחיים למענו, זה משהו שחי בשבילך.

10. alexshw Member

החברה בארה"ב, בארגנטינה או ונצואלה למשל אלימה בהרבה. חולה על הגזמות האלה.

11. DRORIKO Member

מראים את התקציר של סיטי-ריאל ובוני במהלך מדוייק להפליא מתבלבל בין המחצית הראשונה לשניה. זה מה שקורה כשבמקום להביא אנשי כדורגל מביאים דוגמנים.

oranfu ו-rivaldo אוהבים את זה.
  12. לא חשוב Member

ברגע שעל המסך מככבים לאורך השנים האחרונות רון קופמן ורז זהבי, בהמות שמסיטים ויוצרים אש מכל דבר, שלא נתפלא שככה נראה הכדורגל שלנו .

13. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

והקשר הוא? שאם שם זה בסדר אז גם פה זה סבבה? האם אמיר אמר משהו לא נכון? אנחנו חברה סופר אלימה וסופר אגרסיבית וזה לא משנה אם פה זה חצי, רבע או עשירית ממה שיש בעולם. למה אני צריך לחשוב מאה פעם לפני שאני מחליט אם לקחת את הבן שלי לאירוע ספורט?

14. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

עידן, אל תתייפייף. קללות אתה תשמע כמעט בכל מגרש כדורגל ולא משנה אם מדובר באחד בישראל, בבלגיה או בספרד. כנ"ל לגבי אלימות. כל שבוע בערך קופץ לרשת איזה סרטון של אוהדים רבים צמוד למגרשים ולא מונצואלה או סרביה, אלא מערים מרכזיות שמשחקים בהם בליגת האלופות.

בכל מדינה ומדינה יש משחקים שהם יותר עם סיכוי לאלימות מאשר משחקים אחרים ובכל מדינה הורים חושבים לעיתים מאה פעם אם לקחת את הילדים לאירועי ספורט (לאו דווקא כדורגל, אבל בוא נודה על האמת - שאר ענפי הספורט פה מאוד נוחים למשפחות)

רוצה לומר בהשוואה שככה זה ספורט, בכל מקום. לא לתת לגיטמציה לאלימות כי "שם זה יותר גרוע". אם מקומות גדולים מאיתנו לא מצליחים לשנות, אז גם אנחנו לא נצליח.

15. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

שטויות. קודם כל, "צמוד למגרשים", זה לא במגרש עצמו. שנית, לא אמרתי מילה על קללות. אמרתי שאנחנו חברה אלימה, מסריחה,גזענית ורקובה מכל הכיוונים. יש פה אלימות עד למשחקי הילדים, אז אל תגיד לי להתייפייף או לא. ולא, לא כל שבוע יש לך אלימות בבלגיה או בספרד ואם יש, בדכ מטפלים בזה הרבכ יותר טוב מכאן. שלישית, אני לצערי המאוד רב, חי כאן. אם כבר אני כאן, מעניין לי את התחת מה קורה בחו"ל. למגר אלימות לגמרי? לא זכור לי שביקשתי דבר כזה. מצד שני , כשהקבוצות והתקשורת מלבות אלימות ובבית המשפט ובמשטרה לא עושים דבר למנוע אותה, תסלח לי אם אנן דואג לבריאות שלי ושל הילדים שלי.

Sent from my D2303 using Tapatalk

מצב נושא:
הנושא נעול.