דיון התקשורת לעונת 2015/16

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏16/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. DRORIKO Member

זוכרים שדיברנו על זה שמעריב יוצא לדפוס מוקדם מהרגיל?
    אז הפעם העיתון מדווח על המשחק בין מכבי לסכנין ומקדיש כמה משפטים כללים על האירוע האלים, כשכמעט כל המלל הוקדש למשחק עצמו, וזה הרי ברור שאם העיתון היה יוצא שעתיים אחרי זה היה הפוך. בעמוד השער אין אף מילה על האירוע ותמונת השער היא בכלל של טב"ח עושה חימום (שאגב הכותרת מעל היא "נקודת האפס". מקרי או שלא? ;) )

נערך לאחרונה ב: ‏26/4/16
  2. Telkiyski Member

שימו לב איך בכל התקשורת נותנים במה לתלונות של אנשי מכבי תל אביב על גזענות, בעוד שבאף אחת לא מצויינת אפילו מילה על השירים הגזעניים של אוהדי מכבי תל אביב.
    יש משהו במדינה שהם לא שולטים בו?

oranfu אוהב/ת את זה.
  3. DRORIKO Member

הדיון בבוקר ספורט עם @רון עמיקם ופוהרילס היה הכי אינטיליגנטי שנתקלתי בו בהקשר לפרשת דוחא. בכלל תמיד טוב לראות בטלוויזיה אנשים מה"עיתונות הישנה" כמו השניים האלה,כמו יעקבי,כמו פלג ועוד.

רון עמיקם אוהב/ת את זה.
  4. Telkiyski Member

אשכרה יש בוואן כתבה על "מי דחף את אבוקסיס".
    אלוהים איזה מכונת תעמולה משומנת יש לגוף המשוקץ הזה.
    עכשיו הם מנסים לעבוד על כולם ולספר שאולי בעצם אבידור דחף אותו.
    אלוהים איזה ארגון בזוי.

oranfu ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  5. סיונרה Member

בנוגע למקרה של בן חיים והוצאת החוץ, בלי לדון על הצדק שבפעולה שלו, למה מזכירים כל הזמן שמכבי קופחה על ידי השופט ואיך זה רלוונטי להתנהגות של בן חיים?
    סכנין עד כמה שידוע לי לא מקבלת את ההחלטות בשביל השופטים, שהם גוף נייטרלי וחסר פניות, שיכול גם לטעות. בן חיים אחראי רק על עצמו.

6. Telkiyski Member

אדיר
    מסתבר שיש גם "סקר" :D

וכמובן שהרוב חושב שזה לא השוער :D

מה השלב הבא? רז אמיר יעשה סקר "האם צריך לקיים משחק חוזר בדוחא"?
    http://srv214.Xxx.co.il/images/438269_.Xxx

7. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

הדבר המעצבן בכל התקשורת, ואני מחבר את זה למקרי מושבה ולוד בשנים עברו בלאומית, זה ה"כל כך כואב לנו לראות את זה", "אסור שזה יקרה",
    כשבתכלס זה - "איזה כיף שדברים כאלה קורים אנחנו נעשה מזה דיונים מיוחדים ומיליון כתבות" ו "הלוואי שכל שבוע יהיה לנו אירוע כזה מאשר עוד 0-0 בין נתניה לעכו" .

8. Telkiyski Member

לגמרי.
    זה אדיר.
    אני הכי אוהב את המשפט "ערב עצוב לכדורגל הישראלי" כשתכלס זה "וואו איזה אדיר מה שהולך פה בטח ידברו על זה עכשיו כל השבוע".

amn ו-הרצליה עד המוות אוהבים את זה.
  9. Abu George כותרת משתמש מותאמת אישית

12 אלף איש הצביעו. מה זה אומר עלינו כעם?

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  10. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אני הכי אוהב את "נמאס לנו לראות את המראות האלה" כששבוע לפניי זה שמים בכותרות ראשיות את כל הדברים שיחממו את הקהל, וכמובן שאנשי התקשורת עצמם גם מחממים כדי שיהיה רייטינג וכותרות. מי שאשם במה שקרה אתמול, לא פחות מאבו יונס ולא פחות ממכבי ת"א, זו התקשורת.

11. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

מה זה "לא פחות"? הם האשמים הבלעדיים.
    הם אלה שעשו מהקטע של בן חיים בגביע אסון ספורטיבי והובילו לתגובות חסרות פרופורציה, הם דאגו להתסיס את האווירה.
    שגיא כהן הוא זה שגיחך על אנשי מכבי שהעזו להתלונן על איומים מצד סכנין, במקום לגנות.
    התקשורת היא זו שיוצרת באזז שלילי סביב כל משחק גדול.

אני, יחד עם לא מעט אוהדים, כבר התנתקתי מערוץ הספורט. ביטלתי את המנוי, מחקתי את האפליקציה בסמארטפון, אפילו את הלייק בפייסבוק הורדתי וחסמתי את האתר בדפדפן.

הרצליה עד המוות ו-סמואל אטו אוהבים את זה.
  12. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אורימור, אתה עוסק בשיווק, לא?

אז אם "מכבי ת"א איבדה 2 נקודות בסכנין" מקבל 100 הקלקות
    ולעומת זאת " מהומת אלוהים בסכנין, עימות חריף בין בן חיים למאזן גנאים, צפו בתקרית המטורפת" - מקבל 100000 הקלקות -
    מה אתה, כעורך ואדם שמתפרנס מההקלקות האלה (שמביאות פרסומות וכו'...) היית עושה?

danielone אוהב/ת את זה.
  13. Doritoz FCBJ - RMCF

ערוץ הספורט שנים ניזון מרייטינג על דברים כאלה כשאין קלאסיקו (בימים שהם שידרו) או כשאין ליגת האלופות.
    זה התחיל מהמהומות של אוהדי בית''ר וסכנין ב0-0 בדוחא לפני 10 שנים ומאז הם קלטו את הפוטנציאל...

14. Telkiyski Member

עזבו, אלה כשהיה את תקרית סופוקליס עשו סקר בפייסבוק שלהם "איזה קמפיין הייתם נותנים לסופו לעשות?". הפכו אותו לכוכב, שחקן שעלה ליציע להכות אוהד.

זה שאוהדי מכבי עכשיו פתאום משחקים אותה עושים עליהם חרם רק כי הם לא משתפים פעולה עם וואן ו-וואלה בספין ה"אבידור דחף את ראיקוביץ'" רק מראה כמה הם רגילים לזה שהתקשורת תמיד תלקק להם ותמיד תוציא אותם הקדושים שאסור לגעת בהם.

מה קרה? אז פעם אחת מעבירים עליכם ביקורת? העזו לציין שראיקוביץ הוא זה שדחף את אבוקסיס?העבירו ביקורת על הביזיון של חצי גמר הגביע? יאללה חרם. מדושני עונג.

15. סמואל אטו Member

זה יכול להתפתח לדיון פילוסופי עמוק.
    זה לא מפתיע שבחברה של היום כל החלטה שמתקבלת נותנת לכסף והצלחה מהירה את המשקל הרב ביותר.
    אך בן אדם צריך לשאול את עצמו אילו השלכות יש למעשים האלה, והאם בכלל זה נכון שכתבות ״צהובות״ מושכות יותר הקלקות.

אני בתור עורך הייתי שם דגש על איכות וסומך על כך שהאיכות תביא הצלחה, ואם לא לפחות ניסיתי ויצרתי משהו טוב. אני מבין שזה לא תופס במציאות של היום ושרוב האנשים יחפשו את ההחלטה הקלה שתביא כסף.

orimor2212 ו-EO11 אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.